Ne yapsam bilemedim.

Süper ya macera

Benim arabada ara sokak, supermarket otoparkı falan maceralarım var da benim kullandığım sey hand degildi ahshhs
Ayy nasıl cesaret ettiniz inanmıyorum ben istesem bile eşim kabul etmez galiba halbuki korunaklı bahçemiz de var bu gece onu biraz tacız etsem mi

Ayy nasıl cesaret ettiniz inanmıyorum ben istesem bile eşim kabul etmez galiba halbuki korunaklı bahçemiz de var bu gece onu biraz tacız etsem mi
Benim bahçe dediğim evin bahçesi değil.meyve bahçesi ama.sizin dediğiniz gibi bahçeler daha müsait olabilir .

Eşin sonuçta birç görse ne olcak. Heran her yerde olabilirş. Yerine göre sınırı belli olur sadce. Bence böyle davranırsan başka yerde arar o heycanı

Eşinizi cinsel anlamda doyuramazsanız dışarıya açılımı an meselesi gibi duruyor.

Olmadı. çünkü böyle bir adamla hiç birliktelik yaşamadım. görünen köy kılavuz istemiyor.
Tanımadığınız biri hakkında iftira boyutunda bir cümle kuruyorsunuz. Ben rahatsız olduğumu belirtiyorum özür dilemiyorsunuz aksine haddi asiyorsunuz Bilmediğiniz yasamadiginiz şey hakkında kahinlik yapmayın bence .bu her konuda geçerli .bilenlere yasayanlara soruyorum ben.

Hayat kısa anı yaşa..
Adamda biliyor biri görecek edecek ,zaten gözünden sakınır adam olan karısını ona görede önlemini alır..Siz bu kısmı düşünmeyin bence ve zaten bu bir fantazi denemek istiyor belki de kendi de yapamıycak..Birazda böyle bakıp bi deneyin..

Olursa olur olmazsa artık bize de bir çay demlersiniz

Macere dolu Amerika ooo maceraaa

Herkese açık forum sayfasına yazıp sen yaz sen yazma diyemezsiniz. Okuduğunuzu anlayabiliyorsanız kurulan cümlede iftira kıstasına giren bir cümle bulunmuyor. Kahinlik kısmına gelince bu forumda bu tarz konuları açan ve sonrasında yaşadıklarını pekiştiren konu başlıklarını devam ettiren tek kişi siz değilsiniz, oradan biliyorum. Yapılan yorumları duymaktan rahatsızlık duyacaksanız dertlerinizi orta yerde açmazsınız burada isteyen istediği yorumu yapabilir. Sitenin kurulum amacıda sanıyorum bunun için düşünülmüş. insanlar fikirlerini beyan edebilsin diye, bunu yapabilmek için bilir kişi olma zorunluluğu olduğunu sanmıyorum.

Keşke benim kocam da aynı düşüncede olsa bence de açık havada olur olmadık yerde olan yakınlaşma daha heyecanlı ve arzulu oluyor hatta yapmayı düşünüyorum yıldızların altında kimsenin olmadıgı bir yerde önce güzelce vakit geçirip gecenin sonunu bu şekilde bitirmek gibi planlarım var ne zaman gerçekleşir bilmiyorum tabi

Gerçekler hayalle başlarmis

Açık alanda konsantre olmak çok güç benim için. Denemem bile..Böyle planlı değil de anlık etkilenme ile apartmanda partnerimi öpmüştüm ben sonunun orda biteceğini düşünmedim gerçi ama eve kadar çıkamadık ve çok daha fazla haz almıştım.Kendinizi daha güvende hissedeceğiniz yerlerde deneyebilirsiniz tamamen outdoor olmasa da belki eşinizin de isteği hallolur belki

Eşimin isteklerine uyma konusunda elimden geleni yaparım aynı şekilde o da benim isteklerime öyle hatta biraz heyecan herkesi şehvetlendirir diye düşünüyorum. Kendimi senin yerine koyarak cevaplayayım eşimin zaten görünmemiz ihtimalini düşünerek ona göre önlemini almış olacağını düşünüyorum ki senin eşinde istemez bunu bu yüzden kızmazdım yani tabi birleşmeye kadar gitmezdi bir yerde dur derdik

Yahu adam oracığa yatıracak değil ya bir iki öpüp çekilecek büyük ihtimal hemde kendini garantiye almıştır kolaçan etmiştir etrafı.. bence hevesini kaçırma adamın yasak olan cazip geliyordur hem belki sende seversin

Bencede cok
Skicisin.. zamanla skiciliktan cikmak lazim
Monotonlasiyor ne de olsa.. isik
Kapatmak filan cok gereksiz

O da öyle diyo zaten . Ama sonrası ne olur muamma

Bencede cok
Skicisin.. zamanla skiciliktan cikmak lazim
Monotonlasiyor ne de olsa.. isik
Kapatmak filan cok gereksiz
Sıkıcı demek ağır olur bence. Çünkü ev içinde gayet eğlenceli olduğumu düşünüyorum.isuk kapatmiyirum ki tamamen aydınlık sevmiyorum sadece gece .yoksa gündüz de yaşıyoruz sonuçta birliktelik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…