- 25 Ekim 2010
- 148
- 2
- 316
- Konu Sahibi Cakiltasideniz
Neden bu olmak zorun da ki? baştan başlıyayım arkadaşlar. benim 3 yıl süren çok çok güzel giden bir ilişkim vardı fakat ne olduysa ilşkimizin son 4 ayında erkek arkadaşım çok değişti ve benden soğumaya başladı. kaç kere karşıma alıp sorunun ne olduğunu çözebileceğimizi ya da sevgisinin bittiyse nekadar çok zor olursa olsun bitirebileceğimizi anlattım ona. ama her seferinde beni çok sevdiğini herşeyin düzeleceğini söyledi. ben de çok sevdiğim için her seferinde inandım. ama artık son hallerine dayanamaz oldum ilgisizlikleri falan. beni boğuyosun sıkıldım artık demeye başladı bana. en sonunda ara vermek istedi. ben tabiki buna yanaşmadım. ara vermek nedir yaa dalga mı geçiyosun 2 ay önceye kadar evllilik ağzından düşmeyen adama noldu falan dedim. kaç yıllık ilişkiler bitiyomuş falan filan neyse ben ayrıldım yani ikimiz karar verdik. ve ben memleketime geldim. o akşam beni geçirmeye gelmişti. sarıldı hala beni çok sevdiğini bunu unutmama gerektiğini söyledi. bittii dedim ve otobüse bindim. 2 ay oldu ve 2 aydır ilk 3 konuşmamızda okadar kötü kavga ettikki anlatamam her seferinde nasıl böyle biri olduğuna inanamadım. her şeyden umudumu kestim ve ben onsuzluğa alışmaya çalışırken 6 gün önce aradı. sesi titriyodu ağladığı belli. yapamıyorum ben alışamıyorum sensizliğe sen olmadan yaşayamam. herkese seni anlatyorum belki hayatımda başka bırının olduğunu düşünüyosun ama kimse yok olamaz olmıcak asla ben senden vazgeçmedim vazgeçmicem dedi. ben sustum baştan sonrada sakın bi şekilde konuştum. biz ayrılalı 2 ay oldu farkındamısın ıkadar zamandan sonra ne değişti. alıştınmı dedi bende alışmaya çalışıyorum tabiki aklıma geliyo elim tele gidiyo ama kendime engel oluyorum. unutma bitirmeyi sen istedin ben yine senle barışıp herşeyi başa sarıp tekrar gidişini izleyemem bunu kendime yapamam dedim. ama o okadar emin ki düzelicek görüceksin dedi.resimleri papatyaları sana yaptığım defteri yaktın mı ölümü gör söyle deyince ben dayanamadım yok yakmadım ama yakmamam bişeyi değiştirmez dedim. sanırım buraya gelicek yüzyüze konuşucaz herşey çok güzel olucak deyince bende artık kapatmam gerekiyo deyip kapattım. hiç msn ye girmem msn ye girdim hemen o da geldi. bu akşam kötü oldum rahatsız etmemişimdir umarım ama dayanamadım dedi. çok güzel bi söz yazdı bana sonra bende sadece güzelmiş yazdım. söylediklerine hep kısa kısa cevaplar verdim. o hep açıklama yapıyodu bana. sabahı doktora gidiceğimi biliyodu bütün herşeyi anlat ben seni biliyorum serdini anlatmazsın annenle git yalnız gitme yarın arıcam dedi. çıktım msn den sabah aradı doktor ne dedi diye ilaçlarını iyi kullan çabuk iyileş. kendine çok dikkat et dedi teli kapadı. ama aradan 6 gün geçti okadar 2 gün önce ben bi mesaj attım çek sevdiğimiz bi yabancı şarkı vardı adını hatırlayamadım ona sordum o da adını yazmış çok fazla dinleme bünyede çok etki yapar yazmış okadar. ben onu affetmeyi hiç istemiyorum affedersemkendime ihanet ederim biliyorum 2 aydır yaşadıklarım hergece ağlamam kesinlikle onu affetmicem demelerim boşuna gidicek. ben onu affedermiyim diye düşünürken onun duygularını anlıkmış demekki sadece o an yaşadıklarımızı düşünmüş ve aramış diyorum ve yine en başa döndüm sanki yeni ayrılmışız gibi oldum ne yapmalıyım. kesinlikle onu aramam ama o ne düşünüyo acaba kızlar yorumlarınıza gerçekten çok ihtıyacım var :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2: