Ne yapsam bilemedim.

Eşimin açıklaması şu şekilde : "farklilik ve duyguya heyecan katmak istiyoeum .baskasi görsunden zİyade sevişmeleri renklendirmek tatmadigimiz duyguları tatmak istiyorum "

Zaten oyle soylemesi lazim ki ne desin birilerinin gormesini istiyorum diyemez ki ben ilk evliligimde buna benzer bi olay yasamistim erkeklerin bazilarinda böyle fantezi dusunceleri oluyor

Belkide birinin görme dusuncesi adami cezbediyordur bunun mantikli baska bi aciklamasi yok yani
Evet kaçak göçek daha heyecanlı oluyor ama mevzu eşinin babasının bahçesinde geçiyor, x insanların oldugu yerde degıl. Bu heyecandan ziyade konu sahibi için kalp çarpıntısı ve görülme ihtimalinde de mahçubiyet yaratır. O yüzden rahat değil. Adamların kafası biraz bassa bunu farklı sekılde yönlendirebilir. Bende aynı kanıdayım babamın bahçesinde yapacağın fantaziye başlarım yani. Kadını ne zor duruma sokuyorsun

Bu bahçe dedikleri evin bahçesi değildir belki, köylerin dışında sebze ekilip biçilen ağaçlık bahçeleri oluyor insanların, bizimkilerin öyledir mesela. İkisi yalnız gitmiştir, bu durumda ortam müsait olur. Ama bir yerine otlar bata bata da bu işi yapmak herkese cazip gelmez. Konforsuz oynaşmayı neyleyim ben ama ev bahçesiyse sakat tabi, yakalanırsan felaket

Valla ben evin arka tarafı gibi düşündüm, tarlavari biryerse konforsuzlugu, börtü böceği göze alıp yapılabilir belki ama öyle yakınında ikamet eden insanlar varsa felaket dillere destan olabilir zemocum

Ya ailemin evinin bahçesinde yapamazdım sanırım görseler aşırı utanırdım özellikle babam falan,ama bana göre orası dışında heryer mübahTI, eskiden.Bence sizde öyle yapın ara sıra dışarıda yapmak eğlencilidir yakalanma korkusuyla beraber falan.

Acik havada oynasmaktan ben cok keyif alirim mesela. Disarida kuytu kose bulup tam bir seks olmasa da en azindan fingirdeyip oynasmak cok zevkli bence esinize cok hak verdim, ben de "burada olmaz" denilince ufff moduna giriyorum ahshss

Belki bir nebze rahatlayip daha uygun yerlerde en azindan hafif bir fingirdeme yapabilirsiniz. Ama hicbir sekilde istemiyorsaniz da esiniz bir seylere zorlayamaz.

Ben o kadar katı olamiyorum.orta yolu bulmaya çalışıyorum .bu konuyla alakali da küçük oynasmalar olmak şartıyla biraz müsamaham olacak gibi görünüyor
Yaşayış tarzlarımız fikirlerimiz farklı olabilir ben böyle düşünüyorum. Size uygunsa olabilir bişey diyemem

Ben de eşlerin fantezi konusunda geri çevrilmemesi gerektiğini düşünenlerdenim. Ama dışarda yapalım dese kabul etmezdim. Evimiz var sonuçta. Başka yerde olsun istiyordur değişiklik arıyordur tamam ama dışarda birleşme nasıl olur bilemedim.

Esim yatak odamizda bile olmadık hayallere sürükler beni.duygu ayaklanmaları yaşar ve ben şartsız teslim olurum. Sizin gibi eşim de açık havada oynsmayi arzu ediyo hep.ben yanadmayinca da sitem ediyor yakınıyor.bundan sonra sadece oynaşma öpüşme vb olacak birseyler daha ilerisi Cok zor

Güvenli sağlıklı olduktan sonra gerisi çiftlere kalmış. Biz kadınların çekinceleri var ama erkekler bu konularda daha rahatlar

Eski evleri bilirsiniz.
Genelde tek katlı yada iki katlı tek kişiye ait.
Eskiden öyle bir evde kiraciydik.yan komşumuz polis,benim yaşımda kızları vardı.biz bahçede mangal falan yakıyoruz yaz vakti baya geç saatlere kadar oturuyoruz.herkes uyudu ben de dedim bı sigara içeyim bahçede.
Camın kenarına oturdum,tıkırtılar geliyor.
Hırsız zannettim.baya korktum etrafa baktım tam kacacaktim eve yan tarafin balkonunda birilerini gördüm
Bizim yan komşu abla ile eşi
Dondum kaldım önce sonra kaçacak delik aradım tam giderken beni fark ettiler.
Yıllarca orada oturduk ne diyecegiz ablaya.sonucta eşi oldu bitti,ilk zamanlar karşılaşmamaya çalıştım.sonra taşındık.
Konu gelince anlatayım dedim

Benim eski eşimin bu fantazileri bitmek bilmezdi hatta bir iki konuda anlatmıştım.
Biz genelde anneanneme trenle giderdik.en son demez mi hazır trendeyiz bı yapsak mı diye
Neymiş tuvalette trende fantazi
Neyse zaten yolumuz kısa zar zor oyaladim olmadı bişey

Bu sefer koydeyiz oh dedim yırttım
Yeni fantazisi hadi tarlaları dolaşalım oldu
Baya aldı beni köyün dışında tarlalarımiz var oralara gidiyoruz.neyse oda yaz günü her yerde insan,çalışıyor millet diye ondan da yırttım
En son fantazisi deniz oldu
Tatildeyiz bide hamileyim koy koy geziyoruz piknik yapıyoruz,denize giriyoruz adam sırnaşık
Devamını anlatmaya takayım yok şuan

İçlerinden fantazi seçin beğenin alın

İnsanın en mahrem durumunun açık havada yaşanması büyük risk..birinin görmesinin düşüncesi bile korkunç bende olsam kabul etmem...haklısınız

Yani ben kendimi düşünüyorum mesela ben sevdigim icin "yapma, rahat dur, burda olmaz" vs denip durdukca icten ice of pof yapiyorum
Ama karsi taraf da kendince hakli, sevmiyorsa sevmiyordur.

O yuzden dediginiz gibi esinizle en azindan musterekte bulusup biraz onun gonlunu yapip biraz da sizin sınırınızı gozetirseniz bence hallolur.

Bir tarafin devamli hayir demesi de diger tarafın devamli israr etmesi de sinir bozucu cunku. Ikiniz de haklisiniz.

Söylemeyim söylemeyim diyorum dayanamıcam. Bir tek ben mi bu konuya sıcak bakıyorum acaba? Ne zaman annemlere veya kaynanamgile gitsek eşimle kenarda köşede ufak çaplı oynaşırdık oralarda bize bi haller olurdu. Kimseye yakalanmadık ama öpüşürdük falan ne bilim.

Şuan boşanmanın eşiğindeyim gerçi. Acaba yıllardır gitmediğim kaynanamın evine eşimle gitsem evliliğim kurtulur mu ki

Bu mesajı yeni gördüm.
Zemheri nin dedigi gibi bir bahce.koyde meyve toplamaya gitmiştim eşimle.baska kimse yoktu .ev bahçesi zaten tartışmaya kapalı orda esim de istemez zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…