ne zaman tanıştırmalı

doğru kanunu hukuku bilen birini bulmak ne güzel

evet canım anladım zaten
21 yaşındaki biriyle birlikte olmasına takılmışlar

21 de zaten subyancı diye taşlanacak yaşlar?

dogru anlamışım dil mi

21 taşlanacak, gidip sevcılığa şikayet edilecek bir yaş değil ama 21 benim 16 yaşındaki kızıma ilan-ı aşk ederse gözünü oyacağım bir yaş :)

Telefonu sen kapa
hayır sen
hayır ya önce sen

İlişkilerin de ki saçmalıkları burada gülerek anlatan üyeler
demek ki bu ergenlikleri
30 lu yaşlarında yapmaya başlamışlar hahahah
aişfslhfsmgda

Shapes benim de 16 yaşında sevgilim oldu, ama daha buyukleri temiz olmadigi icin beni tercih etti gibi igrenc dusuncelere girmedim. Bu kafadaki bir insanin o tatli asklari yasadigina kimse ikna edemez beni.

21 yaşındaki biri 12-13 ve civarı yaşlarında biriyle birlikte ise
evet yanlış.
Ama 17-18 yaşlarında biriyle birlikte ise benim için normal.

Bu kadar.

Ben mi sapigim? Erkekler kucuk kiz tercih ediyor cunku kendi yaslarinda temiz kiz bulamiyorlar (21 yas) diyen ben miyim? Ya da bunu onaylayan ben miyim? Neden ben sapik oluyormusum bi aciklasana.
beynin bu düşünceyle dolu olduğu için biz buluşuyoruz bile farklı şehirlerdeyiz beni kötü yönde kullanmıyo sevdiği için evlenmek istiyo

adam sizinle birlikte olmak istese yaptırım uygulayabilir değil mi? konu sahibi aramızda cinsellik yok diyor. emin olabilir miyiz? bilebilir miyiz? ayrıca yukarıdaki yorumlarda subyancının tanımını link olarak bıraktım.

ahlak değil etik diyelim. zira burda kimsenin ahlakını yargılamıyoruz.

Shapes benim de 16 yaşında sevgilim oldu, ama daha buyukleri temiz olmadigi icin beni tercih etti gibi igrenc dusuncelere girmedim. Bu kafadaki bir insanin o tatli asklari yasadigina kimse ikna edemez beni.

böyle mi söyledi konu sahibi
ben captainin yorumlarına cevap veriyorum
bunu görmedim

Öyle ise
saçmalama yarısı olmuş resmen.

yargılıyosun canım ayrıca sana niye yalan söylicem ki kimsin sen

Eh güzel arkadaşım tutup da "21 yaşındaki erkek yaşıtlarında temiz(!) kız bulamadığından 16 yaşındakine bakmıştır" mesajını beğenmeseydin çok daha farklı olabilirdi.
Konu amacından çok saptı. Benim tavsiyem kendi ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenmemen yönünde. Meslek edinmen çok önemli.

17 yaşındaki kızın ebeveyni, ''18 yaşındaki genç, kızımla arkadaşlık ediyor ben bu arkadaşlıktan rahatsızım, kızıma zarar veriyor, ben kızım okusun, hayatını akranıyla paylaşsın istiyorum'' diyerek bir dilekçe yazarsa savcılığa, o 18 yaşındaki genco, ifadesi alınmak üzere çağırılır. 17 yaşındaki ufaklık da ailesine teslim edilir. Hukuk devleti böyle olunuyor. hukuk sisteminde 18 den önce her insan çocuktur ve sorumluluğu ebeveynine aittir. İşte bu noktada hukuken pedofiliden bahsediyoruz. Medyanın, internetin, moda programlarının pompaladığı eşcinsellik, cinsel kimlik tercihinin dejenere olması ve arkadaşlık yaşının düşmesi, Şarkıcılık yaşının da yine düşmesi, küçücük kızların ve çocukların modellik yapması ayrı bir sosyolojik vaka olarak değerlendirilebilir. Hukukun çizgisi kesindir. 17 yaşındaki birey çocuktur. Psikoloji esnektir. Ve hukuka ancak yardımcı bir bilim olabilir, karar merci değil.

hayır ben şundan artık tamamen eminim
17 yaşında ki bir kız sizin gözünde resmen 06 yaş grubuyla
aynı denklikte..
yaptırım dan kastınız cinsellik ise bunu 18 yaşında bir erkek de
dayatabilir..
21 olunca tehlikede, 18 olunca değil mi yani?

Neyse sizi cidden anlamıyorum uzatmaya gerek yok.

Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.

aklı başında bi insan sonun da

bunu görmedim

Öyle ise

öyle söylemedi ama öyle söyleyen üyeyi sevgilisinin aklı başında olduğunu iddia ederek onayladı.

Erkeklerin bu tarz tecihlerinin arkasında yaşça büyük temiz kız bulamamaları oluyor genelde... Saygıyla karşılıyorum, sübyancılıkla alakası yok kısacası.

aklı başında bi insan sonun da

bunu görmedim

Öyle ise

şunları koyayım da şuraya,
bizimkileri beğenmeyip aklı başında bulduğu yorum bu, yani 21 yaşında bir erkek kendi yaşında temiz kız bulamadığı için 16 yaşındaki konu sahibiyle birlikte olmuş, gayet aklı başında bir yorummuş bu...
daha ne denir ki, beşikten alsın büyütsünler bari, biz de alkış tutalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…