NE YAPTIĞIMIZI BİLELİM...

okuyucuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.337
5.654
Merhaba Arkadaşlar;

Ne zamandır topik bakıyorum günlük rutin hayatımızda neler yaşıyoruz,neler yapıyoruz,kendimize neler katıyoruz... Çoğu zaman insan gün içinde ne yaptığını bilmeden yaşıyor , o kadar monotonlaşmışız ki günler gelip geçiyor. Sonra keşkeler başlıyor. Bende topikleri sizler gibi takip edip bir yer aradım kendime harika topikler var sonra neden topiği ben başlatmayayım ki dedim ve işte ta ta taaaaam

Amacım gün içinde yaptığım her ne varsa yazmak .Yazmanın gücüne inananlardanım!
Söz uçar yazı kalır diye boşuna dememişler..
Yazdıkça eksiklerimizi,bize mutluluk veren işleri bileceğiz. Aslında kendimizi tanıyacağız...Belkide mutluluk içimizde :) ... Kendimizi tanımakta.. O zaman başlayalım kızlar ne Dersiniz ?

Sabah '' her zamanki gibi '' 15 dakika içinde; yüz yıkama,diş fırçalama, giyinme ve koşma vakti :) 7:45 de servise biniyorum hep te o köprüde koşmaya başlıyorum. iş yerine geliyorum saat 8.30 -9 arası kahvaltı yaparım başka bir topiğimde eğlenerek zayıflıyorum inşaallah :)) su içme çizelgem vardır ofiste her içtiğimde bir tik atarım çok heyecan veriyor bana :) gün içi çok yoğun geçer masabaşı çalışıyorum çizim yapıyorum.. gün içinde gülümsemeye çalışıyorum sinirlenmemeye çalışıyorum akşam 18:30 da çıkış eve yürüyorum sabah koştuğum yerden :)) selamlaşma yemek yememeye çalışıyorum aramızda kalsın topiktekiler duymasın kaçırdığım oluyor akşam genelde ya odama geçerim biraz sohbet ettikten sonra burada film kopuyor devamını yazdıkça yapacağıma heyecan duyacağıma inanıyorum kızlar :)

hadı ben başladım :)

Hayırlısı olsun..koşuşturma kadar insani strese sokan bisey yok benim için

evet bugün karar aldım diyet programımla alakalı birden büyük şeyler yapamıyorum diyette
şu an ki kararım 1 hafta boyunca akşam yemek yok günde 6 bardak su kendime çizelgede yaptım yanıma astım su içtikte tik atıyorum mutlu oluyorum :)
şimdi işyerindede iş akışımla alakalı kararlar alıyorum . bugün tüm insanların işlerini halledip biraz atölyede dolaşıp neler yapabilirim ona bakıcam :)

günüm oldukça verimsiz geçiyor oğlumu uyutabildiğim kısa zamanlarda biraz dinlenmek çay içmek ve bir iki şey göz ucuyla olsa okumaya çalışıyorum

konsantre olmaya toparlanmaya cabalıyorum

aslında vakti değerlendirmeye çalışıyorsunuz bir süre sonra deneyimli olucaksınız ne güzel:)

bende bu hafta geçen hafta ki programamı devam ettiremediğime yanıyorum
şu üzerimdeki miskinlikten nefret ediyorum..
neyse ki diyet halim güzel gidiyor maşaallah az yiyip yerimden kalkıyorum artık.
oturdukça oturası geliyormuş ya insanın yeni anlıyorum
silkelenmek istiyorummmm artık zamanı.

Bardak biraz ugrastirici oluyor su hesaplama konusunda.
Benim 500 ml lik sisem var. Kahvaltıdan önce 1 şişe, öğle yemeğin kadar bir şişe, akşam ye engine kadar bir şişe, yatana kadar da bir şişe bitiriyorum, 2 lt ye tamamlamış okuyirum

harika ben şişeden sıkılıyorum bir süre sonra nedense :) bardağa geçtim bardağı da şişeden ölçtüm öyle hessaplıyorum :) ama şu ara saldım maalesef

Cok guzel bir topik acmisiniz
Insan aslında oturup gün içinde neler yaptığını yazsa, co, rutin olduğunu daha iyi anlar, bu dan çıkıp hayatı renklendirmek için motive olur

harika ben şişeden sıkılıyorum bir süre sonra nedense :) bardağa geçtim bardağı da şişeden ölçtüm öyle hessaplıyorum :) ama şu ara saldım maalesef
Ben de bu yüzden beğendiğim güzel bir şişe kullanıyorum. Yoksa plastik kokusu rahatsız ediyor
Em memnu kaldığım şişe tupperware nin oldu.

Cok guzel bir topik acmisiniz
Insan aslında oturup gün içinde neler yaptığını yazsa, co, rutin olduğunu daha iyi anlar, bu dan çıkıp hayatı renklendirmek için motive olur

teşekkür ederim. yazarken aslında 'ben birşey yapmıyormuşum ya ' dedirtiyor insana .

Ben de bu yüzden beğendiğim güzel bir şişe kullanıyorum. Yoksa plastik kokusu rahatsız ediyor
Em memnu kaldığım şişe tupperware nin oldu.

tupper larda kokuyor sanki bir süre sonra ben bardak şişe tupper aralarında gidip geliyorum maksat su içmek olsun aslında :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…