Ne zaman güzel bir eve gitsem üzülüyorum..

canım benim çok teşekkürler cevabın için burdan daha iyi bir eve taşınmaya cesaretim yok eşim çok uzun süre işsiz kaldı bu dönemde bazı işlerde hep kısa süreli çalıştı kimisini yaoamadı kimisinden para alamadı ve hep ayrıldı şimdide o korku var bende ya yine çıkarsa işten eşim başka bir yerde çalışıyor her gün gelemiyor oyüzden eve oraya taşınalım diyor ama işte benim cesaretim yok burası en azından teyzemin evi işsiz kaldığı dönemlerde kira veremediğimiz oldu bişey demediler ama başkası olsa çoktan kapının önüne koyardı çok karmaşık ve zor bir durum anlayacağın

işte canım sende benim gibisin yanlış olduğunu bile bile üzülüyoruz zaman zamn Allah seninde yardımcın olsun

amin canım çok saol

Canımm bnm annemlerde öyleymiş evlendiklerinde . Şimdi 27 senelk evliler ve Allaha çok şükür arabamız evimiz her şeymz var . Bi sürreç işi sabırda bitiyor her şey . Allah yardımcın olsn

Eşinle mutluysan biribirinizi seviyorsanız koruyup kolluyor kimseye muhtaç olmadan yaşayabiliyorsanız o kadar da dert etmeyin. Ayrıca o arkadaşınız da hiç iyi niyetli biri gibi gelmedi insan gerçekten öyle bile olsa arkadaşım üzülmesin diye çenesini tutmayı bilmeli böyle insanlardan uzak durun aksi takdirde mutsuz olursunuz hep.

Benimde herkesin imrendiği bolca güzel cümleler sarf ettiği kocaman bir evim vardı..

Eşyalar vs..

Ama huzurum yoktu..

Çünki kaynanam huzur vermiyordu..
İnan ne ev ne eşya hiç bişi umrumda değildi
Herbişini özenerek yaptırmıştımm kendim bizzat seçerek arayarak hayal edip günlerce kafamda çizerek..
Ama huzur denen bişe yoktu..
Kadın evime gelip kalıyordu ben evden kaçmak istiyordum duvarlar üstüme geliyordu..
90m2 eve geçtim (mecburi oldu annemin binaya)
Bir sürü eşyamı dağıttım eledimm üzülerek
Ama huzurum var şükürler olsun alıştım..
Ondan gözüm yok hiç bişide..

önce sağlık sonra huzur..

canım arkadaşın amacına ulaşmış.seni evinden soğutmuş,eşinin başının etini yer hale getirmiş.bunu özellikle yapanlar var biliyorum.
şu an allah kısmet ederse ev alma durumumuz var.ama kesin değil ve çok zor günler geçiriyoruz krediyi bulmak için parayı denkleştirmek için.kimse yardımcı olmuyor off off anlatsam karşıki dağlar yıkılır çok uzun hikaye.
şimdi yeni ev alınca da ne kadar iyi olsa da millet kusur bulmaya beni soğutmaya çalışacak biliyorum.onun için şimdiden diyorum "bak elektaraya kimsenin ne diyeceğini takma evini çok sev".laf diyen zaten kıskançlıktan der emin ol.o iyi olsaydı evin kulube de olsa arkadaşım bunları sana söylemezdi.sen yakınsan da "eşya gelip geçici önemli olan senin mutluluğun,ailen"derdi.

siz benim durumuma üzülmesenizde ben en azından cevap yazdığınız için teşekkür ederim .gösteriş merakı deil benimkisi sadece bazı zamanlarda üzülüyorum böyle şeyler için. hiçbir zamanda borcumuz var aman olsun ben şunuda alayım insanlar görsün demedim zaten öyle olsaydı şu an dört dörtlük bir evim eşyalarım olurdu ve bu konuyu açmaya gerek duymazdım ,ben bundan nasıl kurtulabilirim ,sadece benmi böyleyim diye sizlerle fikir alışverişinde bulunmakiçin açtım konuyu

