- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
- 548
- Konu Sahibi geveze2015
-
Çok tatlısın shapes de, kimse çocukların çocuklarla yaşadığı tatlı ilişkilere bir şey demiyor ki.
doğru kanunu hukuku bilen birini bulmak ne güzelAhlak değil de, hukuk öyle bir şey söylemiyor. Sübyancı (cinsel istismar diyelim) olmak için 15 yaşından küçük bir çocuğa cinsel davranışta bulunmak lazım. 15 yasindan sonra bu suç olusmaz.
Iliskide yaş denkliği çok guzel tabi de, kalbini kırmayın kızın. Hukuk filan demissiniz bi de, olmamış, cezayı geçtim medeni kanun bile izin veriyo o yaştaki insanlarin evlenmesine (doğruluğunu tartışmıyorum).
evet canım anladım zaten
21 yaşındaki biriyle birlikte olmasına takılmışlar
21 de zaten subyancı diye taşlanacak yaşlar?
dogru anlamışım dil mi
Telefonu sen kapa
hayır sen
hayır ya önce sen
İlişkilerin de ki saçmalıkları burada gülerek anlatan üyeler
demek ki bu ergenlikleri
30 lu yaşlarında yapmaya başlamışlar hahahah
aişfslhfsmgda
beynin bu düşünceyle dolu olduğu için biz buluşuyoruz bile farklı şehirlerdeyiz beni kötü yönde kullanmıyo sevdiği için evlenmek istiyoBen mi sapigim? Erkekler kucuk kiz tercih ediyor cunku kendi yaslarinda temiz kiz bulamiyorlar (21 yas) diyen ben miyim? Ya da bunu onaylayan ben miyim? Neden ben sapik oluyormusum bi aciklasana.
neden acabaShapes benim de 16 yaşında sevgilim oldu, ama daha buyukleri temiz olmadigi icin beni tercih etti gibi igrenc dusuncelere girmedim. Bu kafadaki bir insanin o tatli asklari yasadigina kimse ikna edemez beni.
Hukuk benim 17 yaşındayken
ilişki için seçtiğim 21 yaşındaki adama yaptırım uygulayamaz.
Ahlak dediğin şey ise kişinin
kendisinden ibarettir.
Neye göre, kime göre ahlaksız?
Kriteriniz sadece yaş mı..
Öyleyse üzücü..
Birinin bana ahlaksızsın demesiyle ahlaksız olmadığıma göre
sizin ve sizin gibi düşünenlerin
sevgilime subyancı demesiyle o da subyancı olmuş olmuyor.
Saygılar, sevgiler.
Shapes benim de 16 yaşında sevgilim oldu, ama daha buyukleri temiz olmadigi icin beni tercih etti gibi igrenc dusuncelere girmedim. Bu kafadaki bir insanin o tatli asklari yasadigina kimse ikna edemez beni.
buluşamıyoruz yani klavye düzeltmiş hadi bunun için de suçlayınbeynin bu düşünceyle dolu olduğu için biz buluşuyoruz bile farklı şehirlerdeyiz beni kötü yönde kullanmıyo sevdiği için evlenmek istiyo
yargılıyosun canım ayrıca sana niye yalan söylicem ki kimsin senadam sizinle birlikte olmak istese yaptırım uygulayabilir değil mi? konu sahibi aramızda cinsellik yok diyor. emin olabilir miyiz? bilebilir miyiz? ayrıca yukarıdaki yorumlarda subyancının tanımını link olarak bıraktım.
ahlak değil etik diyelim. zira burda kimsenin ahlakını yargılamıyoruz.
hayır ben öyle bişey demedimböyle mi söyledi konu sahibi
ben captainin yorumlarına cevap veriyorum
bunu görmedim
Öyle ise konu sahibi seni de paralarım
saçmalama yarısı olmuş resmen.
neden acaba
hayır ben öyle bişey demedim
17 yaşındaki kızın ebeveyni, ''18 yaşındaki genç, kızımla arkadaşlık ediyor ben bu arkadaşlıktan rahatsızım, kızıma zarar veriyor, ben kızım okusun, hayatını akranıyla paylaşsın istiyorum'' diyerek bir dilekçe yazarsa savcılığa, o 18 yaşındaki genco, ifadesi alınmak üzere çağırılır. 17 yaşındaki ufaklık da ailesine teslim edilir. Hukuk devleti böyle olunuyor. hukuk sisteminde 18 den önce her insan çocuktur ve sorumluluğu ebeveynine aittir. İşte bu noktada hukuken pedofiliden bahsediyoruz. Medyanın, internetin, moda programlarının pompaladığı eşcinsellik, cinsel kimlik tercihinin dejenere olması ve arkadaşlık yaşının düşmesi, Şarkıcılık yaşının da yine düşmesi, küçücük kızların ve çocukların modellik yapması ayrı bir sosyolojik vaka olarak değerlendirilebilir. Hukukun çizgisi kesindir. 17 yaşındaki birey çocuktur. Psikoloji esnektir. Ve hukuka ancak yardımcı bir bilim olabilir, karar merci değil.Ben psikoloji öğrencisiyim pedofilinin, parafilinin, normalden sapan cinsel davranışların ne olduğunu iyi biliyorum rahat olun.
Cinsel ilişki yaşamamışlar anladığım kadarıyla. Psikolojik açıdan ise bu tip durumlara karşı koyamazsınız bu devirde. Her anormali tarihsel süreç içinde değişir, esner. Sözgelimi eşcinsellik eskiden hastalık olarak görülüyordu, artık öyle bir durum yok. Şu anki pedofili tanımı da değişiyor ve esniyor. En azından şu an birbirinden hoşlanan iki insana bu bağlamda engel koyamazsınız . Bu mantığa göre 17 yaşında biri ile 18 yaşında biri sevgili olduğunda birinin sübyancı olması lazım. Ben burada 18 yaşındaki kişiye pedofil demem mesela.
Psikoloji, hukuk kadar keskin çizgilere sahip değildir sözün kısası . İyi forumlar size.
ha benden 5 yaş büyük diye aşık değiliz yani pesssevet canım anladım zaten
21 yaşındaki biriyle birlikte olmasına takılmışlar
21 de zaten subyancı diye taşlanacak yaşlar?
dogru anlamışım dil mi
adam sizinle birlikte olmak istese yaptırım uygulayabilir değil mi? konu sahibi aramızda cinsellik yok diyor. emin olabilir miyiz? bilebilir miyiz? ayrıca yukarıdaki yorumlarda subyancının tanımını link olarak bıraktım.
ahlak değil etik diyelim. zira burda kimsenin ahlakını yargılamıyoruz.
Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.
aklı başında bi insan sonun da
böyle mi söyledi konu sahibi
bunu görmedim
Öyle ise
Evet geçti merakım ablacımgeliştirmek istiyorum laborantım şu anda şef olmak isterim tabi ki merakın geçmiştir umarım
Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.
aklı başında bi insan sonun da
böyle mi söyledi konu sahibi
bunu görmedim
Öyle ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?