Hayırlısı olsun..koşuşturma kadar insani strese sokan bisey yok benim içinSabah '' her zamanki gibi '' 15 dakika içinde; yüz yıkama,diş fırçalama, giyinme ve koşma vakti :) 7:45 de servise biniyorum hep te o köprüde koşmaya başlıyorum. iş yerine geliyorum saat 8.30 -9 arası kahvaltı yaparım başka bir topiğimde eğlenerek zayıflıyorum inşaallah :)) su içme çizelgem vardır ofiste her içtiğimde bir tik atarım çok heyecan veriyor bana :) gün içi çok yoğun geçer masabaşı çalışıyorum çizim yapıyorum.. gün içinde gülümsemeye çalışıyorum sinirlenmemeye çalışıyorum akşam 18:30 da çıkış eve yürüyorum sabah koştuğum yerden :)) selamlaşma yemek yememeye çalışıyorum aramızda kalsın topiktekiler duymasın kaçırdığım oluyorakşam genelde ya odama geçerim biraz sohbet ettikten sonra burada film kopuyor devamını yazdıkça yapacağıma heyecan duyacağıma inanıyorum kızlar :)
hadı ben başladım :)
Hayırlısı olsun..koşuşturma kadar insani strese sokan bisey yok benim için
günüm oldukça verimsiz geçiyor oğlumu uyutabildiğim kısa zamanlarda biraz dinlenmek çay içmek ve bir iki şey göz ucuyla olsa okumaya çalışıyorum
konsantre olmaya toparlanmaya cabalıyorum
Bu aralar hayatımda bi belirsizlik var
Bu beni çok geriyor
Doğru dürüst uyuyamıyorum uyuyunca da kabus falan görüyorum
Sürekli huzursuzum
oğlumla geçen her anım cok değerli eşsizaslında vakti değerlendirmeye çalışıyorsunuz bir süre sonra deneyimli olucaksınız ne güzel:)
oğlumla geçen her anım cok değerli eşsiz
Bardak biraz ugrastirici oluyor su hesaplama konusunda.evet bugün karar aldım diyet programımla alakalı birden büyük şeyler yapamıyorum diyette
şu an ki kararım 1 hafta boyunca akşam yemek yok günde 6 bardak su kendime çizelgede yaptım yanıma astım su içtikte tik atıyorum mutlu oluyorum :)
şimdi işyerindede iş akışımla alakalı kararlar alıyorum . bugün tüm insanların işlerini halledip biraz atölyede dolaşıp neler yapabilirim ona bakıcam :)
Belirsizlik en nefret ettiğim şeyBu aralar hayatımda bi belirsizlik var
Bu beni çok geriyor
Doğru dürüst uyuyamıyorum uyuyunca da kabus falan görüyorum
Sürekli huzursuzum
Bardak biraz ugrastirici oluyor su hesaplama konusunda.
Benim 500 ml lik sisem var. Kahvaltıdan önce 1 şişe, öğle yemeğin kadar bir şişe, akşam ye engine kadar bir şişe, yatana kadar da bir şişe bitiriyorum, 2 lt ye tamamlamış okuyirum
Belirsizlik en nefret ettiğim şey
Her şey programlı olsun istiyorum ben de
Onu mu görememek beni de gerer
Ben de bu yüzden beğendiğim güzel bir şişe kullanıyorum. Yoksa plastik kokusu rahatsız ediyorharika ben şişeden sıkılıyorum bir süre sonra nedense :) bardağa geçtim bardağı da şişeden ölçtüm öyle hessaplıyorum :) ama şu ara saldım maalesef
Cok guzel bir topik acmisiniz
Insan aslında oturup gün içinde neler yaptığını yazsa, co, rutin olduğunu daha iyi anlar, bu dan çıkıp hayatı renklendirmek için motive olur
Ben de bu yüzden beğendiğim güzel bir şişe kullanıyorum. Yoksa plastik kokusu rahatsız ediyor
Em memnu kaldığım şişe tupperware nin oldu.