Ne zaman dogum yapicam bennn😩

Mutsuz 3333

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2020
67
16
25
Merhaba hanımlar doğum yapmış olanlar veya tecrübeli olanlar lütfen yardım edin ben 39 haftalik hamileyim yaklaşık bir aydır doğum belirtilerim var kasiklarim ve kartımın altı hafif hafif kasiliyor ve sancim oluyordu ara ara ve hep geceleri olurdu çok sık bi şekilde tuvalete giderdim yani bütün doğum belirtileri vardı fakat doğum yapmadım 39 haftalik oldum artık dogusun istiyorum çok sabirsizim ve ağrılarım baya var şu yaklaşık bir haftadır da bu belirtilerime yenileri eklendi belim hiç agrimazdi artık hafif karnimin altına ve belime sancı gelip gidiyor bebek hareket edince aşağıya baskı hisediyorum sanki zorla çıkmaya çalışıyormuş gibi hisediyorum oturamiyorum hem arka hem ön tarafa çok baskı hisediyorum aynı zamanda 3 gündür bana göre yani kendime bakınca karnım aşağıya inmiş gibi hisediyorum ama yukarda genede sertlik hisediyorum lütfen bana yardımcı olun ne kadar kalmış olabilir doğum yapan bayanlara sorum olsun lütfen doğuma 1 haftaniz veya bi kaç gününüz kala nasıl anladınız ne gibi belirtileriniz vardı lutfen cevap verin lütfen şimdiden teşekür ediyorum

Yani bunun bi kuralu kaidesi yok ki. Insanlar kontrolden geliyor, 2 saat sonra geri doguma gidiyor. O yuzden siz kasilmalarinizi takip edin, akinti ve nisaninizi takip edin.

Baska da yapacak bisey yok.

Yani bunun bi kuralu kaidesi yok ki. Insanlar kontrolden geliyor, 2 saat sonra geri doguma gidiyor. O yuzden siz kasilmalarinizi takip edin, akinti ve nisaninizi takip edin.

Baska da yapacak bisey yok.
Kasilmalarim düzensiz ama her gece var birde Belimde sancı başladı hafif merakediyirum oyuzden bu günlerde mi yoksa haftalar mi var merakediyorum

Merhaba geçen sene 40+2 de doğurdum . Ve İnan hiç doğurcak gibi değildim . Herşey biran da oldu .
sabret bekle . daha 1 haftası var bebeğinin bol bol yürüyüş yap . Hurma ye pilates yap ..
Allah yardımcın olsun

Ya öyle mi hani diyorlar ya haftası geçerse bebek kakasını yutar gibi şeyler duydum ondan dolayı korkuyorum ya

Zaten benim bildiğim olması gereken doğum haftası 38-42 arasındaki haftalar. Sizin de çok birşey kalmamış sabredin inşallah son zamanlar zorlu geçiyordur muhakkak ama toplasanız iki elinizin parmağını geçmez artık bebeğinize kavuşma zamanınız :) hayırla sorunsuzca gelir inşallah minik..

10 gün önce doğum yaptım bende. Bu dediğin belirtiler doğumumdan 2 hafta önce başladı. 40+1 de doğurdum. Benimde hep kakasını yerse endişesi vardı. Ama üç güne bir doltor kontrolüm olduğu için doktor böyle bir tehlikenin olmadığını söyledi. Doğumdan önceki önceki gün 1 saate yakın tempolu yürüdüm. Koşmaya yakın bir seviyede. Hurma yedim günlerce. Ve o gece eşimle beraber olduk. Kesin doğurmalıydım normal şekilde. Ve sabah kalktığımda yatakta kasıldım ağrıdan. Çok kısa sürdü. Saat 8 civarıydı bir daha yatamadım. Kahvaltımı yaptım. Arada sancılarım oluyordu ama kasıklarda çok umursamadım. İkinci sancı 10 cıvarı oldu. Tuvalete gittim ve nişanım geldi. Zerre panik yok bende. Evi bir güzel temizledm. Sildim süpürdüm. Ütüm vardı yaptım. Sonra gittim gusul aldım şükür namazı kıldım. Eşime bile haber vermedim. 15:40 ta randevum vardı doktora. O gelene kadar pilates topunda zıpladım. Bunları uzun uzun anlatmamın sebebi suni sancının çok boktan bişi olduğunu bilmemden kaynaklanıyor. Kendi kendime açılmam olmalıydı inanılmaz korkuyordum doğumdan bide düşün suni sancı korku film gibi. Suyum gelmediği için ben hiç panik olmadım. Bu sekilde bir ilerleyiş saplayabilirsin. Şimdiden hayırlı olsun arkadaşım

Her hamilelik farklı herkes farklı şey yaşıyor ben hamileliğimin başından sonuna kadar hiç bir belirti yaşamadım mesela 42+4 te gittim zorla getirttik

Amin çok saolun ilk çocuğum karnımda kalbi durdu tam doğum vaktiyken onu kaybettiğim için korkuyorum biraz da

