- 22 Eylül 2022
- 5.635
- 15.927
-
- Konu Sahibi baharresintisi
Benimde geçen sene böyle bi psikolojim bozulmuştu. Bi anlık olmuştu, ben 3 4 sene sonra 30 olcam deyip hıçkırarak ağlamıştımMerhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı
Benzer yaşlardayız burdaki yorumlara katılmıyorum yaşın küçük yolun bası gibi sözlere .Tamam insan ömrü 80 yıl oldu ama 50 yaşında mı ilk aşkı yaşayıp 60 da mı bir tatile gidip eğleneceğiz .Gayetde geri kaldığımı düşünüyorum bende sende risk al bundna sonra her şeye atıl evde durma kurslara olur gezilere olur başka insanlarla internetten tanış buluş kahve iç yap bunları yoksa böyle böyle 30 da aynı olur 40 da6 yaşında tesettüre girdim yeni açıldım ne istediğim kıyafetleri giyinebildim ne sevildim ne gezdim hayatımda denize bile girmedim
Vajinal duygusal sanal anal oral seyler heraldeNaptınız dünyayı mı gezdiniz?
Dünyada o kadar çok deneyimlenecek şey var ki bu yaşta her şeyi deneyimledim derken her şey ne merak ettim
MalesefBenzer yaşlardayız burdaki yorumlara katılmıyorum yaşın küçük yolun bası gibi sözlere .Tamam insan ömrü 80 yıl oldu ama 50 yaşında mı ilk aşkı yaşayıp 60 da mı bir tatile gidip eğleneceğiz .Gayetde geri kaldığımı düşünüyorum bende sende risk al bundna sonra her şeye atıl evde durma kurslara olur gezilere olur başka insanlarla internetten tanış buluş kahve iç yap bunları yoksa böyle böyle 30 da aynı olur 40 da
Bişey olmaz ya senin gibi çok var zaten burda bile çoğu öyle hayatsız bütün gün milletle dalaşıyorlar ezik gibi telefonlarının başında koca koca kadınlarKeşke bende öyle olsaydım
Sen ne saçmalıyorsun acaba ? Tanımadığın biri hakkında nasıl bu şekil konuşabiliyorsun acaba ? Herkes sizin gibi burda milletle dalaşmıyo hayatsız gibi teyzeeeVajinal duygusal sanal anal oral seyler heralde
Vah yavrum, evden ve yurttan kaçarak başına aldığın saçmalıklarla hayatta her şeyi yaşadığını sanacak kadar hiçbir şey yaşamamışsın14 yaşımda evden ayrıldım 1 yıl arkadaşlarımla yaşadım sonra 17 yaşıma kadar yetiştirme yurdunda kaldım yurttan sayısız kaçtım o arada yaşamadığım şey kalmadı 1 yıl önce dolu dolu geçen bir ilişkim oldu ve bir yetişkinin bile yaşamadığı daha bir çok şey . Çok merak ettiyseniz hayat hikayemi bir kitap yapıp size göndereyim ? @dr_yad
Ya yaşadığım şeylerin kötü şeyler olduğunu ne biliyorsun acaba skskddlld bide yavrum falanVah yavrum, evden ve yurttan kaçarak başına aldığın saçmalıklarla hayatta her şeyi yaşadığını sanacak kadar hiçbir şey yaşamamışsın
İyi ya da kötü fark etmez bir b*k yaşamamışsın daha kendini bile tanıyıp büyüyememişsin, yolun uzunYa yaşadığım şeylerin kötü şeyler olduğunu ne biliyorsun acaba skskddlld bide yavrum falan
Sakin ol teyze tamam bişey yaşamadım rahatla bende senin gibi kokmuş kokmuş evimde oturuyorum rahatlıyomusun sldkdleldİyi ya da kötü fark etmez bir b*k yaşamamışsın daha kendini bile tanıyıp büyüyememişsin, yolun uzun
Burda herkesi evinde oturan teyze, ev hanımı sanıyorsun dimiSakin ol teyze tamam bişey yaşamadım rahatla bende senin gibi kokmuş kokmuş evimde oturuyorum rahatlıyomusun sldkdleld
20 yaşında çoğunuz böyleydik.dikkate almaya değmez.kimbilir bizim yaşımızda nasıl biri olacak ?Burda herkesi evinde oturan teyze, ev hanımı sanıyorsun dimiOkumadın dimi sen? İşin gücün kariyerin de yok? Elinde ordan burdan kaçıp yediğin nanelerden başka bir şey de yok. Vah yavrum Üzülme daha yaşın küçük. Hala birşeyler yapıp şuanki halinden kurtulabilirsin
20 yaşında benim bu siteden haberim bile yoktu makale okuyup yazmaktan sunum yapmaktan dersten derse koşmaktan. 25 te keşfettim burayı. Anca sakinledi hayatım. Bu yaştan bazılarını kızdırıp dürtmek lazım ki aklı olanlar toparlanıp çöpe gitmekten kurtulsunlar20 yaşında çoğunuz böyleydik.dikkate almaya değmez.kimbilir bizim yaşımızda nasıl biri olacak ?
Merhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı
Saçmalıklarını okumadım bile sadece okumadığımı yazdığını gördüm de ben hukuk okuyorum şu an skskdld önümüzdeki yıl mevzunum ahahahaBurda herkesi evinde oturan teyze, ev hanımı sanıyorsun dimiOkumadın dimi sen? İşin gücün kariyerin de yok? Elinde ordan burdan kaçıp yediğin nanelerden başka bir şey de yok. Vah yavrum Üzülme daha yaşın küçük. Hala birşeyler yapıp şuanki halinden kurtulabilirsin
Ayrıca senin gibi 39-40 yaşlarına gelince ezik gibi milletin hayatıyla böyle forumlarla ilgilenmeyip, çocuğumla mesleğim ile ilgileneceğim . Sen kimsin ki nasihat veriyorsun insanlara daha kendin bile bir şeye sap olamamışken.Burda herkesi evinde oturan teyze, ev hanımı sanıyorsun dimiOkumadın dimi sen? İşin gücün kariyerin de yok? Elinde ordan burdan kaçıp yediğin nanelerden başka bir şey de yok. Vah yavrum Üzülme daha yaşın küçük. Hala birşeyler yapıp şuanki halinden kurtulabilirsin
Yaşıtız, yıllardır çalışıyorum hala en kotu telefonu kullanıyorum. Ne tatil, ne gece hayatı hiçbir şey yok. Tabi ekonomiden dolayı çoğu sıkıntımız. Geriye dönüp bakınca adam akıllı bir ilişkim bile yok. Geldiğim noktada ruh hastası olmadım ama mutlu değilim. Sağlığıma şükrediyorum eğer sağlıklıysam cunku parasızlıktan yıllardır doktora bile gidemiyorum. Her şey bir yerde parasizliga dayanıyor güzelimMerhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı
Fldkdkdk herkes inandı şuanSaçmalıklarını okumadım bile sadece okumadığımı yazdığını gördüm de ben hukuk okuyorum şu an skskdld önümüzdeki yıl mevzunum ahahaha