Ayrıca senin gibi 39-40 yaşlarına gelince ezik gibi milletin hayatıyla böyle forumlarla ilgilenmeyip, çocuğumla mesleğim ile ilgileneceğim . Sen kimsin ki nasihat veriyorsun insanlara daha kendin bile bir şeye sap olamamışken.
Anlamıyor ki bu forumda başka gençler de var ya sen daha 21 yaşından bu foruma sardın hiçlikten, ne uyduruyorsun hala itiraf et işte yok yapacak bir işin okulun eğitimin
Konu sahibi sen şu o kadar acıya rağmen şıkır şıkır giyinmek istiyorum diyip duran kişisin değil mi? Hatırlıyorum sanki ömür sana kısa geliyordu. Ömür hakikaten kısa, şurda verimli yaşanacak 25 yılımız daha kaldı. Tabi ömrümüz yeterse yarının garantisi yok. Ama etrafımda kime sorsam en sevdiğiniz yaşlar ne zaman diye. Hepsi 30-40 arası yaşlar söyledi. Herkes 20 Lerinde bir dertlerle cebelleşmiş düzen oturtamamışlar kimisi para bulamamış işsizlik yaşamış, erken evlenip eşinden şiddet görenler ayrı dünya… en iyi yaşlarımız daha gelmedi diye düşünüyorum ben de. Gelene dek zemini hazırlayın çalışın hayatınızı kurun
Yaşıtız, yıllardır çalışıyorum hala en kotu telefonu kullanıyorum. Ne tatil, ne gece hayatı hiçbir şey yok. Tabi ekonomiden dolayı çoğu sıkıntımız. Geriye dönüp bakınca adam akıllı bir ilişkim bile yok. Geldiğim noktada ruh hastası olmadım ama mutlu değilim. Sağlığıma şükrediyorum eğer sağlıklıysam cunku parasızlıktan yıllardır doktora bile gidemiyorum. Her şey bir yerde parasizliga dayanıyor güzelim
Anlamıyor ki bu forumda başka gençler de var ya sen daha 21 yaşından bu foruma sardın hiçlikten, ne uyduruyorsun hala itiraf et işte yok yapacak bir işin okulun eğitimin
İnanıp inanmaman umrumda bile değil teyzecim
Neden okuyamayacağımı düşünüyorsun teyze ahsnsksk ne alaka yani onu çözemedim ? Sen nasıl bi profil yarattın beyninde ajskskd
Olanı söylüyorum da bu kadar düşünüp bunları mı yazabildin, çünkü dakikasında yorumları görüyorsun cevap da vereceksin e okulun işin kariyerin de yok belli, neyi düşündün de düşünüp bana teyze diyebilmeyi mi buldun sadece dldkdkd
Olanı söylüyorum da bu kadar düşünüp bunları mı yazabildin, çünkü dakikasında yorumları görüyorsun cevap da vereceksin e okulun işin kariyerin de yok belli, neyi düşündün de düşünüp bana teyze diyebilmeyi mi buldun sadece dldkdkd
Sana bu gece cevap verdim teyze gece hangi okul ya da işe gidebilirim ayrıca yurtta kaldığım veya küçüken evden kaçtığım için neden okula gidemiyormuşum onu açıkla sen bi önce