• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam yaranamıyorum...

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
merhaba ;
ben 25 yaşında 6 aylık nişanlıyım. dün olan bi olayı anlatmak istiyorum. cmt akşamı nişanlımla dışarıya çıktık bişiler içtik ve balıkçıya gidip bişiler yedik. ertesi gün nişanlım günaydın msjı attı ve gece çok rahatsızlandığını 2 kere istifra ettiğini anlattı bende onun üzerine pazar temizliğimi yaptım puaça yapıp götürdüm. neyse puaçaları mutfağa bıraktım kaynanam eltimle birlikte yemek hazırlıyorlardı. bana hoş geldin dediler ya elim dolu bi alın bakın bi teşekkür edin dimi. bende mutfaktan çıkıp nişanlımla ilgilenmek için salona gittim. daha sonra sofra hazırlamak için mutfağa gittiğimde puaçaların çoğu yenmişti. yine eline sağlık diyen yok. neyse sofraya oturduk laf arasında kaynanama işte çatal kaşık bıçak seti tencere seti falan aldım dedim mutluyum ya paylaşmak istedim kimse ilgilenmedi allahım nasıl sinir oldum ya bi markasını sor nerden aldın diye sor dimi. neyse sofradan kalktıkmeyve yiyoruz eltimin kızına geçenlerde elbise almıştım onlar yoktu evde görümceme versin diye bıraktım ben bekliyorum saol çok güzel oldu üstüne veya olmadı değiştirelim falan demelerini kimsenin bişi diyeceği yok ben atladım elbise oldumu bebişin üstüne dedim büyük geldiyse değiştiririm dedim kaynanam büyük geldi ama olsun seneye giyer zaten bu sene bir sürü kıyafeti var demez mi ya ben şimdi giysin diye aldım neden seneye giysin hem ne kadar kıyafeti var diye sormadım ki bana böyle bi cvp veriyo. yani dünüm berbattı kızlar. şimdi sizden yorumlarınızı bekliyorum beni kaale almıyomu bu insanlar anlamadım gitti ne yapsam yaranamıcam galiba.nişanlıma anlatsam yanlış anlıyosun çok seviyo onlar seni diyo.anneciğimde yokki anlatayım dert yanayım ablama anlatsam salaksın sen insanlara yaranmaya mı çalışıyon der yaranmakla alakası yok aram iyi olsun bi ailem olsun istiyorum sadece.flört zamanımızda çok yardım ettim nişanlım askere gitti ben baktım orda babasının iş durumu çok kötüydü kirasını veremiyodu ben 2000 lira çıkardım verdim geri istemedim bile parayı nişanlandım bi küçük altın taktılar durumumuz yok dediler eyvallah dedim.6 ay oldu hala düğün lafı geçmedi ben çeyizlerimi almaya başladım bakalım sonumuz ne olcak.ama artık katlanamıyorum çok canım sıkılmaya başladı ne yapmalıyım nasıl bir durum sergilemeliyim lütfen yardım edin bana:14:

Canım nişanlına anlatma, ve şimdiden çok yüzgöz olma bence, bak şimdiden sorunlar başlamış, sen bence mesafeli dur herzaman, konuştuklarında canayakın davran, ama karşılığını görmek isteyeceğin iyilikler yapma ve seni sevmelerini bekleme, sonuçta dış kapının mandalı onlar şuanda sana göre, bir bağınız yok bir şeyiniz yok seni sevmek zorunda değiller ki.

Bir de kusura bakma buna mı takıldın dersen haklısın ama o kadar gözümü tırmaladı ki puaça değil poğaça doğru yazım şekli.

Canım nişanlına anlatma, ve şimdiden çok yüzgöz olma bence, bak şimdiden sorunlar başlamış, sen bence mesafeli dur herzaman, konuştuklarında canayakın davran, ama karşılığını görmek isteyeceğin iyilikler yapma ve seni sevmelerini bekleme, sonuçta dış kapının mandalı onlar şuanda sana göre, bir bağınız yok bir şeyiniz yok seni sevmek zorunda değiller ki.

Bir de kusura bakma buna mı takıldın dersen haklısın ama o kadar gözümü tırmaladı ki puaça değil poğaça doğru yazım şekli.

saol cnm haklısın kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama ben çok acılar çekmeme rağmen herkesle barışık çok cana yakın bir insanım. eltimin bana yaptıklarını anlatsam daha oturup konuşuyormusun dersin. suratına bakmamam muhattap bile olmamam lazım ama ben herkesin içindeki iyi tarafları görmeye çalışıyorum benden beş yaş küçük eltim küçüktür cahildir kıskanıyodur dedim hep güler yüzlü davrandım ama artık bazı şeyler taşma noktasına geldi bende nişanlımı çok seviyorum bana hiç yanlışı olmadı o da beni çok seviyor hep bu yüzden katlandım ama doldum artık. benim tek isteğim kocaman bir aile olmak aile özlemim çok keşke annem babam hayatta olsalardı:14::43:

canım her insanın fıtratı aynı değil. demekki soğuk ve dışardan gelen insanları kolay kabul edemiyorlar. onlar sana uzak davranıyorsa sende o şekilde davran önemli olan nişanlınla olan muhabbetin. tavrını koy bence bu şekilde daha değerli olursun .

sen kendi çevrende bulamadığın ilgi ve alakayı onlarda bulmak istiyorsun anlaşılan ama
bu senin zorlamanla olmuyor maalesef..:26: mesafeni koru..kendinden çok gidip
başkalarını düşünürsen üzülen hiç şüphesiz sen olursun...:50:

evet haklısınız ben annemin ve babamın sevgisini ilgisini arıyorum onlarda buna engel olamıyorum malesef ama artık mesafe koyacam araya nişanlımla ağız tadımız bozulmaz en azından

Mesafeni koy arkadaşım, öyle hediyeler canımlar cicimler havaya sokuyor böyle insanları. Çok fazla ilgilenme,gerektiğinde vazifelerini yerine getir gerisinden uzak dur. Nişanlına da bir şey söyleme, boşa huzurunuz kaçar. Mesafeni ayarla ki , saygısızlık edemesinler.

çok iyi nıyetlısın senı sevmedıklerını sanmıyorum belkı bi teşekkur edecek kadar ilgilenecek kadar ince düşünceli olmayabılırler. sen canını sıkma aynen mesafelı ol saygın sevgnı etkılemesın ama yüzgöz olma ki beklentin de olmasın, umarım evlenıp mutlu olursun..

Bir arkadaşım yukar da nasıl da doğru demiiiş karşılığını bekleyeceğin iyilikler yapma....İler de allah nasip eder çoluk çocuğa karışırsan bu kafana taktığın şeylerin ne kadar gereksiz olduğunu anlarsın.

iyilik etmişsin ve bir teşekkür beklemişsin aslında çok doğal birşey.
ama bence abartıyorsun.. yani böyledir kaynanalar zaten gelinlerine pek iyi davranmazlar ama çok vahim bi durum göremedim ortada..
bu kadar kendini üzme zaten nişanlınla aran iyiyse kaynana elti falan bunlar pek birşeyi değiştirmez :)

Bana seni sevmiyor gibi gelmediler bence seni tanımadıları ve az cana yakın insanlar oldukları için bu şekilde davranmışlardır ama bişey söyliyim daha nişanlıyken nişanlına anlatma bnce böyle konuları çünkü erkekler ailelerine pek laf söyletmezler, bişey grüyorsan mesafeni koy

Back