neden 2 ay sonra tekrar aradı ve kafamı karıştırdı:(

Cakiltasideniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
148
2
316
Neden bu olmak zorun da ki? baştan başlıyayım arkadaşlar. benim 3 yıl süren çok çok güzel giden bir ilişkim vardı fakat ne olduysa ilşkimizin son 4 ayında erkek arkadaşım çok değişti ve benden soğumaya başladı. kaç kere karşıma alıp sorunun ne olduğunu çözebileceğimizi ya da sevgisinin bittiyse nekadar çok zor olursa olsun bitirebileceğimizi anlattım ona. ama her seferinde beni çok sevdiğini herşeyin düzeleceğini söyledi. ben de çok sevdiğim için her seferinde inandım. ama artık son hallerine dayanamaz oldum ilgisizlikleri falan. beni boğuyosun sıkıldım artık demeye başladı bana. en sonunda ara vermek istedi. ben tabiki buna yanaşmadım. ara vermek nedir yaa dalga mı geçiyosun 2 ay önceye kadar evllilik ağzından düşmeyen adama noldu falan dedim. kaç yıllık ilişkiler bitiyomuş falan filan neyse ben ayrıldım yani ikimiz karar verdik. ve ben memleketime geldim. o akşam beni geçirmeye gelmişti. sarıldı hala beni çok sevdiğini bunu unutmama gerektiğini söyledi. bittii dedim ve otobüse bindim. 2 ay oldu ve 2 aydır ilk 3 konuşmamızda okadar kötü kavga ettikki anlatamam her seferinde nasıl böyle biri olduğuna inanamadım. her şeyden umudumu kestim ve ben onsuzluğa alışmaya çalışırken 6 gün önce aradı. sesi titriyodu ağladığı belli. yapamıyorum ben alışamıyorum sensizliğe sen olmadan yaşayamam. herkese seni anlatyorum belki hayatımda başka bırının olduğunu düşünüyosun ama kimse yok olamaz olmıcak asla ben senden vazgeçmedim vazgeçmicem dedi. ben sustum baştan sonrada sakın bi şekilde konuştum. biz ayrılalı 2 ay oldu farkındamısın ıkadar zamandan sonra ne değişti. alıştınmı dedi bende alışmaya çalışıyorum tabiki aklıma geliyo elim tele gidiyo ama kendime engel oluyorum. unutma bitirmeyi sen istedin ben yine senle barışıp herşeyi başa sarıp tekrar gidişini izleyemem bunu kendime yapamam dedim. ama o okadar emin ki düzelicek görüceksin dedi.resimleri papatyaları sana yaptığım defteri yaktın mı ölümü gör söyle deyince ben dayanamadım yok yakmadım ama yakmamam bişeyi değiştirmez dedim. sanırım buraya gelicek yüzyüze konuşucaz herşey çok güzel olucak deyince bende artık kapatmam gerekiyo deyip kapattım. hiç msn ye girmem msn ye girdim hemen o da geldi. bu akşam kötü oldum rahatsız etmemişimdir umarım ama dayanamadım dedi. çok güzel bi söz yazdı bana sonra bende sadece güzelmiş yazdım. söylediklerine hep kısa kısa cevaplar verdim. o hep açıklama yapıyodu bana. sabahı doktora gidiceğimi biliyodu bütün herşeyi anlat ben seni biliyorum serdini anlatmazsın annenle git yalnız gitme yarın arıcam dedi. çıktım msn den sabah aradı doktor ne dedi diye ilaçlarını iyi kullan çabuk iyileş. kendine çok dikkat et dedi teli kapadı. ama aradan 6 gün geçti okadar 2 gün önce ben bi mesaj attım çek sevdiğimiz bi yabancı şarkı vardı adını hatırlayamadım ona sordum o da adını yazmış çok fazla dinleme bünyede çok etki yapar yazmış okadar. ben onu affetmeyi hiç istemiyorum affedersemkendime ihanet ederim biliyorum 2 aydır yaşadıklarım hergece ağlamam kesinlikle onu affetmicem demelerim boşuna gidicek. ben onu affedermiyim diye düşünürken onun duygularını anlıkmış demekki sadece o an yaşadıklarımızı düşünmüş ve aramış diyorum ve yine en başa döndüm sanki yeni ayrılmışız gibi oldum ne yapmalıyım. kesinlikle onu aramam ama o ne düşünüyo acaba kızlar yorumlarınıza gerçekten çok ihtıyacım var :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

cnm kimse kimsenin duygularını bilemez ama erkek milleti işte seni okadar çok seviyorsa neden ayrılmak istedi sensiz kalmayı nasıl göze aldı hadi seviyor diyelim tekrar seninle barısınca gene bırakmayacagı ne malum iyi düşün sadece ...