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin. Bunlar hiç belli olmaz son zamanlar zorlaşıyo ağırlaşıyor. Ben pazar günü doktora gittim , hiç gelesi yok bunun demişti 41+ da geldi oğlum pazartesi saat 6 da. İnsan heycanlaniyo hemen kucağına almak istiyo özlüyo ama zamana ihtiyacınız var. Siz bol su için bol bol yürüyüş yapın

Çok güzel anlatmişsiniz yapasim geldi inanininşallah darısı başıma ben bu belirtileri 1 aydır yaşıyorum ama doğum yapmadım hep Kasilmalarim vardı geceleri hala oluyor arada tüm doğum belirtilerini yaşıyorum 1 aydır allahbağışlasın inşallah bebeginizi darısı benim başıma birde bişey sorucam Son adet tarihiniz neydi acaba galiba aramızda pek bişey yokmuş siz 10 gündür doğum yaptiginiza göre

Benimki de erkek inşallah kucağıma alırım yakın zamanda hem sabirsizim hemde taşımakta çok güçlük çekiyorum artık yaa çok zorlaşıyor artık

Amin çok saolun ilk çocuğum karnımda kalbi durdu tam doğum vaktiyken onu kaybettiğim için korkuyorum biraz da

Çok üzüldüm başınız sağolsun yavrunuz cennette şefaatçiniz olsun inşallah..
Şimdiki yavrunuza da sağlıkla kavuşmak nasip olsun, korkmayın bol bol dua edin

25 aralıktı. Ben hamile kaldığımdan beri yaşadım o kasık ağrılarını. 20-25 haftaya kadar sürekli adet olacakmışım gibi. Tuvalete gittiğimde kan görecekmişim gibi. Hamileliğin sonunda yine o ağrılar nüksetti ama hiç takmadım çünkü bunlar çok normal çok araştırdım. Doktorun zaten yönlendiriyor seni. Bana doğumu tetikleyen neydi bilmiyorum. Herşeyi yaptım çünkü. Pire gibiyim yerimde durmam sürekli evde iş yaptım son bir hafta koşu bandında yürüdüm son bir aydırda çok hurma yiyordum. Kocamı çok kullandım mesela zorla beraber oldum, o korkuyırdu hep ama korkulcak bişi yoktu. Sende bunları yap bence. Suni sancısız gelsin bebişin. He sezeryan olursa da hiç üzülme

Benimde Son adet tarihim 15 Ocak sen hemen hemen bir ay benden onceymişsin doktorum şimdilik zaten hersey normal büyük ihtimalle normal doğum olur dedi ben normalde çok hareketli bir inasanim ama inanın bu hamileligimle mutfağa gidip şu içmeye üşeniyorum o derece yorgunum ve halsizim ilişki konusunda da eşim çok korkuyor bişey olacak diye kendini tutmaya çalışıyor ilk cocugumuzu kaybettiğimiz için bunda daha tedirginiz ve dikkat etmeye calisiyoruz inşallah en kisa zamanda bende alırım cocuumu kucağıma artık o duyguyu tatmak istiyoruz

Bende ilk gebeliğimi sonlandırmak zorunda kalanlardanım. Ama ilk gününden beri durmadım o konuda. Erkek çocuk olduğundan mı bilmiyorum bende isteksizlik olmamıştı. Doktoruna danış. Uyuşukluk yapma bu dönem valla göbeğini kesip alırlar. Şaka bi yana hareket lazım özellikle bu dönem. Uyu yine ama hareketni yap

Ya öyle mi hani diyorlar ya haftası geçerse bebek kakasını yutar gibi şeyler duydum ondan dolayı korkuyorum ya
Bebek haftası geçtiği için değil anne karnında strese girdiği için kaka yapar, korkmayın. Anne karnındaki stres de bir sebepten oksijen akışının azalması, başlayan doğum eylemenin uzun ve zor olması, suni sancı ve anestezi verilmesi kaynaklıdır. O durumda bile her bebeğin stres yanıtı bir olmaz.

Doğum için 42 haftanın dolduğu güne kadar doktor kontrolünde beklemek güvenlidir. Ben 41+2 de normal doğurdum. Kendi kendinizi korkutmayın, sakin kalın, bebeği hayal edin, doğum kanalında yavaş yavaş ilerlediğini, kolayca doğduğunu mesela.

Süpersin ya hayretler icinde okudum ben olsam korkudan koşmuştum hastaneye. Egeer gebeysem bende senin gibi bir gecikme yasarsam bu sekilde sakin olucam cok ornek olunasi bir hikaye tskler paylaşım icin.

Çok saolun bu kadar ay bekledim 2 hafta daha beliyeyim bari ama bu Son bi kaç gün dur hiç doğum belirtilerim yok önceden çok vardı bir aydir ama 3 gündür hiç bi belirti yok sadece arada belime çok hafif sancı oluyor okadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…