- 5 Ekim 2010
- 653
- 332
- 358
canım kardeşim seni çok iyi anlıyorum ama gerçelkten önemli olan o evin içindeki huzurun... Ne lüks dairelerde semtlerde oturan insanlar var ama dışardan göründüğü gibiler mi Allah bilir herkesin kendine göre derdi tasası oluyor. Evi mükemmel olup da yuvasında dikiş tutturamayan çok insan var bunu sen de biliyorsun. O evde önemli olan eşinle aranızdaki sevgi bağı mutluluğunuz. Allah yeter ki ağız tadınızı bozmasın inan zamanla herşey yoluna girer istersen en altından bir ev araştır belki uygun fiyata en azından şuanki bulunduğun evden bir kademe daha iyi ev bulursun hiç mi öyle imkanın yok?
canım benim çok teşekkürler cevabın için burdan daha iyi bir eve taşınmaya cesaretim yok eşim çok uzun süre işsiz kaldı bu dönemde bazı işlerde hep kısa süreli çalıştı kimisini yaoamadı kimisinden para alamadı ve hep ayrıldı şimdide o korku var bende ya yine çıkarsa işten eşim başka bir yerde çalışıyor her gün gelemiyor oyüzden eve oraya taşınalım diyor ama işte benim cesaretim yok burası en azından teyzemin evi işsiz kaldığı dönemlerde kira veremediğimiz oldu bişey demediler ama başkası olsa çoktan kapının önüne koyardı çok karmaşık ve zor bir durum anlayacağın