Ne zaman güzel bir eve gitsem üzülüyorum..

zaten şu an görüşmüyorum onunla canım

canım yazdırdım zaten anasınıfına ama durumumuz olmadığı için devlet okuluna oda yarım gün malesef

ama sen de herşeye bir dert buluyorsun yarım günlük iş bul o zaman

ben 7,5 aydır filan evliyim.
eşimin işi gereği memleket dışına gelin gittim
düğün hazırlıkları sırasında babamın bi sağlık sorunu sebebiyle eşimin yanına gidemedim eşyalarımı almaya
eşyaları eşim görümcem kayınvalidem ve kaynatam aldılar
düğünden sonra geldim ve evimi ilk kez gördüm
o zamanlar beğeniyordum,hala beğeniyorum ama benim içimde kalan da eşyalarımı kendi kafama zevkime göre alamamak
öyle a'dan z'ye de herşey alınsın istemedim evi doldurmadık
başka yerlere taşınıcaz diye
ha herşeyim yeterli mi yeterli şükür
bazen şuna takılıyorum oturma odamdaki kanepelerin rengini beğenmiyorum kahve tonu bişey.
canlı renk olsun isterdim
gelin evi olduğu belli olsun die yani
ben de arkadaşın dediği gibi keşke şunum şöyle olsa bu böle olsa diye düşünüyorum hatta bazen eşimin başını ağrıtıyorum
içimde kalmış işte her genç kızın hayalidir eşyalarını kendi beğenmek,ev seni yansıtmalı diye düşünüyorum.
ha çok da zevkim dışında değil ama işte lüksten etkileniyoruz
herşeyin hesabını tek tek verecez ve neye güvenip bu mal mülk eşya hırsına kapılıyoruz
hepsi güzeller beğenmek zorundayım
artık düşünüp durmak yok
bi gün eskicekler ve o zaman alırım istediğim gibisini
eşyanın kölesi olmaya lüzum yok
'ben böyle mutluyum...'diyebilmek
olay bu...

ama sen de herşeye bir dert buluyorsun yarım günlük iş bul o zaman

canım tam günlük iş bile bulmak bukadar zorken yarım gün gelip çalışıcam diyebileceğim bir işi bulmak çok daha zor olsa gerek zira çevremde böyle çalışan kimse yok

halinize şükredin sağlık olduktan sonra yavaş yavaş değişir herşey ben 11 senelik evliyim daha anca bu sene düzenleyebiliyom evimi ben evlendiğimde bitek iki çekyatım bi televizyonum ve beyaz eşyalarım vardı kaçarak evlenmiştim 15 güne düğün yaptık ama yavaş yavaş her şeyim oldu çok şükür bu senede biraz daha düzenleme yapıyom anca işte bence kimin ne dediğine takılma eşinle de hiç huzurunu bozma herşeyde birden olmuyo

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar içimi rahatlattınız iyiki buraya üyeyim ve sizin gibi insanlar var hayatımda

sana bişi sormak istedim.uğruna kaçtığın adam seni hiç pişman etti mi hiç keşke kaçmasaymışım değmezmiş dedin mi?

dedim evet bir kez oda beni aldatmıştı neyseki ozaman yaşandı ve bitti çok üzüldüm intihara kalkıştım çok zor atlattım ve ikinci bi şans verdim bu arada tekrar üniye başladım kendi ayklarım üzerinde durmak adına çünkü tekrar kaldıramam ihaneti ama şimdi çok mutluyum çok şükür çünkü gerçekten çok sevdim ve seviyorum oda beni çok sevdi çok koştu peşimden hala beni sevdiğinide biliyorum o zannettiki ben garantiyim onu asla bırakmam ve hata etti zor olduğumu anladı ve beni kaybetme korkusu yaşadı bunlar onun itirafı aynı zamanda

anladım,bi daha ne sen ne başkası yaşamasın inş. böyle şeyler
eğitime devam etmen de güzel

canım tam günlük iş bile bulmak bukadar zorken yarım gün gelip çalışıcam diyebileceğim bir işi bulmak çok daha zor olsa gerek zira çevremde böyle çalışan kimse yok

yarım gün çalışacağın iş aramayacaksın yarım gün elemana alan yere başvuracaksın neyse sen bilirsin

Hic kusura bakma ama sen fikir alisverisi istemiyorsun senin istedigin ahh vah vahh cok üzüldükkkk gibi cümleler duymak.Her gelen öneriye pat bir cevap yapistiriyorsun.Cocugum var calisamam demissin baska bir arkadasda demiski senin cocugun anaokulu yasinda okula ver, orali bile olmamissin.Ben sana fikirlerle geliyorum teyzem istemez deyip üstünde bile durmamissin sana teklif ettigim cizimi piyasada en az 500 tl ye yapiyorlar!!! baska biri elindekilere sükret demis sende haklisin ama yinede vah vahhhh demissin . Iste bunlardan dolayi en iyisi sen büyük ikramiyeyi kazan kurtul dedim. Benden o ahhh vahhh vahhh cümlelerini duymadigin icin kizmis olabilirsin ama umurumda degil

konu sahibi üstüne alınma lütfen..
şimdiki bayanlarımız biraz tembel sanki..
ben yatayım kocam baksın herşeyim olsun istiyorlar
olmayıncada problemler kavgalar başlıyor..
ya bastan zengin adamla evleneceksin yada çalışacaksın
olmadı adam ne getirirse razı olacaksın..
inanın hamileydim çalışamıyorum diye evime yaşlı teyze alıp doğuma kadar baktım
üni mezunuyum ben ..gurur yapmadım çünkü kocamın parası yetmiyordu..
doğum yaptım 4 aylık bebeğimi bıraktım yarım gün eşim yarım gün annem baktı..
bazen düşünürüm benim canım yokmuydu diye..