"Beni boğuyorsun" Nedense erkeklerin işlerine gelmeyince ya da köşeye sıkıştıklarını hissettiklerinde ilk olarak baş vurduğu kaçamak savunma mekanizması....İki türlü düşünebilirsin.Birincisi;senden ya da kişisel olmasa da uzun soluklu bir ilişkiden dolayı sıkılmış,kendini özgür hissetmek istemiş.Ayrı kaldığınız dönemde deneyimledi bunu ve senin hayatıda yarattığı boşluğu kavrayınca pişman oldu.İkincisi;başka birine kapıldı,onda aradığını bulamadı ya da yoğun duygular hissettiremediği için yanlış seçimde bulunduğunu anladı.Sebep bu ikisinden hangisi olursa olsun burada önemli olan senin ne hissettiğin.Öncelikle kendine karşı dürüst olmak zorundasın.Bu adamı gerçekten hala seviyor musun yoksa bir alışkanlıktan mı ibaret?

evet canım bende onu düşünüyorum. biz bu ilşkiye zaten çok zor başladık ikimizinde bir yılını aldı açılamadık birbirimize. sonrada çok sevdik 3 yılı dolu dolu yaşadık. evlilik konusunu kızlar aöar genelde. bana hep o bahsederdi şöyle yaparız böyle yaparız diye. bende daha çok bağlandım. anlam veremiyorum yaptıklarına. bide ben onları yapmak zorundaydım sana ters davranmak zorundaydım sonuçta bi karar vermiştik duygularımıza yenilmiyelim diye hep ters davrandım sana. ama hiçbiri gerçek değildi ben ilk zamanki gibi çok zeviyorum seni dedi. bi yanım hala seviyo herşeyin bi açıklaması vardır diyorum bir yanım erkek milleti diyo:44::44::44:

evet canım ben senden soğumadım ama yaptıklarından soğudum demeler falan yani ne oldu da ne yapıyorumda soğuyosun hep dedim. ben hep düşünmüştüm biri olabileceğini ona da söylüyodum biri mi var diye. ben öyle deyince o kendini daha da haklı görüyodu sen bana güvenmiyosun nası yürücek bu ilişki diye. bensiz hiçbiryere gitmezdi arkadaşlarıyla bile birlikte takılırdık ben gelmiyim ya dedğimde bile sensiz gitmem asla derdi. sonra bi arıyodum arkadaşlarla şuaraya gidicez demeler falan. bi yandan yapmaz diyorum vazgecemez hayallerimizden ama bi yanımda yoluna devam et o gitti diyo. eskisi kadar seviyo muyum evet çok seviyorum ama artık birbirimize ne kadar güveniriz bi ilişki yaşamayı becerebilir miyiz onu bilmiyorum bide ben işten ayrılıp memlekete ailemin yanına geldim boşluktan hep onu düşünüyorum kafamı dağıtıcak meşgul olacağım bi işim olsa ona karşı olan hislerimden ne yapmak istediğimden daha emin olucam. şimdi boşum sabahtan akşama kadar evdeyim ondan böyleyim sanırım.

ilişkiniz 4 yıl çok güzelmiş.ben çok kötü bir şey göremedim ,hiç sorundan bahsetmedn demek ki önemli bir şey yok..ve malesef böyle ara vermek olabiliyor. insanın hayatında doğru kişi karşısına ya bir kez en yazla 2 kez çıkar. ben kimseyi onu sevdiğin kadar sevemeyeceğini düşünüyorum.mantığına uyuyorsa yani iş satatü, kültür, vs bence bir şans daha vermelisin.. kendimden örnek vereceğim.. ben eşimle evlenmeden önce 4 yıl çıktım, 5, 6 kere ayrıldım, kendime göre ufak tefek sorunlarım vardı allahtan eşim beni sevmiyorsun vs dememiş de aramış... şu an çok şükür çok mutluyum....

