Bu bahsettiğiniz evli kadın siz misiniz? Görmezden gelin, bu kişiden uzaklaşın, ilgisini ,yardım etmesini de kabul etmeyin.Evli bir erkek evli bir kadınla ilgileniyor. Onunla konuşmaya çalışıyor. Sürekli inatlasiyor. Uğraşıyor yani. Bir yandanda düşünüyor yardıma ihtiyaci olduğunda falan yapıyor. Aynı zamanda karısına istediğini alıyor. Mutlular gibi ama kavgada oluyor.
Evli adam evli kadından hoşlanıyor mu ?
O evli kadın ve erkek boşanmadan bir şeyler yaşamak niyetindeyse ahlaksızlar. Gerçekten bir şeyler hissediyorlarsa ayrılırlar ne halt ediyorsa ediyorlar. Yasak aşk sosuna batırınca ahlaksızlık midesizlik olduğu gerçeğini değiştirmiyorEvli bir erkek evli bir kadınla ilgileniyor. Onunla konuşmaya çalışıyor. Sürekli inatlasiyor. Uğraşıyor yani. Bir yandanda düşünüyor yardıma ihtiyaci olduğunda falan yapıyor. Aynı zamanda karısına istediğini alıyor. Mutlular gibi ama kavgada oluyor.
Hoşlanıyor evetEvli bir erkek evli bir kadınla ilgileniyor. Onunla konuşmaya çalışıyor. Sürekli inatlasiyor. Uğraşıyor yani. Bir yandanda düşünüyor yardıma ihtiyaci olduğunda falan yapıyor. Aynı zamanda karısına istediğini alıyor. Mutlular gibi ama kavgada oluyor.
Bence de çok romantikNe yaşıyorum ben diye konu açmışsın demek ki kadın sensin. Sen de hoşlanıyo musun? Anlatsana biraz detay bence çok romantik
Bu bahsettiğiniz evli kadın siz misiniz? Görmezden gelin, bu kişiden uzaklaşın, ilgisini ,yardım etmesini de kabul etmeyin.
Evli erkek ve evli kadin ahlaksiz adamin ve kadinin eside saf. Siz burda kimsiniz ahlaksiz olan taraf mi saf olan taraf mi?
Karsilik vermeseniz yardimci olmaya calistiginda da izin vermezsiniz uzak durursunuz.Sakin mi olsak acaba karşılık verdiğimi yazmadım. Sadace ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bir adamın ilgisi var diye ahlaksız olmamaliyim bnce
Bu adam kim bir komşunun eşi mi akraba mi neyin nesi peki? Eşinizle aranız nasıl onu seviyor musunuz? O anki durumda siz daha iyi hissedersiniz bu adamın size hoşlantı duyup duymadığını. Şayet bir şüpheniz varsa en doğrusu uzak durmanız.Sakin mi olsak acaba karşılık verdiğimi yazmadım. Sadace ne olduğunu anlamaya çalışıyorum. Bir adamın ilgisi var diye ahlaksız olmamaliyim bnce
Bu adam kim bir komşunun eşi mi akraba mi neyin nesi peki? Eşinizle aranız nasıl onu seviyor musunuz? O anki durumda siz daha iyi hissedersiniz bu adamın size hoşlantı duyup duymadığını. Şayet bir şüpheniz varsa en doğrusu uzak durmanı
Bu hikayedeki evli kadın sizsiniz heralde. Sizinle konuşmaya çalışan, size ilgi gösteren bi adamın ilgisini kabul ediyorsanız. İkinizde ahlaktan yoksun insanlarsınız demektir.
Keza umrunuzda olmasa ne bu adamdan yardım isterseniz nede karısıyla arası nasıl diye gözetlemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?