Ne zoooorrr

ben ustaytim su an :)
birinci çirak ikinci klfa demsiniz yaz uçuncuude usta dir herhalde : )
ben çocugun altini baglamasini bilmezdim,n hastandde hemsirelrden ogrendim,yani bebekle ilgili hiç bisey bilmyyodum ogrendim
çok sinirlendiginde hasta çocuklari dusunmeey çalis,Allah korusun kizinin oyle olabilecegini aklina getir bende ise yaroyor
bildigin melek anne oluyorum evi yiksalar ses etmem
bi sporcunun oglu var hamza bebek dun vefat etmis4 aylik daha, benim kuuçukle ayni
aksamdan beri gelip gidip kuçuge bakiyorum aglatmiyorum bile aklima geliyor oteki hamaza bebek :KK43:
Ewet bitanem bnde tövbe ettim ettim sinirlenmicem

ben de çok zorlanıyorum,sabrım yok benim de
kızım otistik üstüne
parka gitmek bile çile oluyor,br de etraftan durmadn konuşuyor diğer anneler
aaaa pparmak ucunda yürüyor,aaaa kendi kendine gülüyor,sorun mu var diye,evet arkadaşım bebeğim böyle,ne yapabilirim
çok üzülüyorum çok

ben de çok zorlanıyorum,sabrım yok benim de
kızım otistik üstüne
parka gitmek bile çile oluyor,br de etraftan durmadn konuşuyor diğer anneler
aaaa pparmak ucunda yürüyor,aaaa kendi kendine gülüyor,sorun mu var diye,evet arkadaşım bebeğim böyle,ne yapabilirim
çok üzülüyorum çok
Sen o gerizekalı millet e bkma çocuğun allahtan sana büyük nimet bakımı çok zordur ama sen daha büyük sevap isliyorsun

antalyadayım cnm,30 yaşım kızım 14 aylık
biraz zor günler geçirdik,hamileliğimi yatarak geçirdim,kanama vardı,kızım bıngıldağı ve kafası küçük doğdu,yani doğduğunda anladık gelişimsel problemini,kırkım çıktı safradan ameliyat oldum,o arada ev taşıdık,çok zordu çok
kızım büyüdükçe davranış bozukluğu belirginleşmeye başladı,bu arada bazı arkadaşlarım benimle görüşmeme daha doğrusu bebeğim varken görüşmeme karaarı aldılar,neymiş kendi çocuklarına kötü örnekmiş kızım
kızımla ilgilenmeye çalışıyorum ama bazen çok bunalıyorum,aynı şeyi 100000 kere anlatıyorum ama geri dönüt alamıyorum
pes ediyorum,yeme problemi de cabası oluyor üstüne,uuuufffff kafanızı şişirdim

biraz zor günler geçirdik,hamileliğimi yatarak geçirdim,kanama vardı,kızım bıngıldağı ve kafası küçük doğdu,yani doğduğunda anladık gelişimsel problemini,kırkım çıktı safradan ameliyat oldum,o arada ev taşıdık,çok zordu çok
kızım büyüdükçe davranış bozukluğu belirginleşmeye başladı,bu arada bazı arkadaşlarım benimle görüşmeme daha doğrusu bebeğim varken görüşmeme karaarı aldılar,neymiş kendi çocuklarına kötü örnekmiş kızım
kızımla ilgilenmeye çalışıyorum ama bazen çok bunalıyorum,aynı şeyi 100000 kere anlatıyorum ama geri dönüt alamıyorum
Olur mi cnm dertlesiyoruz şurda sen millet e bakma millet in ağzı torba değil ki buzesin

2 yaşına kadar emzirim diyorum Hz peygamber de öyle demişti sanırım

evet canim en az 2 yasina kadar emzirmen guzel. Benim demek istedigim tek gece emmesini biraksa olur. Benim kizimda emdi beni ama geceleri uyuyordu gunduzleri aliyordu anne sutu. Tabi geceleri bazen ustum basim carsaf hep sut oluyordu. Bazen cok doldu mu kalkip kendim sagiyordum :KK70:. Zaten gunduz fazla fazla emince biberonla veriyordum gece sagdigimi.

evet canim en az 2 yasina kadar emzirmen guzel. Benim demek istedigim tek gece emmesini biraksa olur. Benim kizimda emdi beni ama geceleri uyuyordu gunduzleri aliyordu anne sutu. Tabi geceleri bazen ustum basim carsaf hep sut oluyordu. Bazen cok doldu mu kalkip kendim sagiyordum :KK70:. Zaten gunduz fazla fazla emince biberonla veriyordum gece sagdigimi.
Bizimki tam tersi gündüz emmiyo gece emiyo 2 3 kere

canim her cocuk bir olmuyor. Basina gelmiyen anliyamaz. O yuzden icini ve kendini ferah tut sen bir anne olarak elinden geleni yap diger konusanlari bosver.

X