- 9 Şubat 2017
- 142
- 18
- 13
- 26
- Konu Sahibi geveze2015
-
Yaşın gereği erken ilişki süresi olarak tanışma zamanınız gelmiş. Bilemedimarkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı
abartma ne sübyancısısen 18, sevgilin 23, ilişki 1,5 senelik.
yani başladığında sen 16,5 sevgilin 21,5
tebrikler. nur topu gibi bi sübyancımız var.
abartma ne sübyancısı
ama bakYaşın gereği erken ilişki süresi olarak tanışma zamanınız gelmiş. Bilemedim
ohhoo hukuğa göre hareket edersekilişki sne reşit değilken başlamış ve karşındaki kişi reşitmiş. bu durumda o adam sübyancıdır. ben demiyorum hukuk diyor.
sanki hemen evlenip beş çocuk yapıcam diyorum 21 yaşın da evlenmeyi düşünüyorumEvde kalmışsın acele et kaçırma çocuğu
Babanız mı erkek arkadaşının ayağına gidecek erkek arkadaşının babanın yanına gitmesi gerek,ayırca baban doğruyu demiş madem tanışılacak askere gidip geldikten sonra tanışsın.arkadaşlar öncelikle belirteyim yaşım gerçekten de 18 sevgilimin yaşı 23 her neyse babamla tanıştırmak istiyorum ama askerlikten sonra daha gitmedi ramazandan sonra gidicek o da diyo ki iftara çarayım babanı ama babam askerden sonra gelsin dedi sizce ne yapayım çıkalı 1.5 sene oldu askere gitmeden önce tanıştırmak mantıklı mı
bence deiftara çağırayım, deyince hangi ülkede şu an ramazan acaba diye bir düşünce geçti aklımdanadam askerden sonra demiş bir kere zorlamanın alemi yok bence.
ayıp mı olur öyleBabanız mı erkek arkadaşının ayağına gidecek erkek arkadaşının babanın yanına gitmesi gerek,ayırca baban doğruyu demiş madem tanışılacak askere gidip geldikten sonra tanışsın.
ama bak
ohhoo hukuğa göre hareket edersek
Yani ayıp olur bence tanışmak istiyorsa babanın dediği gibi askerliğini yapıp gelir sonra babanızın bulunduğu bir ortama davet edersiniz bir çicek yada çikolata ile eli boş gelmesin anlamında tanışmaya gelir.Eğer askere gitmeden önce tanıştırsan çok yüz göz olunur ben senin ailenle tanıştım şimdi sen de bize gel der ve bu sefer işin işine aileler de dahil olur o yüzden en iyisi askerden sonra.ayıp mı olur öyle
Şimdiki zamanda 21 yaşı çocuk sayiyoruzsanki hemen evlenip beş çocuk yapıcam diyorum 21 yaşın da evlenmeyi düşünüyorum
kuranı kerimin gösterdiği yola şeriat denir sence bu yanlış mı?pardon neye göre hareket edicez? şeriat kurallarına göre mi?
Daha çocuksun. 21 yaşında daha okulda olman lazım. 18 yaşında olsa olsa erkek arkadaşım diye tanıştırırsın. Sözleneceğim diye değil.sanki hemen evlenip beş çocuk yapıcam diyorum 21 yaşın da evlenmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?