- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
Bizde tam tersi nerde denk gelsek orada tabi acik hava yok desem yalan olur balkonda cibinlik altında olmustu bir gece
Etrafta kimse yok sakin daha ne olsun adamda sorun yok ne güzel işte ayak uydurun sizdeİşin garibi normalde çok kıskanç olup da böyle riskli şeyleri nasil göze alabiliyo olması
Yapmayın mi diyosunuz yani.Bizim üstümüzdekilerin sesi doğrudan geliyor. Balkonda bütün sokak dinlemiştir
Tabi müstakil Bahçeli büyük arazi üzerinde bir evde yaşamadığım için aklıma gelen bu
Bikerede kalsa keşke.eminim ki zamanla heyecan dozu yükselecek.normalde bile çok hayalci biri.olaya mutlaka bir aksiyon katmak istiyo.Akışına bırakmanızı önerebilirim sadece, ben de konforu ve güveni severim ama eşim bu konuda ısrarcı oluyorsa bir kaç defa istediğini yapmanın sakıncası olmayabilir. Belki deneyince hevesi geçer, belki de sizin hoşunuza gider. Sürekli taciz edilmektense bir defa deneyip ağzını kapatmak daha makul sanki
O oyle mi oluyor kiz yarin guslettirelimEvin her yeri mübah
En azından cibinlik varmış
Bizim ev tamda oyleBizim üstümüzdekilerin sesi doğrudan geliyor. Balkonda bütün sokak dinlemiştir
Tabi müstakil Bahçeli büyük arazi üzerinde bir evde yaşamadığım için aklıma gelen bu
Bahçede maceraniz oldu gibi hissettim nedenseBizim ev tamda oyle
Siz de ulu orta s.cmayin bari . Bir gören olur mazallahBiri o an görmeyebilir ama ansizin görebilir de...
Issız orman falan olsa neyse diycem bahçe dediğiniz yerden her an herkes çıkabilir.
Bir çocuk bile tanık olabilir mazallah
S.çarim öyle fanteziye.
Siz de ulu orta s.cmayin bari . Bir gören olur mazallah
Benden daha dikkatli diyebilirim. Birbirinizin isteklerine saygı duyuyoruz yapılabilinecek şeyler ise yapıyoruz ama dediğim gibi o an sadece bize özel dört duvar arasında. Kimseyi rahatsız etmeden. Bu gerek sesle gerek görüntüyle. Tabi iki tarafında aynı düşünce de olması gerek ama eşim böyle bişey istese konuyu bi daha açmamak üzere kapatır ve ne kadar ciddi olduğumu asla yapamacağım bişey olduğunu anlamasını sağlardımPeki eşiniz de mi sizin gibi düşünüyor
Yok daha o asamaya gelmedik esim kimse gormesin diye strese girerBahçede maceraniz oldu gibi hissettim nedense
Biz de öyle bilemiyorumO oyle mi oluyor kiz yarin guslettirelim
Bizim ev tamda oyle
Enişte madem böyle ekşınları seviyor o zaman izole bir yerde ev kiralasın, yanında yöresinde ev olmayan gidin doya doya açık havada sevişin. Bunu da biz mi öğretelim cınıım
Ben o kadar katı olamiyorum.orta yolu bulmaya çalışıyorum .bu konuyla alakali da küçük oynasmalar olmak şartıyla biraz müsamaham olacak gibi görünüyorBenden daha dikkatli diyebilirim. Birbirinizin isteklerine saygı duyuyoruz yapılabilinecek şeyler ise yapıyoruz ama dediğim gibi o an sadece bize özel dört duvar arasında. Kimseyi rahatsız etmeden. Bu gerek sesle gerek görüntüyle. Tabi iki tarafında aynı düşünce de olması gerek ama eşim böyle bişey istese konuyu bi daha açmamak üzere kapatır ve ne kadar ciddi olduğumu asla yapamacağım bişey olduğunu anlamasını sağlardım
Öyle bir şey demiyorum. Kağıttan ev yapmışlar nefes alsan duyuluyor diyorum .Yapmayın mi diyosunuz yani.
Eşimin açıklaması şu şekilde : "farklilik ve duyguya heyecan katmak istiyoeum .baskasi görsunden zİyade sevişmeleri renklendirmek tatmadigimiz duyguları tatmak istiyorum "Belkide birinin görme dusuncesi adami cezbediyordur bunun mantikli baska bi aciklamasi yok yani
Ay hayali bile iğrenç insan duyunca daglara kaçıp bı nefes almak isterÖyle bir şey demiyorum. Kağıttan ev yapmışlar nefes alsan duyuluyor diyorum .