Eşimin açıklaması şu şekilde : "farklilik ve duyguya heyecan katmak istiyoeum .baskasi görsunden zİyade sevişmeleri renklendirmek tatmadigimiz duyguları tatmak istiyorum "
O zaman işiniz zor, eşinizi siz tanırsınız. Onun kişiliğine göre yön vereceksiniz durumaBikerede kalsa keşke.eminim ki zamanla heyecan dozu yükselecek.normalde bile çok hayalci biri.olaya mutlaka bir aksiyon katmak istiyo.
Evet kaçak göçek daha heyecanlı oluyor ama mevzu eşinin babasının bahçesinde geçiyor, x insanların oldugu yerde degıl. Bu heyecandan ziyade konu sahibi için kalp çarpıntısı ve görülme ihtimalinde de mahçubiyet yaratır. O yüzden rahat değil. Adamların kafası biraz bassa bunu farklı sekılde yönlendirebilir. Bende aynı kanıdayım babamın bahçesinde yapacağın fantaziye başlarım yani. Kadını ne zor duruma sokuyorsunBelkide birinin görme dusuncesi adami cezbediyordur bunun mantikli baska bi aciklamasi yok yani
Bu bahçe dedikleri evin bahçesi değildir belki, köylerin dışında sebze ekilip biçilen ağaçlık bahçeleri oluyor insanların, bizimkilerin öyledir mesela. İkisi yalnız gitmiştir, bu durumda ortam müsait olur. Ama bir yerine otlar bata bata da bu işi yapmak herkese cazip gelmez. Konforsuz oynaşmayı neyleyim benEvet kaçak göçek daha heyecanlı oluyor ama mevzu eşinin babasının bahçesinde geçiyor, x insanların oldugu yerde degıl. Bu heyecandan ziyade konu sahibi için kalp çarpıntısı ve görülme ihtimalinde de mahçubiyet yaratır. O yüzden rahat değil. Adamların kafası biraz bassa bunu farklı sekılde yönlendirebilir. Bende aynı kanıdayım babamın bahçesinde yapacağın fantaziye başlarım yani. Kadını ne zor duruma sokuyorsun
Valla ben evin arka tarafı gibi düşündüm, tarlavari biryerse konforsuzlugu, börtü böceği göze alıp yapılabilir belki ama öyle yakınında ikamet eden insanlar varsa felaket dillere destan olabilir zemocumBu bahçe dedikleri evin bahçesi değildir belki, köylerin dışında sebze ekilip biçilen ağaçlık bahçeleri oluyor insanların, bizimkilerin öyledir mesela. İkisi yalnız gitmiştir, bu durumda ortam müsait olur. Ama bir yerine otlar bata bata da bu işi yapmak herkese cazip gelmez. Konforsuz oynaşmayı neyleyim benama ev bahçesiyse sakat tabi, yakalanırsan felaket
Yaşayış tarzlarımız fikirlerimiz farklı olabilir ben böyle düşünüyorum. Size uygunsa olabilir bişey diyememBen o kadar katı olamiyorum.orta yolu bulmaya çalışıyorum .bu konuyla alakali da küçük oynasmalar olmak şartıyla biraz müsamaham olacak gibi görünüyor
Esim yatak odamizda bile olmadık hayallere sürükler beni.duygu ayaklanmaları yaşar ve ben şartsız teslim olurum. Sizin gibi eşim de açık havada oynsmayi arzu ediyo hep.ben yanadmayinca da sitem ediyor yakınıyor.bundan sonra sadece oynaşma öpüşme vb olacak birseylerAcik havada oynasmaktan ben cok keyif alirim mesela. Disarida kuytu kose bulup tam bir seks olmasa da en azindan fingirdeyip oynasmak cok zevkli benceesinize cok hak verdim, ben de "burada olmaz" denilince ufff moduna giriyorum ahshss
Belki bir nebze rahatlayip daha uygun yerlerde en azindan hafif bir fingirdeme yapabilirsiniz. Ama hicbir sekilde istemiyorsaniz da esiniz bir seylere zorlayamaz.
Güvenli sağlıklı olduktan sonra gerisi çiftlere kalmış. Biz kadınların çekinceleri var ama erkekler bu konularda daha rahatlarSadece yatak odasında olması da sıkıcı bence. Kimsenin görmeyeceğinden emin olduğum yerde kendimi kasmazdım ben.
Hep aynı yerde, aynı şekilde seks hayatı da monotonlaşıyor insan farklı heyecanlar arıyor ben eşinize hak verdim.
Yani ben kendimi düşünüyorum mesela ben sevdigim icin "yapma, rahat dur, burda olmaz" vs denip durdukca icten ice of pof yapiyorumEsim yatak odamizda bile olmadık hayallere sürükler beni.duygu ayaklanmaları yaşar ve ben şartsız teslim olurum. Sizin gibi eşim de açık havada oynsmayi arzu ediyo hep.ben yanadmayinca da sitem ediyor yakınıyor.bundan sonra sadece oynaşma öpüşme vb olacak birseylerdaha ilerisi Cok zor
Bu mesajı yeni gördüm.Bu bahçe dedikleri evin bahçesi değildir belki, köylerin dışında sebze ekilip biçilen ağaçlık bahçeleri oluyor insanların, bizimkilerin öyledir mesela. İkisi yalnız gitmiştir, bu durumda ortam müsait olur. Ama bir yerine otlar bata bata da bu işi yapmak herkese cazip gelmez. Konforsuz oynaşmayı neyleyim benama ev bahçesiyse sakat tabi, yakalanırsan felaket