Ev bahçesi değil canım.koyden uzakta meyve ağaçları var babamınYa ailemin evinin bahçesinde yapamazdım sanırım görseler aşırı utanırdım özellikle babam falan,ama bana göre orası dışında heryer mübahTI, eskiden.Bence sizde öyle yapın ara sıra dışarıda yapmak eğlencilidir yakalanma korkusuyla beraber falan.
Ya bunları zaten herkes yapıyordur mutlaka.biz öpüşürken annem görmüştü ve u dönüşü yaparak odadan çıkmıştı.acik hava meselesi sıkıntı işteSöylemeyim söylemeyim diyorum dayanamıcam. Bir tek ben mi bu konuya sıcak bakıyorum acaba? Ne zaman annemlere veya kaynanamgile gitsek eşimle kenarda köşede ufak çaplı oynaşırdık oralarda bize bi haller olurdu. Kimseye yakalanmadık ama öpüşürdük falan ne bilim.
Şuan boşanmanın eşiğindeyim gerçi. Acaba yıllardır gitmediğim kaynanamın evine eşimle gitsem evliliğim kurtulur mu ki
Görme ihtimali her zaman var tabi sonuçta doğal ortam .komşu bahçeler var bazen çalışmaya geliyoalrBana cok abes gelmedi.
Acik hava dediyse herhalde birilerinin gorecegi bir yer degildir diye dusunuyorum.
Isik konusunda hak veriyorum. Ben de tepemde lamba acik sevisemem. Los ışık severim. Esim de ayni oldugu icin o konuda sorun yasamadik.
Evet tabi ki. Ama ev bahcesi gibi görülme ihtimalinin %95 olduğu bir yer degil yine de. Biraz relax olun.Görme ihtimali her zaman var tabi sonuçta doğal ortam .komşu bahçeler var bazen çalışmaya geliyoalr
Yok öyle demeyin ya bizim yatak odası çok heyecanlı. Her an çocuklardan biri kapıya dayanabilirSadece yatak odasında olması da sıkıcı bence. Kimsenin görmeyeceğinden emin olduğum yerde kendimi kasmazdım ben.
Hep aynı yerde, aynı şekilde seks hayatı da monotonlaşıyor insan farklı heyecanlar arıyor ben eşinize hak verdim.
Erkekler nedense bunu sevmiyor korkuyorlar.Kocanız=ben
Her yerde sevisebilirim, public oynasıp isi ilerletmeyi severim. Ama esim asla istemiyor. Anca oynasıp duruyorum ben de.
Birinin beni görme ihtimalinden asla hoşlanmıyor. Bir ara arabada ayıptır söylemesi fögkfkdjfk handjob yaparken biri gördü, gerçekten delirdi. Birşey olmaz seni görmedi dedim, olsun seni yaparken gördü dediErkekler nedense bunu sevmiyor korkuyorlar.
Siz de hand'in ustune mont tisort bir sey koysaydiniz yaBirinin beni görme ihtimalinden asla hoşlanmıyor. Bir ara arabada ayıptır söylemesi fögkfkdjfk handjob yaparken biri gördü, gerçekten delirdi. Birşey olmaz seni görmedi dedim, olsun seni yaparken gördü dedideğişik bir sakınma türü.
Emin ol daha dikkat çekiyorSiz de hand'in ustune mont tisort bir sey koysaydiniz ya
Benim arabada ara sokak, supermarket otoparkı falan maceralarım var da benim kullandığım sey hand degildi ahshhsEmin ol daha dikkat çekiyor
Gündüzse uyurken odaya kimse girsin istemiyoruz oluyor cevap, gece kilitlemedik hiç, kapıyı kapatmak yeterli geliyor uyudukları içinYok öyle demeyin ya bizim yatak odası çok heyecanlı. Her an çocuklardan biri kapıya dayanabilirhele bir ara anahtarı kaybetmiştik, kapının ardına çekilebilecek tüm eşyaları ittiriyorduk yine de öyle de olsa kapıda birinin olması düşüncesi çok fena. Kilitlenmiş yatak odasının güveni müthiş kapı neden kilitli sorusunun cevabı ne olur bilmiyorum çok şükür henüz basılmadık
Benimkiler uyurgezer gibi, yatıp deliksiz uyumuyorlar. Odanın kapısını genelde sıkıştırmıyoruz, biri ufak henüz 4 yaşında. Su istiyorum, süt istiyorum, çişim geldi gibi sebeplerle çıkıp gelebiliyor gece. Onun sesini duyayım diye aralık bırakıyorum. Kapı gün içinde herhangi bir sebeple sıkıştırılmışsa daha çok ilgilerini çekiyor mutlaka geliyorlarGündüzse uyurken odaya kimse girsin istemiyoruz oluyor cevap, gece kilitlemedik hiç, kapıyı kapatmak yeterli geliyor uyudukları için
Ya cok sakin bir yerdi. Çok sürprizli bir görme oldu zkcmföfkfkSiz de hand'in ustune mont tisort bir sey koysaydiniz ya
Kendimi agzım asagıda basılmıs hayal ettim su an. Kocam yüzümü kapatıyo tişörtüyle. Evet hayalde bileBenim arabada ara sokak, supermarket otoparkı falan maceralarım var da benim kullandığım sey hand degildi ahshhs
Sizin en azindan kocanızKendimi agzım asagıda basılmıs hayal ettim su an. Kocam yüzümü kapatıyo tişörtüyle. Evet hayalde bile