Çok eski arkadaşlar, kardeş gibi. Mutlaka süreçte fikrini almak isteyecektir.oluru olup olmadığı tek taraflı anlaşılmaz...sadece bu sebepten tabiki boşanılmaz...ama işin altında daha başka sebeplerde vardır..eşin doğru olanı yapmış..tabi bundan sonra aile içine girmesin..git boşan denilmez yani..ama kendi aranızda halledin karı koca arasına girilmez desin bundan sonra..
Kız alkolik değil yanlış anlasilmisim sanırım. Adam hiç bir şekilde alkol tüketmiyor, tadını bilmez, kız da haftada 1-2 içiyormus eskiden ama sonra evlenirken adamın değerlerine saygısı olduğunu ve bundan sonra kullanmayacagını söylemiş.Alkolik biriyle hayat zor.
Eşi rahatsız olduğu halde gözüne soka soka alkol muhabbetine devam etmesi,hatta içki siparişini bile ona vermesi sanki kadının da bu evliliği istemediğini uyandırdı bana.
bunun için boşanılmaz kelimesi pek göreceli, ama sonuçta kocaman adamlar bunlar, eşinin sözüyle devam yada tamam kararı almazlar herhalde..
Bende alkol alırım bazen eşimle haftada bir içerdik?
İçki içiyor diye alkolik denilmez ki,bende trakyalıyım anne karnında içeriz diye dalgadan takılırlar bazen
Kız gün aşırı mı içiyor yoksa adam biraz daha içkiye giyime bazı şeylere kapalı biri mi?Gün aşırı içmiyorsa sorun yok
Alkol sarhoşluk düzeyinde değil keyfi olarak kullandığı bir şey, yani efkarlandı icti gibi olduğunu sanmıyorum. Kız bana bu konuda derdini acmadan böyle bir konuşma biraz garip olur sanırım. Ben olsam kendimi tuzağa düşmüş hissederdim kendimi öyle bir ortamda bulsam.Karısını dinleme şansınız var mı?
Hep beraber konuşsanız, objektif olarak dinleseniz 2 tarafı da...
Bir kadın bence sebepsiz
1. alkol almaz
2.eşiyle inatlaşmaz
Belki eşinin ailesiyle ilgili sorunlar vardır, belki cinsel sorunlar vardır.
Altından bir şey çıkar diye umuyorum
Bende aynı şeyi düşündüm sanki başka bir şey varda kız alkol meselesini intikam gibi kullanıyor.Madem alkolik değil neden içmese ölecekmiş gibi alkolden nefret eden adama içki siparişi veriyor?
Belli ki kadın da boşanmak istiyor.
Canım sonuçta 30 yaşından büyük olgun insanlar alışkanlıkları biri için terketmek zor.
Kız ya benim ona zararım yok o da bana saygı duysun diyor.
Ya da bırakmışken başlama sebebi eşinin filirlerini artık önemsememesi.
Kız zaten içiyormuş bence bu boşanma sorunu edilecek kadar büyütecek bir şeyse evlenmeyecekti göze alıp
Adam nasıl kızdan emin olsun ki?Bende aynı şeyi düşündüm sanki başka bir şey varda kız alkol meselesini intikam gibi kullanıyor.
Tek aklıma gelen de kız evlendiklerinden beri çocuk istiyor ama adam bir türlü kızdan emin olamadığı için erteliyor
Ve Şöyle bir şey var Bende haftada bir içerim bana biri illa içme içme desem sonunda sıkılırım.bende sigaradan hazetmem ama içene bırak bırak desemde faydası yok sonuçta.
Adam sıktı bence kızı
Adam nasıl kızdan emin olsun ki?
Kız değil miydi çocuğum ilk benimle içecek diyen?
Kadına alkolik demem bu yüzdendir işte. Hayalleri bile alkol üzerine...
Alkolikler zaten uzun aralıklarla içki içmeyebilirler...Bunu önceden dile getirmemiş hiç şu son bi kaç haftanın söylemleri. Alkolik olsa 1 yıl boyunca hiç icmemezlik yapamazdi.
Sonraki yıl başlamış ara ara..
Bende sizin gibi düşünüyorum ama kimseye de ben bunu bundan sonra yapmam diye söz de vermem. Bu söz üzerine kurulu evlilik yapmam.
Alışkanlıklar bana kalırsa kolay değişmez ve mutlaka patlak verir..
Ama belki de değişen vardır. Ben bu konuda esnek degilimdir.
O zaman onlar için de denemeye değer bir şeyler vardir ve belki de bu konuda birlikte de konuşuruz. Halledilir diye düşünürsek. .
Alkolikler zaten uzun aralıklarla içki içmeyebilirler...
Daha sonra yeniden şiddetlenir.
Neyse haklarında hayırlısı olsun.
Ben erkeğe hak verdim ne yalan söyleyeyim...
Tek farklılıkları alkol değil aslında. Ama adamın tek net ve keskin olduğu konu bu. Yoksa adam oruç tutar, namaz 5 vakit olmasa da genelde kılar, kızın bu şekilde bir isteği, bilgisi vs yok.Alışkanlığından vazgeçmek isteyebilir karşısındakini mutlu etmek için ama karşıdaki insan olgunsa şayet Söz versekte bazen bazı şeylerden kopamayacağının farkındadır.
Benim eşimde sigara içmem diyordu bırakamadı.
Bu Kızda belki cidden çok uğraştı ama olmadı,belki adamın düşünceleri davranışları artık onu çok sıkmaya başladı tek eğlencem bu karışmasın demeye başladı.
Benim annem de şen şakrak bir kadındır babam sıksa mutlaka sıkıldığını belli eder takmazdı.
Ayak uydurulur gibi geliyor ama kimse için değişemiyoruz tabi ki.
Adamda ya tekrar başlarsa diye düşünmeliydi.
Yaşları ilerlemiş ama henüz olgun değiller bence