- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
merhaba ;
ben 25 yaşında 6 aylık nişanlıyım. dün olan bi olayı anlatmak istiyorum. cmt akşamı nişanlımla dışarıya çıktık bişiler içtik ve balıkçıya gidip bişiler yedik. ertesi gün nişanlım günaydın msjı attı ve gece çok rahatsızlandığını 2 kere istifra ettiğini anlattı bende onun üzerine pazar temizliğimi yaptım puaça yapıp götürdüm. neyse puaçaları mutfağa bıraktım kaynanam eltimle birlikte yemek hazırlıyorlardı. bana hoş geldin dediler ya elim dolu bi alın bakın bi teşekkür edin dimi. bende mutfaktan çıkıp nişanlımla ilgilenmek için salona gittim. daha sonra sofra hazırlamak için mutfağa gittiğimde puaçaların çoğu yenmişti. yine eline sağlık diyen yok. neyse sofraya oturduk laf arasında kaynanama işte çatal kaşık bıçak seti tencere seti falan aldım dedim mutluyum ya paylaşmak istedim kimse ilgilenmedi allahım nasıl sinir oldum ya bi markasını sor nerden aldın diye sor dimi. neyse sofradan kalktıkmeyve yiyoruz eltimin kızına geçenlerde elbise almıştım onlar yoktu evde görümceme versin diye bıraktım ben bekliyorum saol çok güzel oldu üstüne veya olmadı değiştirelim falan demelerini kimsenin bişi diyeceği yok ben atladım elbise oldumu bebişin üstüne dedim büyük geldiyse değiştiririm dedim kaynanam büyük geldi ama olsun seneye giyer zaten bu sene bir sürü kıyafeti var demez mi ya ben şimdi giysin diye aldım neden seneye giysin hem ne kadar kıyafeti var diye sormadım ki bana böyle bi cvp veriyo. yani dünüm berbattı kızlar. şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum beni kaale almıyomu bu insanlar anlamadım gitti ne yapsam yaranamıcam galiba.nişanlıma anlatsam yanlış anlıyosun çok seviyo onlar seni diyo.anneciğimde yokki anlatayım dert yanayım ablama anlatsam salaksın sen insanlara yaranmaya mı çalışıyon der yaranmakla alakası yok aram iyi olsun bi ailem olsun istiyorum sadece.flört zamanımızda çok yardım ettim nişanlım askere gitti ben baktım orda babasının iş durumu çok kötüydü kirasını veremiyodu ben 2000 lira çıkardım verdim geri istemedim bile parayı nişanlandım bi küçük altın taktılar durumumuz yok dediler eyvallah dedim.6 ay oldu hala düğün lafı geçmedi ben çeyizlerimi almaya başladım bakalım sonumuz ne olcak.ama artık katlanamıyorum çok canım sıkılmaya başladı ne yapmalıyım nasıl bir durum sergilemeliyim lütfen yardım edin bana![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
ben 25 yaşında 6 aylık nişanlıyım. dün olan bi olayı anlatmak istiyorum. cmt akşamı nişanlımla dışarıya çıktık bişiler içtik ve balıkçıya gidip bişiler yedik. ertesi gün nişanlım günaydın msjı attı ve gece çok rahatsızlandığını 2 kere istifra ettiğini anlattı bende onun üzerine pazar temizliğimi yaptım puaça yapıp götürdüm. neyse puaçaları mutfağa bıraktım kaynanam eltimle birlikte yemek hazırlıyorlardı. bana hoş geldin dediler ya elim dolu bi alın bakın bi teşekkür edin dimi. bende mutfaktan çıkıp nişanlımla ilgilenmek için salona gittim. daha sonra sofra hazırlamak için mutfağa gittiğimde puaçaların çoğu yenmişti. yine eline sağlık diyen yok. neyse sofraya oturduk laf arasında kaynanama işte çatal kaşık bıçak seti tencere seti falan aldım dedim mutluyum ya paylaşmak istedim kimse ilgilenmedi allahım nasıl sinir oldum ya bi markasını sor nerden aldın diye sor dimi. neyse sofradan kalktıkmeyve yiyoruz eltimin kızına geçenlerde elbise almıştım onlar yoktu evde görümceme versin diye bıraktım ben bekliyorum saol çok güzel oldu üstüne veya olmadı değiştirelim falan demelerini kimsenin bişi diyeceği yok ben atladım elbise oldumu bebişin üstüne dedim büyük geldiyse değiştiririm dedim kaynanam büyük geldi ama olsun seneye giyer zaten bu sene bir sürü kıyafeti var demez mi ya ben şimdi giysin diye aldım neden seneye giysin hem ne kadar kıyafeti var diye sormadım ki bana böyle bi cvp veriyo. yani dünüm berbattı kızlar. şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum beni kaale almıyomu bu insanlar anlamadım gitti ne yapsam yaranamıcam galiba.nişanlıma anlatsam yanlış anlıyosun çok seviyo onlar seni diyo.anneciğimde yokki anlatayım dert yanayım ablama anlatsam salaksın sen insanlara yaranmaya mı çalışıyon der yaranmakla alakası yok aram iyi olsun bi ailem olsun istiyorum sadece.flört zamanımızda çok yardım ettim nişanlım askere gitti ben baktım orda babasının iş durumu çok kötüydü kirasını veremiyodu ben 2000 lira çıkardım verdim geri istemedim bile parayı nişanlandım bi küçük altın taktılar durumumuz yok dediler eyvallah dedim.6 ay oldu hala düğün lafı geçmedi ben çeyizlerimi almaya başladım bakalım sonumuz ne olcak.ama artık katlanamıyorum çok canım sıkılmaya başladı ne yapmalıyım nasıl bir durum sergilemeliyim lütfen yardım edin bana
![KK14 :14: :14:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)