bence şans ver ama buna benzer bir şeyin olmaması konusunda konuş, biraz kendini affettirmek için sürünsün.. bu aşkı sakın kaybetme tatlım

Erkekleri anlamak çok zor ya boğuluyorum diyip giderler daha beter gelirler...
Çok zor bi durum canım Pişman olmayacağın bir karar vermelisin bence...!

canım yazdıklarını okurkensenin adına çok mutlu oldum ve gülümsedim.Allah mutluluğunuzu daim etsin. nazarlardan saklasın. mezuniyetimde ailemle tanıştırdım babam arkadaşım olarak biliyodu ama çok sevdi. annemle daha önce tanışmışlardı annem çok öok sever zaten kişilik olarak çok iyi biri çünkü. bende 2 yıldır onun ailesinin içindeyim ve çok güzel günler yaşadım. son zamanlarda biraz sıkıntıları oldu annesi kalp amelyatı oldu işinde sıkıntılar oldu benim işim sıkıntılıydı falan çok bunaldı o. farkındaydım bunun da. bitirecek kadar mı ama onu bilmiyorum. ve o hiç bitirmek lafını ağzına almadı ara verelim kafamızı toplayalım sakın annene ayrıldığımızı söyleme kimbilir herşey kısmet ne olcağı belli olmaz dedi. çok güzel bi ilişkimiz vardı. dersin ya birini görünce kaderim diye biz birbirirmize kaderim derdik. beni mutlu etmek için çok çabalardı. okadar çok seviyorum ki anlatamam. evlensek çok mutlu olabiliriz ama güvenemiyorum. beklicem bakalım buraya gelmesi çok farklı olur çünkü aramızda 8 saat var. kalkıp gelirse kendine inandırırsa ondan vazgeçemem. çok teşekkür ederim canım. inşallah Allah seninki gibi bi evlilik nasip eder

Erkekleri anlamak çok zor ya boğuluyorum diyip giderler daha beter gelirler...
Çok zor bi durum canım Pişman olmayacağın bir karar vermelisin bence...!

evet canım çok zor onları anlamak. şuan beklemedeyim karar vermiyorum ama yakın zamanda bi karara varıcam inşallah hayırlısı olur:18:

Geçelim bunları...Sen bana güvenmiyorsun falan filan....Evet,güvenmiyorum çünkü sen bana o güveni veremiyorsun demekki.Klasik,bayat söz dizimleri bunlar.kafasının ya da gönlünün karışıklığının faturasını sana kesecek,sonra oturup güvenden mi bahsedeceksiniz?buradan bizlere yazması kolay,onunla dolu olan yüreği taşıyan sensin sonuçta çünkü canım.Ama şöyle birşey tavsiye edebilirim.Diyelim ki,gerçekten seni hala çok seviyor ve bir nedenden dolayı hatalı davranıp ayrıldı fakat şimdi pişman.gerçekten seven ve gerçekten pişman olan insan kaybettiği değeri geri kazanmak için hertürlü sıkıntıya katlanır,göğüs gerer.Onunla iletişim kuran ilk sen olma.yani sen arama,mesaj atma vs...o çaba göstersin.Uzun süre senden vazgeçmeyip yeniden kazanmaya çalışırsa sen de duygularından eminsen bir şans daha verirsin.

canım annesinin hastalığı onu çok yormuştur. ailesi iyi kendi iyi, böyle iyi aile kafa dengi aile bulmak kolay değil. bir de insan 20 yaşlarında kolay seviyor ama 25 den sonra çok seçici oluyor. hele hele birini 4 yıl sevip sebepsiz ayrılınmışsa başka bir erkeği düşünmek senin gibi narin bir kız için itici oluyor ve bu kalp yeni birini sevemiyor. sen 4 yılonu kendine göre şekillendirdin emek verdin, yeni birini hem kolay sevemezsin hem de insanların ne tuhaf huyları var onu görürsün ve yeniden kendi istediğin gibi bir erkeği şekillendirmek emek vermek zor olur .. ve ilerde böyle ince bir erkeği kaybettiğin için üzülürsün...zaten nu unutmak için bir nedenin yok

biliyorum sen onu affetmek istiyorsun ve bizden de destek görmek istyorsun.dediğim gibi ilişkini kaybetme ama seni kaybetme korkusu yaşasın ve bir daha asla sensiz yaşayamayacağını anlasın, ilk başlarda basit olmadığını göster çok nazlı olmadan , sonra da özlediğin aşkına tüm kalbinle sarıl.. eminim çook mutlu olacaksın

