Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapsam olmadı artık gurursuz hissediyorum.
- Konu Sahibi Pluiee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım dikkatimi çekti çok beklersin diye durum mu paylaşıyor nasıl böyle umursamaz olabiliyorlar anlamıyorum ya ben mi abartıyorum sen sev fedakarlık et elin adamı gelsin onu hor kullansın...Sanki benim Hayatımı Özetlemişsin gibi canım ya :'( bende Nişanlımla Öyleyim... adam bütün gün evde mesaj bile yok oysa ki ben onu iste sanıp o yüzden yazmıyor diye düşünüyordum. sonra birde facede paylaşıyor "çok beklersin :) " diye bir durum.
bana olduğunu çok iyi biliyorum... inan bende ne yapacağımı bilmiyorum düğün tarihi herşey belli ama bir yanımda neden kendini bukadar üzüyorsun diyor bir yanımda sen onu bırakamazsın onsuz yapamazsın diyor. Allah bize doğru yolu göstersin
amaci ne oldugunuda bilmiyorum... dün telefonda yine kavga ettik. bizim bir grubumuz var whatsappda kuzenlerle(kizlarla). Adam bide gelip demez mi telefonda : kizlara gösterdigin ilgiyi birazda banada göster diyor. tövbe estagfurullah, artik kuzenlerimi de kiskaniyor.canım dikkatimi çekti çok beklersin diye durum mu paylaşıyor nasıl böyle umursamaz olabiliyorlar anlamıyorum ya ben mi abartıyorum sen sev fedakarlık et elin adamı gelsin onu hor kullansın...
Sendeki alışmışlık kendini adamışlık adamda ki rahatlık el altında tutmalar. Karşı tarafın değer verdiğini göremiyorum, kendinden bu kaadar taviz verirken onun kütük oluşu bu ilişkiyi zaten yeterince yıpratmış. Ne olacağı bilnmez hayırlısı olsun ama daha 6 ayda böyle olduysa bir ömür geçer mi bilinmez :/
al işte bu da hor kullanmak sevgiyi kendini kuzenlerle bir tutabiliyor nasıl bir zihniyet amacı ne acaba ne yapmaya çalışıyor bende bir zamanlar kendimden sevgimden çok fedakarlık ettim ama şimdi geriye dönüp gülüyorum kendime ne aptalca davranmışım diye gerçek doğru insanı bulunca herşey bambaşka oluyor tamamdır budur diyorsun kusur bulamıyorsun önceden yaşadıkların unutamam dediklerin aklına ucuna bile gelmiyor ne desem ki..amaci ne oldugunuda bilmiyorum... dün telefonda yine kavga ettik. bizim bir grubumuz var whatsappda kuzenlerle(kizlarla). Adam bide gelip demez mi telefonda : kizlara gösterdigin ilgiyi birazda banada göster diyor. tövbe estagfurullah, artik kuzenlerimi de kiskaniyor.
al işte bu da hor kullanmak sevgiyi kendini kuzenlerle bir tutabiliyor nasıl bir zihniyet amacı ne acaba ne yapmaya çalışıyor bende bir zamanlar kendimden sevgimden çok fedakarlık ettim ama şimdi geriye dönüp gülüyorum kendime ne aptalca davranmışım diye gerçek doğru insanı bulunca herşey bambaşka oluyor tamamdır budur diyorsun kusur bulamıyorsun önceden yaşadıkların unutamam dediklerin aklına ucuna bile gelmiyor ne desem ki..
sürekli onunla yaşadıklarımız geliyor aklıma. Mutlu ve güzel zamanlar. sonra benden başkasıyla olacağı... o kadar ağır geliyor ki... keşke böyle olmasaydı. İlk sevgilim. Çok pişmanlığım var çok.
senin şu an hissettiğin duyguların hepsini bir zamanlar bende yaşamıştım şimdi diyorum ki akıttığım gözyaşlarıma zamanıma emeğime yazıkmış şu an evliyim hayalimdeki gibi biriyle hemde çok mutluyum emin ol sende aynı şeyleri yaşayacaksın ama ilk önce kendine izin vermen gerekli duygularına..sürekli onunla yaşadıklarımız geliyor aklıma. Mutlu ve güzel zamanlar. sonra benden başkasıyla olacağı... o kadar ağır geliyor ki... keşke böyle olmasaydı. İlk sevgilim. Çok pişmanlığım var çok.
Oncelikle fikrimi soyleyeyim o ayrilmadan sen ayril bence. Malum erkekler boyle durumlarda kadinin hic ayrilmayacagini dusunup cok rahat davraniyorlar,belki akli basina gelir. Ayrica hic kimse icin kendini bu kadar kisitlama,tamam sever kiskanir o ayri ama surdugun ojenin rengine karismak ya da nasil gulecegini sana soylemek saygisizliktan baska bi sey degil. Bu kadar yuz vermeyin su erkeklere yahu!
