• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman kayinvalidemle biraraya gelsem psikolojim bozuluyor...

Komikler valla ne guzel iste arada eglendiriyolarda bizi:52:siz benimkini görseniz cep teline gelen aramayi yesé basip cevaplayamaz ama simdi bir net meraki aldi gitti artik chatmi yapicak napicaksa :44:kk yada üye olursa sasirmam hic belki oda beni sikayet eder:61:gerci onun amaci netten plates videolari bulup ebru salli olmak ama sanirim bayaa bi calismasi lazim:60:

Komikler valla ne guzel iste arada eglendiriyolarda bizi:52:siz benimkini görseniz cep teline gelen aramayi yesé basip cevaplayamaz ama simdi bir net meraki aldi gitti artik chatmi yapicak napicaksa :44:kk yada üye olursa sasirmam hic belki oda beni sikayet eder:61:gerci onun amaci netten plates videolari bulup ebru salli olmak ama sanirim bayaa bi calismasi lazim:60:

Ay sen cok yasa EMI resmen koptum aklima geldikce guldum :60: amaci Ebru salli olmak olamaz boyle bir sey bir Ayagi cukurda Ebru salli olunca podyumlarami cikacakmis

Bu arada canim cok guzel analiz etmissin gercekten cok koplexlidir kendileri ne yasini kabul eder ne kiristigini ne sarktigini ne yaptigi sacmaliklari garip biri yani:53:ben 25 yasindayim o 60 ve inanin benle yarisir abartmiyorum ne alirsam kendine gider alir hep gencleri taklit eder ben bile 25 yasimda 15-16 yasindaki genclerin giydigini giymezken o oyle giyinmeye calisir ve komik duruma düser insanlar ona bakip gülüyo o guzelliginden bakiyolar saniyo:52:mesela dün uzerinde asimetrik kesim bir elbise ve nar cicegi rengi bir bolero vardi yasi 60 :27:

Canim Merak ettim esinin Baska kardesi yokmu.

Eger yoksa durumun cok zor belliki seninle yarisiyor ve suna emin olabilirsin senin gencligini kiskaniyor.

Bilincinin altinda sen varsin yazilarindan anladigim kadariyla akilli dinamik cok güzel bir Anne mukemmel essin tabiki buda kayinvalideni delirtiyor.

Seni insanlarin icinde kucuk dusurmekle egosunu tatmin Ediyor ama Kendi dustugu durumu goremiyor zaten cokta umrunda degildir.ona Gore o cok Matah is yapti ve mutlu oldu dedim ya kiskancligin yanina birde Cahillik eklenince malesef bu Tarz insanlik cikiyor ortaya Bos ver Canim benim sen buyuk öl oda kucuk olsun

zor biliyorum ama onu umursamamaktan başka çaren yok canım.sürekli tartışma ağız dalaşı herşeyi mahveder en güzeli az görüşmek ve o insanı fazla umursamamak bence:31:

benim kaynanamı anlatmışsın en sevdiği şey laf sokmak,ben alınınca ben sana demedimki diyip işin içinden sıyrılmak.oğlunada en mağsum sesiyle,ben karına demek istemeddim oğlum ama istersen özürde dilerim yeterdki siz mutlu olun diyip melek anneyi oynamak çokta güzel başarıyor...ondan kurs görmem lazım:60::60::60::60:

aman birden bu başlığı görünce şaşırdım ben mi attım acaba bu başlığı diye
arkadaşımbak ne güzel maşallah eşin sana destek oluyormuş senin yanındaymış huzurunuzda var sağlığınızda yerinde:nazar:
sen niye o kadının söylediklerini kafana takıp o tatlı canını incitiyorsun.bir kulağından girsin öbür kulağından çıksın derler ya hatta o kulağına girmesin bile:)
boşver cevap bile verme ya.böylesilleri iyi bilirim benimkide böyle ben söyleyeyim her şeyi içimde kalmasın karşı tarafta alındığı zaman ben öyle bir şey demedim der.bizimki bide üstüne ağlar yapmacık kadın:)neyse takma kafana yuvanda mutlu ol eşin ve bebişinle:)