'' ne seninle ne de sensiz '' sevgilinin yaptığı şey bilmiorum ya erkekler bizim gibi düşünmez hiçbir zaman biz ince eleyip sık dokuruz her zaman ama onlar öyle düşünmez seninle ileriyi düşünen biri ne olursa olsun seni bırakmayacak olmalı inş herşey yoluna girer çok seviosan bi şans ver unutma herkes son bir şansı hakeder

a)sonuçta o da insan güven eksikliğinde birinden güsel bir söz duymak istio öle olabilir.b)başka bir kız olabilir.c)maddi sorunlar olabilir.

ben duygularımdan eminim canım yaşanmış güzel yıllar ve çok büyük bi sevgi var ve emek var bunun boşa gitmesini istemiyorum. çünkü bu satten sonra ne birini baştan tanımak gibi hevesim ve zamanım var. bu ilişki böyle biterse yeni birine güvenemem. şu anda beklemedeyim. o benim için neler yapıcak onu merak ediyorum çünkü sinyallerini vermeye başladı. teşekkür ederim canım yorumlarınız gerçekten iyi geliyo.

canım en çok üzüldüğüm geçirdiğimiz güzel zamanlar ve emeklerimiz olur. şöyle de bişey var onu kişiliğinde biri şimdiyekadar hiç olmadı çevremde. sevgiyi geçtim kişilik bakımından da kaybetmek istemiyorum. sevmem zaten bu saatten sonra. yeni birini tanımaya çalışmak bile okadar zor ki. buradaki arkadaşlarım normal olarak hep yeni birilierini ayarlamaya çalışıyolar mutlu olayım diye. düşünemiyorum bile hep onu arıyorum herlkesde. son aramasından öncede bi sabah aramıştı erkenden. sesi çok kötüydü yine rüyamda gördüm seni çok kötüydü çok korktum iyisin dimi dedi. bende gayet iyiyim merak etme demiştim. belki de böyle olması benim yüzümden de olabilir. onu kaybetme korkusu beni sarınca çok yanlış şeyler yaptım bende. herkesden kıskandım onu sürekli ağladım ve nefret ederim ben öyle bi duruma düşmekten. çok aciz gösterdim kendimi. ama sonra toparladım son 2 aramasında gayet iyi konuştum. o hep emindi çünkü onu bırakmıcağımı. ama sesim iyi geliyodu arkadaşlarla şunu yaptık falan deyince çok şaşırdı o. beklemiyodu çünkü. dediğin gibi benim değerimi tekrar anlaması sağlıcam kararında davranara. çok seviyorum onu. canımcım çok teşekkür ederim tekrardan.

a)sonuçta o da insan güven eksikliğinde birinden güsel bir söz duymak istio öle olabilir.b)başka bir kız olabilir.c)maddi sorunlar olabilir.

c şıkkı da şuan hayatında çok baskın. bankacı ve ekip kaptanıyla falan sorun yaşıyo çalıştığının karşılığını alamıyo:44::44::44:

evet canım biz çok ince eleyip sık dokuyoruz ama onlar böyle değil tabi düz mantık var onlarda. dediğin gibi evlilik çok ciddi bi karar. inşallah canım herşeyin yoluna girmesini çok istiyorum onunla ve ya onsuz hayırlısı olsun yeter ki

ne güzel bir erkek ve sende hanımhanımcık bulmuşsunuz birbirinizi. yapacağı sürpriz konusunda beklentini yüksek tutma erkeklere güven olmaz bizim kadar duygusalolmuyorlar sonuçta, evlilik haberlerini de ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…