Sizin de benden bı farkiniz yok anlaşılanBenim eski eşimin bu fantazileri bitmek bilmezdi hatta bir iki konuda anlatmıştım.
Biz genelde anneanneme trenle giderdik.en son demez mi hazır trendeyiz bı yapsak mı diye
Neymiş tuvalette trende fantazi
Neyse zaten yolumuz kısa zar zor oyaladim olmadı bişey
Bu sefer koydeyiz oh dedim yırttım
Yeni fantazisi hadi tarlaları dolaşalım oldu
Baya aldı beni köyün dışında tarlalarımiz var oralara gidiyoruz.neyse oda yaz günü her yerde insan,çalışıyor millet diye ondan da yırttım
En son fantazisi deniz oldu
Tatildeyiz bide hamileyim koy koy geziyoruz piknik yapıyoruz,denize giriyoruz adam sırnaşık
Devamını anlatmaya takayım yok şuan
İçlerinden fantazi seçin beğenin alın
Tamam degilsinSıkıcı demek ağır olur bence. Çünkü ev içinde gayet eğlenceli olduğumu düşünüyorum.isuk kapatmiyirum ki tamamen aydınlık sevmiyorum sadece gece .yoksa gündüz de yaşıyoruz sonuçta birliktelik .
Zevk meselesi ama ya.kirmizi Los bir ışık daha romantik olmuyo mu sence deTamam degilsinadamlar isik acik seviyor canisi
Açık alan çok fazla ama dışarıda kimsenin görmeyeceği kapalı alanlar olabilir benceAslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Açık hava ama riskli değil o kadar. Yani meyve bahçesi ve kuytu yerleri var.Açık alan çok fazla ama dışarıda kimsenin görmeyeceği kapalı alanlar olabilir bence
Bana kalırsa uygun ama size kalmışAçık hava ama riskli değil o kadar. Yani meyve bahçesi ve kuytu yerleri var.
Bence ikisinin yeride ayri, ama onlarda biraz gorerek tahrik olma var… yani baya vucudunu ya da olay anini izlemek istiyolar. Yoksa los isik ve hafif muzik bencede sahaneZevk meselesi ama ya.kirmizi Los bir ışık daha romantik olmuyo mu sence de
Evet aynen.esim acıyo ben seni görmek istiyorum yüzundeki ifadeyi bile görmek istiyorum diyo . Ben de daha romantik ortam olsun istiyorum.ama genelde benim dediğim oluyo ahahahhBence ikisinin yeride ayri, ama onlarda biraz gorerek tahrik olma var… yani baya vucudunu ya da olay anini izlemek istiyolar. Yoksa los isik ve hafif muzik bencede sahane
Nedir Mesela ?Fantezi istiyorsa bin türlü fantezi var. Böyle gereksiz riskleri almanın lüzumu yok.
YaniEvet aynen.esim acıyo ben seni görmek istiyorum yüzundeki ifadeyi bile görmek istiyorum diyo . Ben de daha romantik ortam olsun istiyorum.ama genelde benim dediğim oluyo ahahahh
Ben köy bahcesinden bahsediyorum canım.Herkesin elinde kamerali cep telefonu, her yerde kameralar ,ve daha tanismadan inceleyen merakli insanlarin oldugu bir dunyada yasiyor kendisi ...uc gun sonra amator sitelerin birinde gorunmek istemiyorsa vazgecsin ..aa ama acik hava istiyorsa evdeki pencere balkon ne varsa acilir ortama oksijen dolar oda havaya girer