Ne yapsam olmadı artık gurursuz hissediyorum.

Keşke ayrılan taraf sen olsan. Belliki ilişki o yöne doğru gidiyor.

o kadar yoruldum ki artık, kendi çapımda o kadar çabaladım ki daha da bir şey yapacak gücüm kalmadı. Ruhen yorgun hissediyorum. Ben biraz da korkuyorum sanırım. Bana ben söylemeden ta ilk günlerden beri attığı her adımı söyledi. Ben şimdi ona söylemezsem o da bana söylemez diye çekiniyorum. onun istemediklerini yaparsam o da benim sevmeyeceğim şeyleri yapar diye korkuyorum. Gerçi artık elde ne kaldı ki. :) Zaten biteceği kesin. bu yüzden bitirecekse de bitirsin değil mi? :) Gidip rujlu güzel bir profil resmi koyayım mı whatsapp a?

Aman canım ya, senin yaşın ne ki daha... Karşına çok daha iyi insanlar çıkar emin ol. Yol ver gitsin, uğraşma elin dengesiziyle...

Aman canım ya, senin yaşın ne ki daha... Karşına çok daha iyi insanlar çıkar emin ol. Yol ver gitsin, uğraşma elin dengesiziyle...

Gencim daha değil mi obiviyante :)

Sorun şu ki kişiliği çok düzgün. Ama ne yapıyım ben beni sevmeyen, ilgisiz, değer vermeyen ama kişiliği çok düzgün adamı. Gerçi beni üzdüğünü bile bile böyle davranan insanın da kişiliği müthiş denilemez ya neyse...

6 ay olmuş daha cabuk sıkılmış bence oyundan bulmuştur birilerini onlarla konusuyodur. Ayril gitsin ne cekiyosnn valla hic akil yok sen gibilerde kusura bakma ama.

6 ay olmuş daha cabuk sıkılmış bence oyundan bulmuştur birilerini onlarla konusuyodur. Ayril gitsin ne cekiyosnn valla hic akil yok sen gibilerde kusura bakma ama.

Allah razı olsun. Senin gibilerde de saygı yok. Zaten her şeyin farkındayım ben ve sonuç da belli artık. Yorumun için sağol yine de.

Inanmak istemiyorsunuz su an belki ama ilişkiniz bitecek. Benzerini yaşadım ilk sevgili ilk aşk dedim. Bitmesin istedim. Ama şimdi dönüp bakıyorum uçurumdan dönmüşüm. Geriye sadece alttan almalarım, üzüntülerim kaldı. Su an sadece kendime kızıyorum nasıl bu kadar kıymet bilmez birisine kör oldum göremedim de bu kadar kıymet verebildim diye.

Siz ağırlığını koyun ve ayrılın. Havanız olur hem de.
Zor geliyor biliyorum ama bitmiş iliskiniz bunu görün. Lütfen görün.

Insanız hata yapıyoruz kör oluyoruz. Üzülmeni çok çok iyi anlıyorum nasıl neden sorularıyla geçiyordur vaktin. Çok klişe ama hakikaten "değmez".
Bitince yaşam enerjin geri gelecek. Gözlerinin içi gülecek bak gör.

Sevgililik , nişanlılik zamanları en güzel geçmesi gereken zamanlar.sanki 20 yıllık evlilikmis gibi kemiklesmis sorunlar varmış gibi karamsar üzüntülü Sevgililik mi olur.sevgi_li adı üstünde sevgiyle geçen zamanlar yani.bari ayrılan siz olun bu adamın gözü kapıya bakıyor, kapıyı siz carpin defleyin bari de içiniz soğusun.

6 aydır berabersınız ayrı sehırlerdesınız çok kavga ettınız uzaklastı neden sen uzaklasmadın madem kavgayı sen cıkarıyosan hepsınde de sucsuz yere cıkarmamıssındır bu erkeklerı ne kadar pohpohlarsan o kadar sımarırlar amannn yuru gıt ne halın varsa gör de bırak ne ugrasıyosun

Himmm bir de farklı şehir diyorsun.ya en güzel gencecik zamanlarinizi niye böyle heba ediyorsunuz ki.farkli şehirden gönderiyor tribi bir de.zamaninizi harcamayin yazık gençliğinize .

ben 6 yıl okumuştum.6 ayda bu haldeyse bilemedim en iyisi sokağa bırak bunu kaç kurtulbizimkide böyle aramıyor ama evlilik tarihi yaklaştıkça böyle oldu ve aynı apartmandayız zaten gözümün önünde

olması gereken sevgiyi ne güzel anlatmışınız

Kiziyormus kisitliyormus bir de.sen elin kızına ne hakla kiziyorsun kisitliyorsun sevgili olunca ne oluyor yani.anasi babası bilir hak iddia edebilir sadece bu konularda.kim oluyor yani sevgili olunca.eee onu da hakkıyla yapamiyor mutsuz ediyor.gonderin bence bunu siz.zaman sarfı.

Sizde hanginiz ayrıldı? Teşekkür ederim yorum için.

Allah razı olsun. Senin gibilerde de saygı yok. Zaten her şeyin farkındayım ben ve sonuç da belli artık. Yorumun için sağol yine de.

Ama cok sinirleniyorum böyle gördükçe yaşn cok genc niye kendine bunu yapiyosun ki ? Herseyn farkindasin birak gitsin. Valla kirdiysm ozur dilerim ama lutfen kendine gel ve ezdirme kimseye kendini..

Himmm bir de farklı şehir diyorsun.ya en güzel gencecik zamanlarinizi niye böyle heba ediyorsunuz ki.farkli şehirden gönderiyor tribi bir de.zamaninizi harcamayin yazık gençliğinize .

Teşekkürler tüm yorumlarınız için. Evet sevgililik dönemi sözde. çok sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…