insanoğlu doyumsuzdur her zaman.
her zaman güzelin güzeli vardır.
Elinizdekilerin kıymetini bilip şükredin bence.

benim istediğim ah vah edilmesi falan deil bende bunu yaşadım ve şu şekilde kurtuldum şunları yapabilirsin gibi öneriler almak,evet herkese cevap yazıyorum çünkü konu sahibiyim ve bu konuyu açtıysam elbetteki cevap yazıcam öneri eğer uygulayabileceğim bişey deilse eğer ha düşünürüm bakarım neden olmasın gibi cevaplar veremem heralde,çocuğunu anaokuluna ver çalış diyen arkadaşımada cevap yazdım okumadın heralde,önerin için çok ama çok teşekkür ederim çok saol ama burası teyzemin evi bile olsa ben kiracıyım nihayetinde eğer kapıyı dolabı yada bunun gibi kalıcı şeyleri değiştirmek istersem teyzemlerin kabul etmeyeceğini düşünüyorum maddi olarak, kendimden vermem gerekir ki şuan buna olanağım yok malesef oyüzden. yinede konu sahibi olarak benim konumu okuyup cevap yazdığın ilgilendiğiniçin çok teşekkür ederim inan burda kimseyle tartışmak deil amacım herkesin derdi farklı olabilir sana çok büyük gelen bir dert bana önemsiz gelebilir yada tamtersi, ne olursa olsun birbirimize karşı anlayışlı olmalı ve kırıcı olmadan konuşmalıyız diye düşünüyorum haksızmıyım

canım..
herkes kendince fikir sunmuş sana ama bu işlerin ucu maddiyata dayanıyor..
1/2 sene sık dişini elindekiyle yetin oğlusun okula baslayacak yaşa gelince
girer bir işe istediklerini fazlasıyla alırsın ..üzülme ..

canım seni anlıyorum ama malesef hayatta herşey ha deyince olmuyor bişeyler yüzünden erteleniyor.......seninde böyle bir evin olmasını istemek elbet hakkın ama üzme kendini muhteşem bir evde harika eşyalarla oturuyor olsan ama 1 günün huzurlu geçmese..yediğin yemek boğazına dizilse yada sağlık sorunlarıyla uğraşsan o evi yada eşyaları gözün görürmüydü ? bunu düşün zamanla Allah insana neler verir elbet seninde öyle bir evin olucak ilerde ama bu yüzden kendinide eşinide yıpratma .......Allah sana içine sinecek beğeneceğin çok güzel bir ev nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canım bende çalışmadım hiç bişey yapmadım deil, eşimin işsiz olduğu dönemde biyere girdim 550 tl alıyordum ki yol yemek dahil eşimin ailesi geldiler bizim yanımıza onlar başka bir şehirde oturuyorlar çocuğa bakmakiçin geldiler görümcem ,kaynım kayınpederim ve kayınvalidem hepsi ve birtek ben çelışıyorum düşün ve aldığım parayla anca elektrik su faturalarını ödeyebildim. 2 ay kaldılar .kayınperderim emekli ,maaşı kesiliyormuş kredi borcu için ,okadar kişi aynı evde elektrik su faturaları 2 katına çıktı ensonunda dayanamadım patladım bigün kavga ettik gittiler bakkal borçlarını ödedim birde onlar gittikten sonra yani buda çözüm olmadı bir fırında haftada birgün bir ablamın yerine tezgahtarlık yaptım günlük 20 tl ye ama şuan o abla yaz dönemi olduğu için izin kullanmıyor kışın yine gidicem belki .annem haftada birgün bakıyor çocuğan ama sürekli bakmak istemiyor yani yaşadığım çok fazla şey var hepsini anlatmak istemedim burda bençalışmayayım evde oturayım birde herşeyin en iyisini isteyeyim böyle bir durum yok ama bazı arkadaşlar çok acımasız gerçekten eleştirilerde

Amaaaaan, 12 senelik evliyim. Evim hala istediğim gibi değil. Gönlüme göre döşeyemedim. Gırtlağıma kadar borçluyum. İkimizde senelerdir çalışıyoruz,kredisi, taksiti, çocukların masrafı derken eşyaya para kalmıyor anasını satiyim ya. Ben de oluruna bıraktım artık. Napiyim

ben senin için söylemedim canım ya..
bu zamanda fedakarlık gerekiyor mecburen kadını erkeği kalmadı..
kimse kimsenin ne yaşadığını bilemezki biz buradan ancak anlatılanı biliriz..
her şey bir süreç ..bu günlerde geçer elbet yeterki sağlığın yerinde olsun..

amin caanım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…