B Beynel Öncelikle hemen ayrılmayı düşünme.. Psikolağa gitmekle iyi etmişsin, gitmeye de devam etmelisin.. Her gün görüşme mesela haftada bir kaç kez in kayınvalidenlere. Bir sınır koy kendince.. Eşin sorarsa "anlaşamıyoruz bu nedenle tartışma çıkmasın olay fazla büyümesin diye inmiyorum" dersin.. Kayın validenin 5 tane kötü huyu var diyelim 1 tane de iyi huyu var.. Sen hep iyi olan huyunu düşün, kötü taraflarına takılma.. Her insanın kendine göre eksiği vardır hayat yolunda.. Kim diyebilir ben dosdoğru yürüyorum hiç tökezlemedim diye.. Kimse.. O nedenle çok fazla önemseme.. Sağlık açısından sıkıntın olmuş, çok geçmiş olsun.. O durumdayken yanında birilerinin olması gerekli zaten.. Kocana annesiyle olan sorunlarını çok fazla anlatma.. Ne yaparsa yapsın adamın annesi o. Atsa atamaz. Satsa satamaz. Benzer sorunlar bende yaşadım, şu an artık eşime problemlerimizden bahsetmiyorum, arada bahsetsem de şaka yollu laf sokuyorum. Ki eskisi kadar tartışma yaşamıyoruz.. Sınır çizgisini çizdim çünkü.. Bi' dene tavsiye ederim..[/QUOTE]
Denedim inmedim sadece misafiri geldiğinde gittim hep birileri var ken gittim yalnız kalmak istemedim
Eşim niye hiç aşağı inmiyorsun dedi haftada bir gün izni olan bunu nerden bilebilirki biri haber vermezse. Dedim biliyorsun annen bana göre çok ters bir yapıya sahip herşeye yorumu var ben başka bir şey söylüyorum o bana söylemek istediğini söylüyor ben tartışma olmasın az ve öz görüşmek istiyorum dedim. Eşim kafa kıvrandırdı önce sonra peki dedi.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarından bıktım.
Çevrene bak kim senin sahip olduklarına sahip bilmem ne
Dünya kadar malım olsun huzur vermedikten sonra bana ne faydası var
Ama kadına anlatamıyorum huzurun malla mülkle alakasının olmadığını
Huzur benim için kafa sakinliği diyorum kadın inadıma yapar gibi hergün başımın etini yiyo
Kendi nezdinde çok iyi biri yapar alır satar ama hep başkaları görsün çabasında benim ondan istediğim bu değil ki
Eli sağlam ayağı sağlam bana senin kocan bakacak der gibi konuşmalar hareketler
Kocamla aram bozuk olsun hemen biliyor muş gibi olayı konuşmalar
Her sinirlendiğim de kendi üzerine çekip gitmek istiyorum ama elim mahkum demeler çok sıkıldım bu kadından
Beni hayattan bezdirdi
Kendi annem ve kız kardeşim baktı bana sebep ne biliyor musunuz hanımefendi sosyal hayatından mahrum kalamazmış illaki evden dışarı çıkması lazım mış. Anneme de yakın çevresinden biri bu kadına güvenme kızına bakmaz demiş. Son zamanlarda annem eve gitti kardeşim de staj a dediği gibi oldu
Hasta adama 10 da sabaha kahvaltısı 4 te öğle yemeği akşam yok çünkü yemek alışkanlıkları bu gelen gidende baktı sanıyor.
Geçtiğimiz ay varis ameliyatı oldu aynısını yapacam dedim ama ben onun kadar kör cahil değilim gelenine gidenine yemeğine aşına hepsine baktım. Kendi ilk geldiğimde eve bana sadece ayaklarıma su tutmuştu dikişlwrim olduğu için duş anlamamıştım o kadar yaptı.
