Evet bende böyle düşünüyorum. Ben neden uzaklaşmadım da o uzaklaştı? Eğer kavgalarda haksız olsam neden çok kez özür dilediği zamanlar oldu? Demek ki bazen hak ediyormuş.6 aydır berabersınız ayrı sehırlerdesınız çok kavga ettınız uzaklastı neden sen uzaklasmadın madem kavgayı sen cıkarıyosan hepsınde de sucsuz yere cıkarmamıssındır bu erkeklerı ne kadar pohpohlarsan o kadar sımarırlar amannn yuru gıt ne halın varsa gör de bırak ne ugrasıyosun
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapsam olmadı artık gurursuz hissediyorum.
- Konu Sahibi Pluiee
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ay çok güldüm...koy kızzo kadar yoruldum ki artık, kendi çapımda o kadar çabaladım ki daha da bir şey yapacak gücüm kalmadı. Ruhen yorgun hissediyorum. Ben biraz da korkuyorum sanırım. Bana ben söylemeden ta ilk günlerden beri attığı her adımı söyledi. Ben şimdi ona söylemezsem o da bana söylemez diye çekiniyorum. onun istemediklerini yaparsam o da benim sevmeyeceğim şeyleri yapar diye korkuyorum. Gerçi artık elde ne kaldı ki. :) Zaten biteceği kesin. bu yüzden bitirecekse de bitirsin değil mi? :) Gidip rujlu güzel bir profil resmi koyayım mı whatsapp a?
bende buraya çok konu açtım ayrı şehirlerdeki sevgilim yüzünden. pazar gününden beri ayrıyız, bitsin dedim. hep iş hep iş bir saatını ayırıp beni görmeye gelmedi. benim için bir planını bozmadı. günde bir kaç mesaj okadar. bitsin deyip hep dönerdim özür dileyerek. ilk kez bu kadar dayandım. oda yazmıyor nede olsa ben dönerim hep. iyiki okuyorum burayı.seven erkek herşeyi yapar zaman yaratır sevdiğine kaybetmekten korkar. sanki o kadın ben erkek bıktım artık. beni elde tutmaya çalışsın kaybetmekten korksun istiyorum.
olması gereken sevgiyi ne güzel anlatmışınız
Anlattım da var mı acaba öyle bir sevgi. :) Bazen düşünüyorum acaba sorun bende mi? Sevildiğimi bilsem de ben anlattığım gibi uğraşmadan durabilir miyim bilmiyorum. :) Yapım mı böyle ne, anlamadım.
Ama cok sinirleniyorum böyle gördükçe yaşn cok genc niye kendine bunu yapiyosun ki ? Herseyn farkindasin birak gitsin. Valla kirdiysm ozur dilerim ama lutfen kendine gel ve ezdirme kimseye kendini..
Yok kırılmadım. Zaten senin de dediğin gibi farkındayım ve konuyu açmadan önceki kadar üzülmüyorum artık. Konuyu açmadan önce sürekli acabalar vardı kafamda. Belki ben yanlış anlıyorum, çok şey bekliyorum, hatalı olan benim, suçlu benim gibi şeyler dönüyordu kafamda. ama birçok insandan aynı kapıya çıkan yorumlar geldikçe üzüntüm azaldı. Artık çok üstüne düşmüyorum ve çabalamıyorum dünden beri. Her şey olacağına varır. Ben elimden geleni yaptım.
Ewet yani illaki trip olmustur seven erkek ceker hem de zevkleEvet bende böyle düşünüyorum. Ben neden uzaklaşmadım da o uzaklaştı? Eğer kavgalarda haksız olsam neden çok kez özür dilediği zamanlar oldu? Demek ki bazen hak ediyormuş.
Yok kırılmadım. Zaten senin de dediğin gibi farkındayım ve konuyu açmadan önceki kadar üzülmüyorum artık. Konuyu açmadan önce sürekli acabalar vardı kafamdaki. Belki ben yanlış anlıyorum, çok şey bekliyorum, hatalı olan benim, suçlu benim gibi şeyler dönüyordu kafamda. ama birçok insandan aynı kapıya çıkan yorumlar geldikçe üzüntüm azaldı. Artık çok üstüne düşmüyorum ve çabalamıyorum dünden beri. Her şey olacağına varır. Ben elimden geleni yaptım.
Inan değmez. Kendisi seni hatali gibi hissettirmis seni kisitlarken bisey yok sen biseyine karssan bunaltiyorsunn beni. Yok öyle dunya zamanina yazik birak gitsin
bende buraya çok konu açtım ayrı şehirlerdeki sevgilim yüzünden. pazar gününden beri ayrıyız, bitsin dedim. hep iş hep iş bir saatını ayırıp beni görmeye gelmedi. benim için bir planını bozmadı. günde bir kaç mesaj okadar. bitsin deyip hep dönerdim özür dileyerek. ilk kez bu kadar dayandım. oda yazmıyor nede olsa ben dönerim hep. iyiki okuyorum burayı.seven erkek herşeyi yapar zaman yaratır sevdiğine kaybetmekten korkar. sanki o kadın ben erkek bıktım artık. beni elde tutmaya çalışsın kaybetmekten korksun istiyorum.
aynı şeyleri yaşıyoruz. İnsan nasıl sevdiğinin sesini iki hafta duymadan durabilir? Fırsatı varken neden sormaz etmez? Çok benzer sorunlarımız.
sende gözü yok bu adamın artık bence fazlasıyla belli etmiş ayrılmıyorda vicdan azabı yapacak belliki senin kendiliğinden çekilmeni bekliyor anlaşıldı ayrıca bir insana bu kadar yüz verilmemeli Allah yardımcın olsun ayrılmaktan başka çaren yok gibi duruyor böylede devam edersen eğer ruh halini etkileyecek bu durum
Sizde hanginiz ayrıldı? Teşekkür ederim yorum için.
Kendime benzettiğim için yazma gereği hissettim. Hele bir de onun ilk ilişkisi değilse sizin duygularınızı kullanmasını inanılmaz iyi bilecektir. Benim böyle oldu benim de ilk adamakıllı ilişkimdi.
Bizde son konuşmada ayrılmak mı istiyorsun diye sordu cılız bi sesle hayır dedim. Eskiden olsa ne münasebet der terslerdim. Ama o kadar bitmiş ve yorulmuşum ki sesim dahi çıkmadı. Kavga etmiştik zaten. Bi daha da ne o aradı ne ben. Belli ki ayrılmaya niyetlenmişiz içten içe dile dökemesek de.
Hakkınızda hayırlısı. Insallah en doğru kararı verirsiniz.
Ama nolur dediklerimi dikkate alın. Gerçekten anlayacaksınız boşa çabaladığınızı. Nacizane tavsiyem :)