- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.391
Ne bileyim pek keyfim yok gibihayal_hatun canım sen napıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bileyim pek keyfim yok gibihayal_hatun canım sen napıyorsun
Ne bileyim pek keyfim yok gibi
Hayatın koşturmacasından yoruldum sanırımhayır olsun cnm bir sıkıntımı var yoksa öylesine mi
Hayatın koşturmacasından yoruldum sanırım
Yok ben varim senden once :) ne guzel kilo vermistim bi gazla gidiyordum tartim bozuldu ben de bozuldumokuyucuu bu hafta zayıflama topiğinde birinci olmuşsun tebrik ederim bak işte iyi gittim gittim ne oldum? Şişmanlama topiği olsaydı orda da kesin ben birinci olurdum
Valla iradeli insanlara hayranımYok ben varim senden once :) ne guzel kilo vermistim bi gazla gidiyordum tartim bozuldu ben de bozuldum
okuyucuu bu hafta zayıflama topiğinde birinci olmuşsun tebrik ederim bak işte iyi gittim gittim ne oldum? Şişmanlama topiği olsaydı orda da kesin ben birinci olurdum
Yok ben varim senden once :) ne guzel kilo vermistim bi gazla gidiyordum tartim bozuldu ben de bozuldum
Valla iradeli insanlara hayranım
o üşengeçlik hepimizde var maalesef hemen sönenlerdenmisin sende :)
Malesef oyleyim aslinda iradeli oldugum zaman cabuk kilo veriyorum ama korumak zor
Sizin eğlenerek zayıflama topiğini okumaya başladım. Yakında oraya gelebilirim :)gelin 1 hafta da olsa irademizi ne olursa olsun koruyalım yaz geliyorrr bizi iyice gevşetmesin ne dersiniz valla gaza ihtiyacım var sönsemde her birimiz birgün böyle şevkli olsak yeter :))))))))))
ne dersiniz ? hayal_hatun Yildiztozu16
Ben de aynen öyleyim, iradeliysem güzel kilo veririm zorlanmam. Ama saldı mı da tam salarımMalesef oyleyim aslinda iradeli oldugum zaman cabuk kilo veriyorum ama korumak zor
Sizin eğlenerek zayıflama topiğini okumaya başladım. Yakında oraya gelebilirim :)
Sürekli acı yemenin bir sebebi var mı okuyucuu