canım teyzem kira konusunda bişey demedi ama sanırım tadilat falan istemezler çünkü ben çıksam bile yine kiracı oturacak burda ,ne gerek var diye düşünürler haklı olarak. işte bende kendi evim olmadığı için hiç bir deişiklik yapamıyorum mutfak dolaplarını boyadım banyo fayansların ufak resimler yapıştırdım anca böyle geçici şeyler yapabilirim bu arada çalışmıyorum çocuğuma bakıcak kimse olmadığı için ilgin için teşekkürler canım

canım benim çok üzüldüm durumuna Allah sabır versin hepimize

zaten senin çocuğunun anasınıfına gitmesi gerekiyor canım neden dert ediyorsun gönder okula sen de işe gir

birçok insanın kafasını sokabilecek bir evi bile yok..

hayatta herşeyin başı sağlık ve huzur. onlar gitmesin önemli olan bu. yoksa hiçbişeyin önemi yok...

canım çok sevindim ev alacak olmana ben bunun hayalini bile kuramıyorum şuan çok uzak çünkü bize ama eminim biz almaya kalsak bizede kimse destek çıkmaz Allah hayırlısını versin inşallah

sen en iyisi loto oynamaya basla bakarsin cikar ozaman kendine agaoglunun süper lüks sitelerinden bitane daire alirsin bu konuda burda kapanir

hepimizde biraz nefsizlik vardır. en iyisini en güzelini bile alsak, sonra sıkılır değiştirmek isteriz. evinizde mutlulugunuz huzurunuz varsa gerisi yalan. ben bu resme bakar şükür ederim, binlerce kez:)

sen en iyisi loto oynamaya basla bakarsin cikar ozaman kendine agaoglunun süper lüks sitelerinden bitane daire alirsin bu konuda burda kapanir

konunun başında içinizden bazıları bana kızabilire demiştim çünkü bu sevmediğim ve kurtulmak istediğim bir özelliğim fikir almakiçin açtım konuyu ama benimçok üzüldüğüm vede hassas olup yardım istediğim bir konuda bu şekilde dalga geçilmesi hiç hoş deil doğrusu

Evini beğenmek için başkalarının ağzına bakarsan , her ay evi son trend dayayıp döşemen gerekir (yine de bir kusur bulurlar).
Senin evine gelip iki muhabbetine bakacağına , sağa sola tavana duvara bakıp laf söyleyen insanın evinde işi ne?

'sana neden böyle düşünüyorsun neden elindekilerle mutlu olmuyorsun diyemem bunada hakkım yok.Fakat en büyük nimet sağlık ve huzur inan bana saraylardada yaşasan huzurun yoksa bir anlamı yok inanki.Bizden yukardakilere değilde aşağıya bakarsak çok daha mutlu oluruz.

aynı dönemleri bende yaşadım yaklaşık 1 buçuk yıl. kira vermekte zorlandık hatta veremedik. çok zor günler geçti. evliliğimiz çok acele oldu. yurtdışından gelmiştik ve sadece 20 günümüz vardı eşyalar ve düğün hazırlığı için. o yüzden eşyaları hiç istediğim gibi alamadım. şu an durumumuz düzeldi. ama şimdide açıkçası ben istemiyorum. kimseye bişeyelr ispatlamak durumunda değilim. ne eşyalar ne ev hiçbişeyi gösteriş amacıyla yapmamam gerektiğini öğrendim 2 yılda. ben senin yerinde olsam evin hakkında böyle konuşan insanın bir daha yüzüne bile bakmazdım. insanlar ne kadar maddeci. hayatta herşey aldığın eşyalar ve oturduğun ev değil. sen eşinle mutlu olmaya bak. bi laf vardır. tanrı bile insanları memnun edememiş. diye.. bu düşündüklerine bi süre sonra güleceksin benim gibi. evini kendine göre bir düzene sok ne bileyim bir takım kendi elinden gelebilecek süslemeler yapabilirsin. mutfak dolaplarınımı beğenmedin. üstüne bikaç liraya satılan stickerlar varya çiçekli bözekli. yapıştır onlardan. en basitinden. ama yeterki mutlu ol evinde. baktın olmuyor. eşine destek için çakışmayı dene. borçlarınızdan kurtulup güzel bir eve çıkabilirsiniz. ama bence ilk iş o arkadaşından kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…