Totosunu kaldırmışsın
Tüm o kısıtlamalardan sonra uğraşacağı bir şey kalmamış, senden emin artık
Bu durumun geri dönüşümü yok, bir zaman toparlasa bile aynı şekle gelecektir
Resti çek bitir, üzülmene değmez, şimdi boğuluyorsa işler ciddiye binince patlar. Sana bahane bulurken kendine de bakacak biraz, tamam sürekli kavga doğru bir şey değil ama bu kadar ilgisizlik de değil, kafasına göre yaşamak da doğru değil. Seninki hem karnım doysun, hem pastam yerinde dursun istiyor, olmaz ki
Resti çek bitir, üzülmene değmez, şimdi boğuluyorsa işler ciddiye binince patlar. Sana bahane bulurken kendine de bakacak biraz, tamam sürekli kavga doğru bir şey değil ama bu kadar ilgisizlik de değil, kafasına göre yaşamak da doğru değil. Seninki hem karnım doysun, hem pastam yerinde dursun istiyor, olmaz ki
senin şu an hissettiğin duyguların hepsini bir zamanlar bende yaşamıştım şimdi diyorum ki akıttığım gözyaşlarıma zamanıma emeğime yazıkmış şu an evliyim hayalimdeki gibi biriyle hemde çok mutluyum emin ol sende aynı şeyleri yaşayacaksın ama ilk önce kendine izin vermen gerekli duygularına..
duygularıma izin vermen gerekli derken? Yani acıyı çek diyorsun değil mi? Az önce düşündüm. Ne kadar da lüks bana şu an huzur. Böyle sevildiğimi bilerek ayaklarımı uzatıp başka hiçbir şey düşünmeden oturmak istiyorum. Öyle bir ilişki olmalı ki, böyle üzmek yerine insanı mutlu etmeli akla geldikçe. İnsanın içi rahat olmalı. "Seviyorum seviliyorum, bu kadar." diyebilmeli insan. Bende o huzur yok şu anda.
Oncelikle fikrimi soyleyeyim o ayrilmadan sen ayril bence. Malum erkekler boyle durumlarda kadinin hic ayrilmayacagini dusunup cok rahat davraniyorlar,belki akli basina gelir. Ayrica hic kimse icin kendini bu kadar kisitlama,tamam sever kiskanir o ayri ama surdugun ojenin rengine karismak ya da nasil gulecegini sana soylemek saygisizliktan baska bi sey degil. Bu kadar yuz vermeyin su erkeklere yahu!
o gülme meselesi çok kırıcı oluyor zaten. Tam mutlusun gülüyorsun ama birden uyarı alıyorsun. Zaten kahkaha atan bir insan değilim ki. Açık saçık giyinen abartan biri de değilim. Kendime zaten dikkat ederim. Başlarda kendi karıştığı şeyleri ben ona yapmaya başlayınca o da yapmayı kesti zamanla. Aklı başına gelir mi bilmem ama sanırım tek bir ayrılıkla hiçbir geri dönüşü olmaz bu ilişkinin. Çünkü onda geri dönecekmiş gibi bir hava yok. bende zaten bitirdiğim anda artık son damlaya gelmiş olurum geri dönüşü olmaz. Ama en çok üzülen ben olucam ona yanıyorum.
Totosunu kaldırmışsın
ilgisizliğin dibini yaşatıyor bana resmen. ilişkinin başlarında da böyleydi. ta en başta iyiydi. Sonra birden ilgisizleşti. Bir süre uzaklaştı. Sonra birden ilgi patlaması oldu. Zirve yaptı resmen. aşırı ilgiliydi. birkaç ay sürdü o hali. yine bu haldeyiz işte. Ama hiçbir zaman bu kadar umursamaz olmamıştı. Sürekli bir değişim var yani.
aynı durumda olan ne kadar kadın varmış üstelik çoğunuz evli değilsiniz hani evli olsanız da yuva kolay kurulmuyor diye arabeske bağlasanız anlicam
adamlar sevmiyo gidin istiyorlar böylece vebal almayacaklar çok açık değil mi bu, 2 haftadır telefon görüşmesi yapmamak nasıl bir sevgi anlayışı
adamlar sevmiyo gidin istiyorlar böylece vebal almayacaklar çok açık değil mi bu, 2 haftadır telefon görüşmesi yapmamak nasıl bir sevgi anlayışı
aynı durumda olan ne kadar kadın varmış üstelik çoğunuz evli değilsiniz hani evli olsanız da yuva kolay kurulmuyor diye arabeske bağlasanız anlicam
forumdan biliyorum sizi. uzun bir sevgililik yaşamışsınız. nazar değmesin mutlusunuz da. Hiç böyle bir durumla karşılaştınız mı o süre zarfında?