Ne Yazık ki 26

Anlamıyor ki bu forumda başka gençler de var ya sen daha 21 yaşından bu foruma sardın hiçlikten, ne uyduruyorsun hala itiraf et işte yok yapacak bir işin okulun eğitimin

Evet bendim ömür çok kısa geliyor ve en güzel günlerim de çöp oldu gitti

Evet en büyük sorun parasızlık

Fldkdkdk herkes inandı şuan
İnanıp inanmaman umrumda bile değil teyzecim
Anlamıyor ki bu forumda başka gençler de var ya sen daha 21 yaşından bu foruma sardın hiçlikten, ne uyduruyorsun hala itiraf et işte yok yapacak bir işin okulun eğitimin
Neden okuyamayacağımı düşünüyorsun teyze ahsnsksk ne alaka yani onu çözemedim ? Sen nasıl bi profil yarattın beyninde ajskskd

İnanıp inanmaman umrumda bile değil teyzecim
Neden okuyamayacağımı düşünüyorsun teyze ahsnsksk ne alaka yani onu çözemedim ? Sen nasıl bi profil yarattın beyninde ajskskd
Olanı söylüyorum da bu kadar düşünüp bunları mı yazabildin, çünkü dakikasında yorumları görüyorsun cevap da vereceksin e okulun işin kariyerin de yok belli, neyi düşündün de düşünüp bana teyze diyebilmeyi mi buldun sadece dldkdkd

Oyy biraz daha ağla boomer

Sana bu gece cevap verdim teyze gece hangi okul ya da işe gidebilirim ayrıca yurtta kaldığım veya küçüken evden kaçtığım için neden okula gidemiyormuşum onu açıkla sen bi önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…