ne zaman tanıştırmalı

geveze2015

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
142
18
13
26
arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı

Yaşın gereği erken ilişki süresi olarak tanışma zamanınız gelmiş. Bilemedim

yaşın daha 18
bu konuda küçük olduğun için ailenin sıcak bakmadığını söyle
askerliği karıştırma

Babanız mı erkek arkadaşının ayağına gidecek erkek arkadaşının babanın yanına gitmesi gerek,ayırca baban doğruyu demiş madem tanışılacak askere gidip geldikten sonra tanışsın.

ayıp mı olur öyle
Yani ayıp olur bence tanışmak istiyorsa babanın dediği gibi askerliğini yapıp gelir sonra babanızın bulunduğu bir ortama davet edersiniz bir çicek yada çikolata ile eli boş gelmesin anlamında tanışmaya gelir.Eğer askere gitmeden önce tanıştırsan çok yüz göz olunur ben senin ailenle tanıştım şimdi sen de bize gel der ve bu sefer işin işine aileler de dahil olur o yüzden en iyisi askerden sonra.

sanki hemen evlenip beş çocuk yapıcam diyorum 21 yaşın da evlenmeyi düşünüyorum
Daha çocuksun. 21 yaşında daha okulda olman lazım. 18 yaşında olsa olsa erkek arkadaşım diye tanıştırırsın. Sözleneceğim diye değil.
Ondan sonra bir sürü sorun, bir sürü konu buralarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…