o zaman isin baya zor. Hani yoga yaparken kadinlari gormussundur televizyonda
rahat ol sakin ol sakinles falan. Yoksa kendine yaparsin. Sen delirsen dahi bebegin anlamiyacak sen kendini kotu hissedeceksin.
rahat ol bebeginle ilgilen gerisini biraz sal, 2 gun evini temezlemesen hic birsey olmaz. yemek yapamadin mi yap bir makarna yiyin.
Ayrica arkadasin dedigi gibi planli olmak cok onemli bebek varken. bende cunku onceleri keyfine cok duskun bir insandim. Sabah 3-4 gibi yatar saat 11-12 ye kadar uyurdum. Simdi hergun asker gibi 7 de kalkiyorum hafta sonuda dahil. Ve aksam 22.00 de uykum geliyor yatmam lazim cunku sabah yine erken kalkmam gerekiyor
Mesela kizim sabah uyanmadan 15 dakika once kalkip yatagimi toplayip kahvaltimi yapiyorum kizimin mamasini hazirliyordum sonra kizim uyaniyor zaten ve marathon basliyor. Guzel yanlarini gorup zevk almaya calis. Ve sunu sakin unutma sen gergin olursan bebegin daha gergin olur bunu hissediyorlar. O yuzden bebegini mesela banyo yaptirmak bir zevk olmali yaptirirken sarki soyle. Benim berbat sesim olmasina ragmen yuksek sesle sarki soyluyorum kizim banyo yaptirirken resmen oynuyorduk.[/QU