benim istediğim ah vah edilmesi falan deil bende bunu yaşadım ve şu şekilde kurtuldum şunları yapabilirsin gibi öneriler almak,evet herkese cevap yazıyorum çünkü konu sahibiyim ve bu konuyu açtıysam elbetteki cevap yazıcam öneri eğer uygulayabileceğim bişey deilse eğer ha düşünürüm bakarım neden olmasın gibi cevaplar veremem heralde,çocuğunu anaokuluna ver çalış diyen arkadaşımada cevap yazdım okumadın heralde,önerin için çok ama çok teşekkür ederim çok saol ama burası teyzemin evi bile olsa ben kiracıyım nihayetinde eğer kapıyı dolabı yada bunun gibi kalıcı şeyleri değiştirmek istersem teyzemlerin kabul etmeyeceğini düşünüyorum maddi olarak, kendimden vermem gerekir ki şuan buna olanağım yok malesef oyüzden. yinede konu sahibi olarak benim konumu okuyup cevap yazdığın ilgilendiğiniçin çok teşekkür ederim inan burda kimseyle tartışmak deil amacım herkesin derdi farklı olabilir sana çok büyük gelen bir dert bana önemsiz gelebilir yada tamtersi, ne olursa olsun birbirimize karşı anlayışlı olmalı ve kırıcı olmadan konuşmalıyız diye düşünüyorum haksızmıyım