Süper ya maceraAslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Macera iyidirSüper ya macera
Ayy nasıl cesaret ettiniz inanmıyorum ben istesem bile eşim kabul etmez galiba halbuki korunaklı bahçemiz de var bu gece onu biraz tacız etsem miBenim arabada ara sokak, supermarket otoparkı falan maceralarım var da benim kullandığım sey hand degildi ahshhs
Benim bahçe dediğim evin bahçesi değil.meyve bahçesi ama.sizin dediğiniz gibi bahçeler daha müsait olabilir .Ayy nasıl cesaret ettiniz inanmıyorum ben istesem bile eşim kabul etmez galiba halbuki korunaklı bahçemiz de var bu gece onu biraz tacız etsem mi
Eşinizi cinsel anlamda doyuramazsanız dışarıya açılımı an meselesi gibi duruyor.Aslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Nerden biliyorsunuz ? Böyle bir tecrübeniz oldu galibaEşinizi cinsel anlamda doyuramazsanız dışarıya açılımı an meselesi gibi duruyor.
Olmadı. çünkü böyle bir adamla hiç birliktelik yaşamadım. görünen köy kılavuz istemiyor.Nerden biliyorsunuz ? Böyle bir tecrübeniz oldu galiba
Tanımadığınız biri hakkında iftira boyutunda bir cümle kuruyorsunuz. Ben rahatsız olduğumu belirtiyorum özür dilemiyorsunuz aksine haddi asiyorsunuz Bilmediğiniz yasamadiginiz şey hakkında kahinlik yapmayın bence .bu her konuda geçerli .bilenlere yasayanlara soruyorum ben.Olmadı. çünkü böyle bir adamla hiç birliktelik yaşamadım. görünen köy kılavuz istemiyor.
Hayat kısa anı yaşa..Aslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Herkese açık forum sayfasına yazıp sen yaz sen yazma diyemezsiniz. Okuduğunuzu anlayabiliyorsanız kurulan cümlede iftira kıstasına giren bir cümle bulunmuyor. Kahinlik kısmına gelince bu forumda bu tarz konuları açan ve sonrasında yaşadıklarını pekiştiren konu başlıklarını devam ettiren tek kişi siz değilsiniz, oradan biliyorum. Yapılan yorumları duymaktan rahatsızlık duyacaksanız dertlerinizi orta yerde açmazsınız burada isteyen istediği yorumu yapabilir. Sitenin kurulum amacıda sanıyorum bunun için düşünülmüş. insanlar fikirlerini beyan edebilsin diye, bunu yapabilmek için bilir kişi olma zorunluluğu olduğunu sanmıyorum.Tanımadığınız biri hakkında iftira boyutunda bir cümle kuruyorsunuz. Ben rahatsız olduğumu belirtiyorum özür dilemiyorsunuz aksine haddi asiyorsunuz Bilmediğiniz yasamadiginiz şey hakkında kahinlik yapmayın bence .bu her konuda geçerli .bilenlere yasayanlara soruyorum ben.
Keşke benim kocam da aynı düşüncede olsa bence de açık havada olur olmadık yerde olan yakınlaşma daha heyecanlı ve arzulu oluyor hatta yapmayı düşünüyorum yıldızların altında kimsenin olmadıgı bir yerde önce güzelce vakit geçirip gecenin sonunu bu şekilde bitirmek gibi planlarım var ne zaman gerçekleşir bilmiyorum tabiAslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Gerçekler hayalle başlarmisKeşke benim kocam da aynı düşüncede olsa bence de açık havada olur olmadık yerde olan yakınlaşma daha heyecanlı ve arzulu oluyor hatta yapmayı düşünüyorum yıldızların altında kimsenin olmadıgı bir yerde önce güzelce vakit geçirip gecenin sonunu bu şekilde bitirmek gibi planlarım var ne zaman gerçekleşir bilmiyorum tabi
O da öyle diyo zaten . Ama sonrası ne olur muammaYahu adam oracığa yatıracak değil ya bir iki öpüp çekilecek büyük ihtimal hemde kendini garantiye almıştır kolaçan etmiştir etrafı.. bence hevesini kaçırma adamın yasak olan cazip geliyordur hem belki sende seversin
Sıkıcı demek ağır olur bence. Çünkü ev içinde gayet eğlenceli olduğumu düşünüyorum.isuk kapatmiyirum ki tamamen aydınlık sevmiyorum sadece gece .yoksa gündüz de yaşıyoruz sonuçta birliktelik .Bencede cok
Skicisin.. zamanla skiciliktan cikmak lazim
Monotonlasiyor ne de olsa.. isik
Kapatmak filan cok gereksiz