NE YAPTIĞIMIZI BİLELİM...

Bu haftasonu hem haftanın ödülünü verdim kendime hemde kendimi iyi hissetmek için yedim diyebilirim 3 4 saat mutfakta yemek yaptım tatlı yaptım böyle sevdiğim şeylerle uğraşince terapi gibi geliyor bana :) yarın dan itibaren devam düzenimë bu hafta da da ettirrisem inşaallah alışkanlığa dönüşüçek bu hafta önemli benim için regl da oldum üzerimden fazlalıkların gitmesi başlıyor inşallah :)

• Minimal yaşam grubunda Kendime Küçük Planlamalar yaptım .
  • Diyet Grubumda Haftaya Güzel Başlangıç Yaptım.
  • Akşam Genel Bakım Yapacağım Kendime.
  • Ve dizim Var İzleyip Uyurum Bu akşam .

• Diyetimde kararlıyım devam ediyorum . maşaallah :)
  • İş düzenimle Alakalı Araştırmalar Yapacağım
  • Akşam Genel Bakım Yapacağım Kendime.
  • Kitap Okuyacağım Akşam

• Diyetimde kararlıyım devam ediyorum . maşaallah :)
  • İş düzenimle Alakalı Araştırmalar Yapacağım hala yapamadım
  • Akşam Genel Bakım Yapacağım Kendime. aksatsamda yapıyorum
  • Kitap Okuyacağım Akşam aksatsamda yapıyorum :)

Bugün kendimi yorgun hissediyorum halbuki erken uyumuştum . Regl son günleri normalde bu kadar düşmemem gerek ama hayırlısı diyorumm . yarın inşaallah uzun zaman sonra arkadaşlarımla buluşucam biraz ferahlarım sanırım :)

elhamdülillah sorma yaa haftasonu yorgunluğuyla başladı hafta hayırlısıı :) kilo vermek için düşünme çabaların nasıl gidiyor :))
Süper! Düşünce gücüyle zayıflıyorum
Şaka bir yana dikkat ediyorum artık, ne de olsa cuma bildirim yapacağım rezil olmayayım:)))

hahahahha :) ama gün içinde yediklerini yazzzzz görelim merak ediyorum :) kaç kiloydun ?
İşte belli değil, o kadar gelgitli biriyim ki kilom bile belli değil:))) son zamanlarda aldım diye tartılmadım cuma tartılıp yazacağım. Ne yediğimi yazmaya eriniyorum ben yaa tembel miyim neyim

ilkten bende öyleydim şimdi zevkle yazıyorum alıştım sanırım :)
Olabilir belki gaza gelirim:)
Kilom da belli değil derken o kadar da belli değil değil:)) orda ayrıntılı yazmıştım bakabilirsin. Tahminimce 60 filanımdır. Hedefim 55.
2-3 ayda versem, 2-3 yıl boyunca da korusam yeter:)

ahahhahahhah hemen hemen aynı kilodayız canım :)

Bu Hafta ;

SALI ;
  • Evdeyim . Akşam Biraz keyfime bakmak istiyorum yorgunluk var üzerimde .
ÇARŞAMBA ;

• Evde olmak istiyorum ama olamıyorum arkadaşın doğum günü var oradayım.

PERŞEMBE ;
  • Şuanlık Evde Gözüküyorum . aksi bir durum çıkmazsa :))))) yapılacakları yapabilirim .
  • Kuran-ı Kerim Okuması

Ne güzel işte doğum günü senin için sosyal bir etkinlik olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…