- 8 Kasım 2019
- 60
- 39
- 3
- 34
- Konu Sahibi Sosyolog91
-
Ama parası var gibi duruyor. Adam mimar ne bilim çok kalite takılıyor telefonu altındaki arabası gittiği mekanlar vs. Yani sosyal medyadan ve tarzından öyle hissettiriyor. Tabi çok iyi tanımıyorum benParası yok gibi geldi bana. Akşam yemeğe çıkmaması caddeye gitmemesi falan.
Ya o kadar hazırlandım saat 9 olmuş normalde yemek yiyorum bekle hemen döncem diyen adam ben çıkmıcam dedikten sonra telefona 40 dakika bakmaması üzerine deliye döndüm elimde olmadan 40 tane mesaj atmadım mübalağa yaptım ama aradım mesaj attım tabi çünkü daha evden onun yanına gidicektim. Yol mesafem vardı.Resmen karsi taraf kendini bulunmaz hint kumasi sansin diye ozel bi caba harcamissiniz ve en nihayetinde karsinizdaki de kendini oyle sanmaya baslamis. Gelmiyo mu bulusmaya ok deyin, siz de hali hazirda disari cikmaya hazir misiniz? O zaman ayarlayin bi kac yakin arkadsinizi cikin onlarla dolasin. Ona da bu yuzu vermeyin.
Bi de bana ben oraya sürekli içmeye giderdim dedi acaba kız mı götürüyodu oraya ipsiz sapsız adamların içtiği karanlık bi ücretsiz otoparkParasız gibi geldi bana. Ancak ne olursa olsun dengesiz birine benziyor. Bir de sizi götürmek istediği yer çok avam. Kalitesiz biri gibi ya da hormonlarıyla konuşuyor.
Bi de sunu soyleyim adamin ya parasi yok yada cimri. Siz benzininizi kendiniz koyup taa ayagina mi gidecektiniz bi de? Bunu kendinize yapmayin lutfen. Hic bi erkek bu kadar cabaya degmez emin olunYa o kadar hazırlandım saat 9 olmuş normalde yemek yiyorum bekle hemen döncem diyen adam ben çıkmıcam dedikten sonra telefona 40 dakika bakmaması üzerine deliye döndüm elimde olmadan 40 tane mesaj atmadım mübalağa yaptım ama aradım mesaj attım tabi çünkü daha evden onun yanına gidicektim. Yol mesafem vardı.
Son dakika gururuma yediremedim ekilmiştim son dakka o kadar saat beklemişken hazırlanmışken kendimi çok kötü hissettim bi de dakikalarca bana cevap dahi vermedi değersiz hissettirdiAdamın üstüne fazla gitmişsiniz, istemiyor işte, uzatmanın alemi yok ki. Erkeklerin üstüne bu kadar düşünce cidden şımarıyorlar, onun gözünde kendinizi değersizleştirmeyin, sizi cepte görmesin. Bence biraz kendinizi geri çekin ve bekleyin bi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?