- 30 Temmuz 2013
- 3.083
- 3.701
- 248
- Konu Sahibi geveze2015
-
Tabi ki ayıp. Hiç öyle bir şey duymadım. Geleneksel bir insan da değilim üstelik. Tanışmak isteyen gelir tanışır. Ya o size gelir ya da dışarıda yemeğe gidilir. Onun evine baba gider mi hiç tanışmaya.ayıp mı olur öyle
hiç bu yönden düşünmemiştimYani ayıp olur bence tanışmak istiyorsa babanın dediği gibi askerliğini yapıp gelir sonra babanızın bulunduğu bir ortama davet edersiniz bir çicek yada çikolata ile eli boş gelmesin anlamında tanışmaya gelir.Eğer askere gitmeden önce tanıştırsan çok yüz göz olunur ben senin ailenle tanıştım şimdi sen de bize gel der ve bu sefer işin işine aileler de dahil olur o yüzden en iyisi askerden sonra.
kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii
Aynen katılıyorum.Arkadaşın dediği gibi yine küçücük kızla çıkan kazık gibi adam. 16 yaşında ki kızım 21 yaşında ki adamla ilişkisi olduğunu öğrensem
Tabiiki babanı dinle.arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı
kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?
ben başkalarının uydurduğu şeriata doğru demiyorum gerçek şeriata göre yaşansa çok daha iyi olur tabiiii
sübyancının kelime anlamını söylermisin eminim ki kimse böyle şeylere takmıyo herkes müslüman değil evet eğer olsaydı herkes benim gibi düşünürdü zaten.senin bu söylemin suç canım. türkiye hukuk devletidir ne şeriatı? devletin koyduğu yasalara göre senin sevgilin de sübyancı bu kadar basit. kuranı kerimin gösterdiği yol ülkede yaşanan herkese uygulanamaz çünkü herkes müslüman değil. ayrıca yaşın daha çok küçük babanla tanıştırma işine girme çok çok erken daha.
pardon neye göre hareket edicez? şeriat kurallarına göre mi?
ama bak
ohhoo hukuğa göre hareket edersek
Niye durduk yere şeriatı karıştırdın ki?????
Resimde ki kara örtüsü mu seni rahatsız etti.???
şuan ki yaşıma bakılsın bence 18 yaşındayım o da 23 arada 5 yaş var abartıyosunuz harbiAynen katılıyorum.
25 ile 30 yaşlarında olsalar tamam ama daha çocukken reşit birinin o gözle bakması korkunç bence de. Hukuken 15 yaşından sonra kızın rızasına bakılıyor tabi ama benim çocuğum olsa müdahale ederdim kesinlikle.
sübyancının kelime anlamını söylermisin eminim ki kimse böyle şeylere takmıyo herkes müslüman değil evet eğer olsaydı herkes benim gibi düşünürdü zaten.
bu benim hayatım pişman olacağımı düşünmüyorumbi de hemen değil 21de evlenicem demişsin de sanki 21 de yetişkin yaşı. acelen ne? okuyup meslek sahibi olsana?
O zaman niye buraya yazıp fikir alıyosun koş ve sevgilini babanla tanıstır!bu benim hayatım pişman olacağımı düşünmüyorum
bu benim hayatım pişman olacağımı düşünmüyorum
hayır canım küçük kızlarla cinsel ilişki yaşayan sapıklara denir ve hayır benim sevgilim sapık falan değil gayet ahlaklı ve gördüğün gibi ciddi düşünen biricanım reşit olmayan bir çocukla ilişki yaşayan 18 yaşından büyük kişiye sübyancı denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?