Ne yapsam bilemedim.

Ev bahçesi değil canım.koyden uzakta meyve ağaçları var babamın

Ya bunları zaten herkes yapıyordur mutlaka.biz öpüşürken annem görmüştü ve u dönüşü yaparak odadan çıkmıştı.acik hava meselesi sıkıntı işte

Bana cok abes gelmedi.
Acik hava dediyse herhalde birilerinin gorecegi bir yer degildir diye dusunuyorum.
Isik konusunda hak veriyorum. Ben de tepemde lamba acik sevisemem. Los ışık severim. Esim de ayni oldugu icin o konuda sorun yasamadik.

Görme ihtimali her zaman var tabi sonuçta doğal ortam .komşu bahçeler var bazen çalışmaya geliyoalr

Valla iplerini çok sıkma adamı da bunaltma gayet normal bence yatak odasını bırak evimin her köşesinde yapmisizdir. Sadece eşim değil bende farklılık olunca etkileniyorum .dışarı konusunda da kasma bence ortam müsaitse öpüşüp koklasabilirsiniz

Yok öyle demeyin ya bizim yatak odası çok heyecanlı. Her an çocuklardan biri kapıya dayanabilir hele bir ara anahtarı kaybetmiştik, kapının ardına çekilebilecek tüm eşyaları ittiriyorduk yine de öyle de olsa kapıda birinin olması düşüncesi çok fena. Kilitlenmiş yatak odasının güveni müthiş kapı neden kilitli sorusunun cevabı ne olur bilmiyorum çok şükür henüz basılmadık

Erkekler nedense bunu sevmiyor korkuyorlar.
Birinin beni görme ihtimalinden asla hoşlanmıyor. Bir ara arabada ayıptır söylemesi fögkfkdjfk handjob yaparken biri gördü, gerçekten delirdi. Birşey olmaz seni görmedi dedim, olsun seni yaparken gördü dedi değişik bir sakınma türü.

Gündüzse uyurken odaya kimse girsin istemiyoruz oluyor cevap, gece kilitlemedik hiç, kapıyı kapatmak yeterli geliyor uyudukları için

Gündüzse uyurken odaya kimse girsin istemiyoruz oluyor cevap, gece kilitlemedik hiç, kapıyı kapatmak yeterli geliyor uyudukları için
Benimkiler uyurgezer gibi, yatıp deliksiz uyumuyorlar. Odanın kapısını genelde sıkıştırmıyoruz, biri ufak henüz 4 yaşında. Su istiyorum, süt istiyorum, çişim geldi gibi sebeplerle çıkıp gelebiliyor gece. Onun sesini duyayım diye aralık bırakıyorum. Kapı gün içinde herhangi bir sebeple sıkıştırılmışsa daha çok ilgilerini çekiyor mutlaka geliyorlar O yüzden gündüz denemedik bile. Gece çocuklar uyurken kilitli kapılar ardında kalmayı tercih ediyoruz o sebeple

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…