Ne yapsam bilemedim.

Bizde tam tersi nerde denk gelsek orada tabi acik hava yok desem yalan olur balkonda cibinlik altında olmustu bir gece 😄😄

Bizim üstümüzdekilerin sesi doğrudan geliyor. Balkonda bütün sokak dinlemiştir 😀
Tabi müstakil Bahçeli büyük arazi üzerinde bir evde yaşamadığım için aklıma gelen bu 😀

babanizin bahçesinde kimse yoksa ona neden hayır dediniz ki?

orta yolu bulun bence. onun seçtiği yerler size uymuyorsa, siz kendinize uyan yerlerde kendinize uygun eylemler seçebilirsiniz. araba, balkon, bahçede; öpüşmek, bj, sevişmek vs.
erkeklere addedilmis bu ama ben de dışarıyı daha heyecan verici buluyorum, mahremiyeti muhafaza kaydıyla. deneseniz belki siz de seversiniz

Akışına bırakmanızı önerebilirim sadece, ben de konforu ve güveni severim ama eşim bu konuda ısrarcı oluyorsa bir kaç defa istediğini yapmanın sakıncası olmayabilir. Belki deneyince hevesi geçer, belki de sizin hoşunuza gider. Sürekli taciz edilmektense bir defa deneyip ağzını kapatmak daha makul sanki
Bikerede kalsa keşke.eminim ki zamanla heyecan dozu yükselecek.normalde bile çok hayalci biri.olaya mutlaka bir aksiyon katmak istiyo.

Biri o an görmeyebilir ama ansizin görebilir de...
Issız orman falan olsa neyse diycem bahçe dediğiniz yerden her an herkes çıkabilir.
Bir çocuk bile tanık olabilir mazallah
S.çarim öyle fanteziye.
Siz de ulu orta s.cmayin bari . Bir gören olur mazallah

Enişte madem böyle ekşınları seviyor o zaman izole bir yerde ev kiralasın, yanında yöresinde ev olmayan gidin doya doya açık havada sevişin. Bunu da biz mi öğretelim cınıım:KK59:

Peki eşiniz de mi sizin gibi düşünüyor
Benden daha dikkatli diyebilirim. Birbirinizin isteklerine saygı duyuyoruz yapılabilinecek şeyler ise yapıyoruz ama dediğim gibi o an sadece bize özel dört duvar arasında. Kimseyi rahatsız etmeden. Bu gerek sesle gerek görüntüyle. Tabi iki tarafında aynı düşünce de olması gerek ama eşim böyle bişey istese konuyu bi daha açmamak üzere kapatır ve ne kadar ciddi olduğumu asla yapamacağım bişey olduğunu anlamasını sağlardım

Enişte madem böyle ekşınları seviyor o zaman izole bir yerde ev kiralasın, yanında yöresinde ev olmayan gidin doya doya açık havada sevişin. Bunu da biz mi öğretelim cınıım:KK59:

Belkide birinin görme dusuncesi adami cezbediyordur bunun mantikli baska bi aciklamasi yok yani

Benden daha dikkatli diyebilirim. Birbirinizin isteklerine saygı duyuyoruz yapılabilinecek şeyler ise yapıyoruz ama dediğim gibi o an sadece bize özel dört duvar arasında. Kimseyi rahatsız etmeden. Bu gerek sesle gerek görüntüyle. Tabi iki tarafında aynı düşünce de olması gerek ama eşim böyle bişey istese konuyu bi daha açmamak üzere kapatır ve ne kadar ciddi olduğumu asla yapamacağım bişey olduğunu anlamasını sağlardım
Ben o kadar katı olamiyorum.orta yolu bulmaya çalışıyorum .bu konuyla alakali da küçük oynasmalar olmak şartıyla biraz müsamaham olacak gibi görünüyor 🤦

Belkide birinin görme dusuncesi adami cezbediyordur bunun mantikli baska bi aciklamasi yok yani
Eşimin açıklaması şu şekilde : "farklilik ve duyguya heyecan katmak istiyoeum .baskasi görsunden zİyade sevişmeleri renklendirmek tatmadigimiz duyguları tatmak istiyorum "

X