Ne yapsam bilemedim.

Sizin de benden bı farkiniz yok anlaşılan

Açık alan çok fazla ama dışarıda kimsenin görmeyeceği kapalı alanlar olabilir bence

Bence ikisinin yeride ayri, ama onlarda biraz gorerek tahrik olma var… yani baya vucudunu ya da olay anini izlemek istiyolar. Yoksa los isik ve hafif muzik bencede sahane
Evet aynen.esim acıyo ben seni görmek istiyorum yüzundeki ifadeyi bile görmek istiyorum diyo . Ben de daha romantik ortam olsun istiyorum.ama genelde benim dediğim oluyo ahahahh

Evet aynen.esim acıyo ben seni görmek istiyorum yüzundeki ifadeyi bile görmek istiyorum diyo . Ben de daha romantik ortam olsun istiyorum.ama genelde benim dediğim oluyo ahahahh
Yani
Loş
Ortam daha dinlendirici olabilir. Sex illa vurdulu kirdili olmasi gerekmez kadinlar daha romantik takilmak istiyo bence ordan basliyo bu isik olayi.. erkeklerde guvensiz saniyolar karsidakini bu yuzden..

Herkesin elinde kamerali cep telefonu, her yerde kameralar ,ve daha tanismadan inceleyen merakli insanlarin oldugu bir dunyada yasiyor kendisi ...uc gun sonra amator sitelerin birinde gorunmek istemiyorsa vazgecsin ..aa ama acik hava istiyorsa evdeki pencere balkon ne varsa acilir ortama oksijen dolar oda havaya girer

Ben köy bahcesinden bahsediyorum canım.

Sex yapacak başka yer mi kalmamış babanızın göreceği yerde istemiş.
Bende gençken arabada, ormanda, denizde filan yaptım ama hiç keyif almadım.
Evlilikte ister istemez belli bir zaman sonra rutine döner. Bunun önüne geçmenin bir yolu yok. Doktorlar bile diyor. "Ten eskiyor" diye.
Evlilikte cinselliği güzel kılan yaydığı adrenalin değil, zamanla kurduğunuz bağ, romantizmdir.
Eşim bana böyle bir teklifte bulunsa ergen misin der terslerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…