• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden 2 ay sonra tekrar aradı ve kafamı karıştırdı:(

Tekrar giderse ayıp üstüne ayıp etmiş olur.Benim dengesiz de aylar sonra döndü ama kısa bir süre sonra yine gitti.

:( üzüldüm canım inşallah daha hayırlı insanlarla karşılaşırsın bakalım benim nolucak zaman verdik birbirimize ama eskisi gibi olmak zor tabi hayırlısı neyse o olsun diyorum :)

selam kızlar, çok çok uzun zamandır hiç bir şey yazmamıştım ve çok şey yaşadım.. Ankara' ya döndüm ve görüşmeye başladık, yeni işe girdim yeni bir düzen kurdum ama onu hiç unutmadım. barışmak istedi kabul etmedim, ona tekrar guvenebilicekmiyim diye bekledim durdum. çok uğraştı ben istemedim görüşmedik, aradan zaman geçince dayanamadık ve tekrar görüşmeye başladık. Çok seviyorum onu yapamıyoruz ayrı. sürekli evlilikten bahsediyor nasıl olcak bilmiyorum. hemen evlenemeyiz birikimimiz yok, onun işte sorunları var ama bakalım inşallah zamanla her şey düzelicek. Onu çok çok seviyorum, çok korkmuştum onu kaybettim diye ama o da beni sevmekten vazgeçmemiş.:1:

açtığım konyu baştan sona okudum ne kadar uzun zaman geçmiş ne kadarçok zor anlar yaşayıp mutluluklar yaşamışım. ama kaderde ne varsa onu yaşıyormuşuz bunu çok iyi anladım. ankaraya döndükten sonra da çok üzüldük yıprandık ikimizede. 1 ay öncesine kadar ikimizde ayrı hayatlarımız olmasını istemiştik olmuyodu birlikte de. 3 ay yıne ayrıydık ama o da olmadı en sonunda aramaya başladı tekrar ama busefer çok farklı olarak bende tekrar denedim. şimdi herşey cok güzel. çocukluklarımızdan arındık sanırım bu 1 yıl bize cok şey öğretti. ikimizde çok olgunlaşmışız farketmeden. oakadr bığmuyoruz birbirimizi sinirlenip kırıcı sözler söylemiyoruz oturup konuşabiliyoruz. veee bombaa 5 gün önce doğum günümdü hayatımın en anlamlıs gecesine dönüştü. arkadaşlarımızla birlikte dışarda kutladık ve bana evlenme teklifi etii. hala inanamıyorum ama cumartesi kısmetse aileier anışıcak ve bayramda sözüm var. yani evleniyorum :1::1::1: inşallah her şey çok güzel olur sevdiğim adamla yepyeni bi hayata başlıyorum ..:54:

Back