Ben rahat olamıyorum ki.yatak odamızda bile ışığı kapatma kavgası yaparız çok kez.ya ben seni görmek istiyorum der .o açar ben kapatırım .Los ışık severim.biraz da inadım genel olarakErkekler sanırım fantezi yi kadınlardan çok seviyor mekan farklılığı onlara iyi geliyorama açık hava tercih dışı olmalı bence gerilmeye gerek yok sonuçta rahatlamak için oluyor bu iş
Erkekler o anı görmek istiyor bundan da zevk alıyorlar Çünkü bende loş severim ama eşim ışıklar açık olsun isterBen rahat olamıyorum ki.yatak odamızda bile ışığı kapatma kavgası yaparız çok kez.ya ben seni görmek istiyorum der .o açar ben kapatırım .Los ışık severim.biraz da inadım genel olarak
Bizim daha ilk yılımız ve ben hala aşırı rahat değilim eşim de olsaErkekler o anı görmek istiyor bundan da zevk alıyorlar Çünkü bende loş severim ama eşim ışıklar açık olsun isterhatta gözlerim i bile açamazdım ben ilk zamanlar ama açık hava olmaz yani bu fikirden vazgeçir
Siz uyuyo musunuz partneriniz ne isterseÇok sıkıcısınız. Adama uyun bence.
Sadece ben değil o da bana uyar.Siz uyuyo musunuz partneriniz ne isterse
Kız ne güzel işte adamı engelleme alışırsın nerde böyle adamlarAslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Risk alamiyorum işte. biri görürse düşünce si ahSadece ben değil o da bana uyar.Absürd şeyler isteyecek de bir partner seçmedim şükür. Abartmayın bunlar güzel şeyler
Aman biri de görürse kafasını cevirsin. Kocanız da istemez sonuçta biri görsün.Risk alamiyorum işte. biri görürse düşünce si ah
İşin garibi normalde çok kıskanç olup da böyle riskli şeyleri nasil göze alabiliyo olmasıKız ne güzel işte adamı engelleme alışırsın nerde böyle adamlar
Evin her yeri mübahBizde tam tersi nerde denk gelsek orada tabi acik hava yok desem yalan olur balkonda cibinlik altında olmustu bir gece
Akışına bırakmanızı önerebilirim sadece, ben de konforu ve güveni severim ama eşim bu konuda ısrarcı oluyorsa bir kaç defa istediğini yapmanın sakıncası olmayabilir. Belki deneyince hevesi geçer, belki de sizin hoşunuza gider. Sürekli taciz edilmektense bir defa deneyip ağzını kapatmak daha makul sankiAslında çok iyi bir evliligim var .kendimi dünyanın en mutlu en özel kadını hissettiğim zamanlar çok oluyo. Yatak odasinda da hiç bir sorun yok.ama sorun şu ki esim yatak odasının dışına çıkmak istiyo.cok hayalci biri ve sürekli farklılık peşinde.Bu aralar sıcaktan mıdır nedir heyecan peşinde . Beni orada burada öpüp oynasmak istiyo.hatta açık havada birleşmek istiyomus ki asla yapacağım bir şey değil .ben ise tam tersi kapım hep kapalıdır bu fikre.ama esim bir türlü ikna olmuyo. Babamın bahçesine gittik bikac gün önce .Orama burami okşamak istedi ben de aşırı tepki verdim ne yapıyorsun diye.kimse yok bak ben işimi garantiye alıyorum dedi. Ama gel de bana anlat .Sonra konustuk hallettik ama rahat durmayacak eminim eşimi kırmak da istemiyorum .kendimi kasmak da.ben böyle durumda heyecan ve zevkten çok geriliyorum.akil verecek olan var mı
Peki eşiniz de mi sizin gibi düşünüyorBenim asla kabul edeceğim bişey değil. Karı koca arasındaki şeylerin dört duvar arasında kalması gerektiğini düşünüyorum. Dışarıda böyle bi şeye şahit olsam çok rahatsız olurdum.
En azından cibinlik varmışBizde tam tersi nerde denk gelsek orada tabi acik hava yok desem yalan olur balkonda cibinlik altında olmustu bir gece
En güzeli bence de .Belki her istediğine ever diyemezsiniz ancak bazı isteklere tamam deyip gönlünü yapmalısınız. Karanlıkta olsun dışarıda olmasın kapı kapalı olsun her şey sizin isteğinize göre eşinize zevk vermeyebilir. Bahçede bişey yapmayın mesela ama ufak öpücükler verip evde devam ederiz deyin. Yani heyecan katın açıkçası