Bende kendi ameliyatında iki kez ayağına krem sürdüm çünkü kalbim yaptıklarına doğrulmuyor
O kadar söz işittim ki ben yatakta acı çekerken gülüşmeler, kahkahalar, halden anlamaz tavırlar, eşimi seviyorum sevmesem bu kadın kadın katlanılacak gibi değil
Kaynımın birini istediği gibi gelin alsında göreyim yüzüne bakar mı kimse
Biliyor huyunu bakmayacaklarını onlara komşu bile olmaz mış benim yatak odama kadar girme cesaretine sahipsin ama laf söyleyince sen gelinsin
Hemen laf bu çekemiyorsan kapı orda
Çocuğum yok kendinden dolayı olmuyor ya kovabilme lüksüne sahip sanıyor ama bilmiyor ki ikinci gidişimin dönüşü olmaz
Denedim inmedim sadece misafiri geldiğinde gittim hep birileri var ken gittim yalnız kalmak istemedim
Eşim niye hiç aşağı inmiyorsun dedi haftada bir gün izni olan bunu nerden bilebilirki biri haber vermezse. Dedim biliyorsun annen bana göre çok ters bir yapıya sahip herşeye yorumu var ben başka bir şey söylüyorum o bana söylemek istediğini söylüyor ben tartışma olmasın az ve öz görüşmek istiyorum dedim. Eşim kafa kıvrandırdı önce sonra peki dedi.
Kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmalarından bıktım.
Çevrene bak kim senin sahip olduklarına sahip bilmem ne
Dünya kadar malım olsun huzur vermedikten sonra bana ne faydası var
Ama kadına anlatamıyorum huzurun malla mülkle alakasının olmadığını
Huzur benim için kafa sakinliği diyorum kadın inadıma yapar gibi hergün başımın etini yiyo
Kendi nezdinde çok iyi biri yapar alır satar ama hep başkaları görsün çabasında benim ondan istediğim bu değil ki
Eli sağlam ayağı sağlam bana senin kocan bakacak der gibi konuşmalar hareketler
Kocamla aram bozuk olsun hemen biliyor muş gibi olayı konuşmalar
Her sinirlendiğim de kendi üzerine çekip gitmek istiyorum ama elim mahkum demeler çok sıkıldım bu kadından
Beni hayattan bezdirdi
Kendi annem ve kız kardeşim baktı bana sebep ne biliyor musunuz hanımefendi sosyal hayatından mahrum kalamazmış illaki evden dışarı çıkması lazım mış. Anneme de yakın çevresinden biri bu kadına güvenme kızına bakmaz demiş. Son zamanlarda annem eve gitti kardeşim de staj a dediği gibi oldu
Hasta adama 10 da sabaha kahvaltısı 4 te öğle yemeği akşam yok çünkü yemek alışkanlıkları bu gelen gidende baktı sanıyor.
Geçtiğimiz ay varis ameliyatı oldu aynısını yapacam dedim ama ben onun kadar kör cahil değilim gelenine gidenine yemeğine aşına hepsine baktım. Kendi ilk geldiğimde eve bana sadece ayaklarıma su tutmuştu dikişlwrim olduğu için duş anlamamıştım o kadar yaptı.
Bende kendi ameliyatında iki kez ayağına krem sürdüm çünkü kalbim yaptıklarına doğrulmuyor
O kadar söz işittim ki ben yatakta acı çekerken gülüşmeler, kahkahalar, halden anlamaz tavırlar, eşimi seviyorum sevmesem bu kadın kadın katlanılacak gibi değil
Kaynımın birini istediği gibi gelin alsında göreyim yüzüne bakar mı kimse
Biliyor huyunu bakmayacaklarını onlara komşu bile olmaz mış benim yatak odama kadar girme cesaretine sahipsin ama laf söyleyince sen gelinsin
Hemen laf bu çekemiyorsan kapı orda
Çocuğum yok kendinden dolayı olmuyor ya kovabilme lüksüne sahip sanıyor ama bilmiyor ki ikinci gidişimin dönüşü olmaz