Zaten anca sinir bozmaya yarıyorlar başkada bir işe yaradıkları yok kendilerini gelinlerine adamışlar gelin tekse öldü ağlayanı çok yok birden fazlaysa 2 gün onla 5 gün ötekiyle eğleniyorlar kendilerini deşarj ediyorlar ne kadar hak aldıklarını günaha girdiklrinidemi düşünmüyorlar acaba:26:

Ay sen cok yasa EMI resmen koptum aklima geldikce guldum :60: amaci Ebru salli olmak olamaz boyle bir sey bir Ayagi cukurda Ebru salli olunca podyumlarami cikacakmis

Canim Merak ettim esinin Baska kardesi yokmu.

Eger yoksa durumun cok zor belliki seninle yarisiyor ve suna emin olabilirsin senin gencligini kiskaniyor.

Bilincinin altinda sen varsin yazilarindan anladigim kadariyla akilli dinamik cok güzel bir Anne mukemmel essin tabiki buda kayinvalideni delirtiyor.

Seni insanlarin icinde kucuk dusurmekle egosunu tatmin Ediyor ama Kendi dustugu durumu goremiyor zaten cokta umrunda degildir.ona Gore o cok Matah is yapti ve mutlu oldu dedim ya kiskancligin yanina birde Cahillik eklenince malesef bu Tarz insanlik cikiyor ortaya Bos ver Canim benim sen buyuk öl oda kucuk olsun
canim öncelikle tesekkür ederim ama tabiki bende mükemmel bir insan degilim yanlislarim hatalarim mutlaka olmustur ve halada oluyodur belki ama benim düsündügüm bu tür seyleri bir büyük tolere eder,alttan alir caktirmadan yol gösterir falan ama bizde tam tersi inanki kayinpederim falan hep onu idare etmeye calisiyo hatta en baslarda esim bile oyleydi yani oyle biduzen oturtmuslar bi evde iki erkek ve her istedigi oluyo kadin kendini kralice falan sanmis ben gelince tabi ikinci biri olmus oldum sanirim beni gelini degilde evdeki otoritesini paylasicagi insan olarak gördü bu arada esim tek cocuk sanirim bununda cok büyük etkisi var esime cocuklugunda yapmadigi anneligi biz evlendikten oglu 30 olduktan sonra yapmaya kalkti ama gec kaldi sanirim:63:
zor biliyorum ama onu umursamamaktan başka çaren yok canım.sürekli tartışma ağız dalaşı herşeyi mahveder en güzeli az görüşmek ve o insanı fazla umursamamak bence:31:
ay canim bende umursamamaya calisiyorum ama 1-3-5 yani nereye kadar dimi herkesin bir sabri var o ben sustukca beni salak saniyo ama bi gün kalbini cok kötü kiricam ben böyle olucak diye korkuyorum ama onun umru degil.
benim kaynanamı anlatmışsın en sevdiği şey laf sokmak,ben alınınca ben sana demedimki diyip işin içinden sıyrılmak.oğlunada en mağsum sesiyle,ben karına demek istemeddim oğlum ama istersen özürde dilerim yeterdki siz mutlu olun diyip melek anneyi oynamak çokta güzel başarıyor...ondan kurs görmem lazım:60::60::60::60:
ayyyy ayni benimki mesela bi mesele cikartir ortaya onla derken bazen esimlede catistigimiz olur esim her ne kadar tarafsiz bakmaya calissada biri esi digeri annesi bazen aaa yeter ne haliniz varsa görün der ondan sonra kayinvalidem baslar aglamaya aman oglum benim yuzumden tartismayin yeterki siz mutlu olun ben gerekirse ´özütdilerim,yani esimde ben kötü degilim bak büyük olmama ragmen özür bile dilerim intibasi birakip kendi tarafina cekmek:47:
aman birden bu başlığı görünce şaşırdım ben mi attım acaba bu başlığı diye
arkadaşımbak ne güzel maşallah eşin sana destek oluyormuş senin yanındaymış huzurunuzda var sağlığınızda yerinde:nazar:
sen niye o kadının söylediklerini kafana takıp o tatlı canını incitiyorsun.bir kulağından girsin öbür kulağından çıksın derler ya hatta o kulağına girmesin bile:)
boşver cevap bile verme ya.böylesilleri iyi bilirim benimkide böyle ben söyleyeyim her şeyi içimde kalmasın karşı tarafta alındığı zaman ben öyle bir şey demedim der.bizimki bide üstüne ağlar yapmacık kadın:)neyse takma kafana yuvanda mutlu ol eşin ve bebişinle:)
dedigim gibi canim takmamaya calisiyorum ama benimde bir siirim var dimi ama:41:gelip ortaya bi laf atiyo sonra o ortami hemen terkediyo anliyomusun cevabini vericek olsan bile sana firsat birakmiyo yani,Dilber hala gibi:60:ben lafimi ortaya kodum begenen alir gider begenmeyen birakir kacar diyo yani:52:bi gün bende bi laf koycam:4:
Zaten anca sinir bozmaya yarıyorlar başkada bir işe yaradıkları yok kendilerini gelinlerine adamışlar gelin tekse öldü ağlayanı çok yok birden fazlaysa 2 gün onla 5 gün ötekiyle eğleniyorlar kendilerini deşarj ediyorlar ne kadar hak aldıklarını günaha girdiklrinidemi düşünmüyorlar acaba:26:

ay bazen seviniyorum iyiki esimin kardesi falan yok isin yoksa bide görümce eltiyle ugras ama bazende keske olsaydida bu kadin birazcik onlarlada ugrasirdi diyorum:51:

Ben böyle bir insan hayatimda görmedim inanin sizde görmemissinizdir,dün esimin dogum günüydü:29:(ÖMRÜ UZUN OLSUN INSALLAH)Esimde movie worlde(lunapark gibi bir yer ama daha fazla buyukler icin yani)gizmeyi cok istioydu bende ufaklik var nasil yapariz falan derken annemlere söyliyelim onlarda gelirler belki bebekle ilgilenirler dedi cok istemesemde esim icin kabul ettim pazar sabahi gidicez bize geldiler falan bende esime boynum agriyo insalah migrenim tutmaz falan dedim ki tutarsa hepimizin günü zehir olurdu esimde boynuma biraz masaj yapti o arada kayinpederimde ufaklikla ilgileniyo (yukarda allah var cok sever ilgilenir deli olur oglum icin)ama inanin kadin onu bile kiskaniyo yani kocasini torunundan kiskaniyo allahim sacma sapan hareketler yapiyo,böyle bisey ne gördüm ne duydum hadi beni sevmiyosun o bile sacmada bi nebze anliyabilirim kucucük bi cocugu ki siradan biride degil öz göz torununu insan kiskanirmi yaa:44:k.pederim oglumu kucagina aliyo oda gidiyo arkadan adama sariliyo,cenesini omzuna dayiyo liseli sevgililer gibi:53:.arabaya bindik k.pederim oglumun yanina oturmak istedi neyse onlar arkada ben esimin yaninda oturuyorum bi baktim adamin kucagina yatmis boynunu ovduruyo esim noldu anne dedi boynum agriyo cok kotu dedi neyse sesimizi cikarmadik hic,parka gittik yürürken duruyolar birbirlerini ovaliyolar adamda napsin idare etmeye calisiyo hep,k.pederim oglumu kucagina aliyo yani adam cocuk tasiyo oda yeni evli cift gibi gidip adain koluna giriyo:52:yani bisey desen dicek bizi kiskaniyo ama kizlar bu hareketler normalmi sizce bide görmeniz lazim yani k.pederim 65 yasinda kendisi 60 ve resmen cilvelesiyolar bizim yanimizda.Esim bana sarilsa ben utaniyorum onlarin yaninda.Sonra saati bekledi esim 12 dogmusta tam o zaman kutlucakmis sarildi esime (ki bir onceki sene kutlamayi bile unutmusken bu yil saatini bile hesap etti)bende onun yaninda bende dün gece 12 de kutladim ama yine kutlayip iyiki dogdun canim dedim öpüstüm esimle :1:kabak gibi kaldi:60:

