Ne Yazık ki 26

Merhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı
Benimde geçen sene böyle bi psikolojim bozulmuştu. Bi anlık olmuştu, ben 3 4 sene sonra 30 olcam deyip hıçkırarak ağlamıştım

6 yaşında tesettüre girdim yeni açıldım ne istediğim kıyafetleri giyinebildim ne sevildim ne gezdim hayatımda denize bile girmedim
Benzer yaşlardayız burdaki yorumlara katılmıyorum yaşın küçük yolun bası gibi sözlere .Tamam insan ömrü 80 yıl oldu ama 50 yaşında mı ilk aşkı yaşayıp 60 da mı bir tatile gidip eğleneceğiz .Gayetde geri kaldığımı düşünüyorum bende sende risk al bundna sonra her şeye atıl evde durma kurslara olur gezilere olur başka insanlarla internetten tanış buluş kahve iç yap bunları yoksa böyle böyle 30 da aynı olur 40 da

Yaşıtız seninle çok genç yaşlar bunlar eğer duygusal bi tatminsizlik yaşıyorsan ulaşılabilir kücük hedefler koy kendine. Mesela ne istiyorsun kendine sor iyi bir iş ? Birikim? Aşk? Evlilik? Gezmek ?

Benzer yaşlardayız burdaki yorumlara katılmıyorum yaşın küçük yolun bası gibi sözlere .Tamam insan ömrü 80 yıl oldu ama 50 yaşında mı ilk aşkı yaşayıp 60 da mı bir tatile gidip eğleneceğiz .Gayetde geri kaldığımı düşünüyorum bende sende risk al bundna sonra her şeye atıl evde durma kurslara olur gezilere olur başka insanlarla internetten tanış buluş kahve iç yap bunları yoksa böyle böyle 30 da aynı olur 40 da
Malesef 😔 geç kaldik hayata kaderimiz kötü yazılmış

14 yaşımda evden ayrıldım 1 yıl arkadaşlarımla yaşadım sonra 17 yaşıma kadar yetiştirme yurdunda kaldım yurttan sayısız kaçtım o arada yaşamadığım şey kalmadı 1 yıl önce dolu dolu geçen bir ilişkim oldu ve bir yetişkinin bile yaşamadığı daha bir çok şey . Çok merak ettiyseniz hayat hikayemi bir kitap yapıp size göndereyim ? @dr_yad
Vah yavrum, evden ve yurttan kaçarak başına aldığın saçmalıklarla hayatta her şeyi yaşadığını sanacak kadar hiçbir şey yaşamamışsın

Sakin ol teyze tamam bişey yaşamadım rahatla bende senin gibi kokmuş kokmuş evimde oturuyorum rahatlıyomusun sldkdleld
Burda herkesi evinde oturan teyze, ev hanımı sanıyorsun dimi 😂 Okumadın dimi sen? İşin gücün kariyerin de yok? Elinde ordan burdan kaçıp yediğin nanelerden başka bir şey de yok. Vah yavrum 🙏🏻 Üzülme daha yaşın küçük. Hala birşeyler yapıp şuanki halinden kurtulabilirsin 😂🌻

Burda herkesi evinde oturan teyze, ev hanımı sanıyorsun dimi 😂 Okumadın dimi sen? İşin gücün kariyerin de yok? Elinde ordan burdan kaçıp yediğin nanelerden başka bir şey de yok. Vah yavrum 🙏🏻 Üzülme daha yaşın küçük. Hala birşeyler yapıp şuanki halinden kurtulabilirsin 😂🌻
20 yaşında çoğunuz böyleydik.dikkate almaya değmez.kimbilir bizim yaşımızda nasıl biri olacak ?

20 yaşında çoğunuz böyleydik.dikkate almaya değmez.kimbilir bizim yaşımızda nasıl biri olacak ?
20 yaşında benim bu siteden haberim bile yoktu makale okuyup yazmaktan sunum yapmaktan dersten derse koşmaktan. 25 te keşfettim burayı. Anca sakinledi hayatım. Bu yaştan bazılarını kızdırıp dürtmek lazım ki aklı olanlar toparlanıp çöpe gitmekten kurtulsunlar 😂 öyle hovardalığı kendi dünyalarında matah bir şeye çeviriyorlar başka bir dünya bilmedikleri için

Merhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı

Vallaha ne yalan.söyliyim: benim 20li yaslarim bir cok konuda boktan gecti.babami kaybetmistim, Kariyer yok, saglik sorunlari, insanlar tarafindan kullanilmam vs..hayatim 30 yasindan sonra basladi diyebilirim. Kendime geldim. Sonra evlendim, aile kurdum. 27 yas hicbirsey icin gec degil. Kendinizi öyle düsünerek olumsuzluga kodlamayin. Bakin ne güzel yeni bir yola girmissiniz. Gecmisi degistiremezsiniz zaten, geleceginizi belirlesine izin vermeyin

Konu sahibi sen şu o kadar acıya rağmen şıkır şıkır giyinmek istiyorum diyip duran kişisin değil mi? Hatırlıyorum sanki ömür sana kısa geliyordu. Ömür hakikaten kısa, şurda verimli yaşanacak 25 yılımız daha kaldı. Tabi ömrümüz yeterse yarının garantisi yok. Ama etrafımda kime sorsam en sevdiğiniz yaşlar ne zaman diye. Hepsi 30-40 arası yaşlar söyledi. Herkes 20 Lerinde bir dertlerle cebelleşmiş düzen oturtamamışlar kimisi para bulamamış işsizlik yaşamış, erken evlenip eşinden şiddet görenler ayrı dünya… en iyi yaşlarımız daha gelmedi diye düşünüyorum ben de. Gelene dek zemini hazırlayın çalışın hayatınızı kurun

Saçmalıklarını okumadım bile sadece okumadığımı yazdığını gördüm de ben hukuk okuyorum şu an skskdld önümüzdeki yıl mevzunum ahahaha

Ayrıca senin gibi 39-40 yaşlarına gelince ezik gibi milletin hayatıyla böyle forumlarla ilgilenmeyip, çocuğumla mesleğim ile ilgileneceğim . Sen kimsin ki nasihat veriyorsun insanlara daha kendin bile bir şeye sap olamamışken.

Yaşıtız, yıllardır çalışıyorum hala en kotu telefonu kullanıyorum. Ne tatil, ne gece hayatı hiçbir şey yok. Tabi ekonomiden dolayı çoğu sıkıntımız. Geriye dönüp bakınca adam akıllı bir ilişkim bile yok. Geldiğim noktada ruh hastası olmadım ama mutlu değilim. Sağlığıma şükrediyorum eğer sağlıklıysam cunku parasızlıktan yıllardır doktora bile gidemiyorum. Her şey bir yerde parasizliga dayanıyor güzelim

X