büyüklerden olgunluk beklenir ama olgunluk yaşla olmuyor. bazen gençler onlardan olgun davranmak zorunda kalıyor. ne kadar yaşlı da olsalar çocukça ve gereksiz davranışlar yapabiliyorlar. eşini sevip onunla hiçbir sıkıntısı olmayan insana da sabretmek dişini sıkmak kalıyor. :27:

malesef sanirim sabretmekten baska carem yoooook.Kadin kocasiyla cilvelesiyor,naz yapiyor bana ne oluyo ki dimi:44:ay boynu agriyomus nerdeyse agliycak:63:

bende sık sık şikayet etsemde kafa yapısından çok şükür ki böle sama sapan konuşmuyo durduk yere yoksa ne yapardım cevapta veremem ben allah acımış bana .:60:

sende evinde huzurun varsa takma boşver bak eşinde farkındaymış ya bazıları gibi analarını her zaman haklı bulanlardan olsaydı boşver sıkma canınıı

ay yarin bayram kizlar simdiden sikinti basti icimi gitsem bi türlü gitmesen bi türlü simdi onun afrasi tafrasi:27:haaa bu arada esimin dünkü dogum günü icin pasta yapmistim benimle yarisan k.validem asagi kalirmi oda bayram icin yas pasta yapmis:60:

sabir allahim.Bu kadinmi anormal yoksa bendemi ciddi sorunlar var.Her seferinde kizmiyim sinirlenmiyim diyorum olmuyo olmuyo olmuyoooooooooooooo.halbuki ben otokontroli iyi bi insanimdir ama bu kadin beni cileden cikariyooo

Gitmek görüşmek zorunda değilsin. O kadar.

evet canim gitmek zorunda degilim ama gelenede gelme diyemem ki heleki esimin ailesi ise:50:yani kadin beni zorluyo oyle olmassa böyle olsun oda olmassa soyle olsun hep bi a -b -cplani var z ye kadar uzayiiip gidiyo :53:bir iki dedigine hayir desen birine mecbur evet demek zorunda kaliyorum

mesela az önce aradi bugun yarin hava guzel olucakmis mangal yapalim diyo:51:yani iki gun bu güne bahane bulsam yarinda var yani hep caresiz birakiyo insani.Bende yarin misafirim var bugünde alisveris falan bide yarina hazirlik yapicam dedim ee yarinda hic olmaz bozuldu tabii:63:ama hic belli etmiyo aaa o zaman biz kendimiz yapariz,hadi tschüss diyo:53:ne oldugunu anlayamadan tam teli kaparken ee siz napiyosunuz dedi bende iyi hadi tschüss dedim kapadim:19:5 dakka gecmedi aradi alisveristen dönerken oglumu almak istiyo.Yani madem siz gelmiyosunuz o zaman torun gelcek illa istedigi biseyi yaptiricak.:47:

Sen de tav oluyorsun herhalde önerilere birinden birine dayanamayıp gidiyorsun kesin kararlı davranırsan zamanla yönetimi eline alırsın bence. Torun gitsin canım görsünler onu.

Son düzenleme:
Sen de tav oluyorsun herhalde önerilere birinden birine dayanamayıp gidiyorsun kesin kararlı davranırsan zamanla yönetimi eline alırsın bence. Torun gitsin canım görsünler onu.

aslinda pekte oyle olmuyo bi bahane buluyorum falan pek gitmiyoruz ama torunu var onu görmek istiyolar geliyolar yada aliyolar ama o arada yapicagini yine yapiyo canim ,yani benim cok yuz vermem yada karsi koymamla alakali degil yani aslinda anlatilmaz yasanir benim k.validem bi görseniz hal ve hareketlerini konusmalarini:18:

Back
X