Ne Yapmaya Çalışıyor?

Baslarda olabilir o biraz heyecandan, is mi konussak birbirimizi mi tanisak ikilemi gibi geldi bana sonuc olarak kem kum

Bilmiyorum ben ilk buluşmada konuşamadigim biriyle sonradan süper vakit geçirdiğim olmadı hiç. İlk buluşmadan belli oluyordu hep. Benim deneyimlerim bu yönde en azından.

Adam.heyecan kaynaklı olduğunu düşünürse 2. Buluşma ayarlamaliydi bence.

gayet güzel sohbet ettik aslında ama o galiba benim sıkıldığımı düşündü ya da hava yağmurluydu o gün ıslanmadan eve gidelim diye de yapmış olabilir zaten kafeden kalktık 30 dk sonra yağmur başladı

Adam zaten cok cekinik bu kadar geri durmasi yasi itibariyle normal degil ve sosyal bi kelebekse cok anormal. Bakalim nedenmis merak ediyorum
Ama ya burda konu acip merak ettirip cekip gidiyosunuz konu sahipleri ya, netflix dizisi gibi 1.5 sene beklicek miyiz 2.sezonu guncelleyin olur mu ben merak ederim djdj

iyi sonuçlanırsa yazarım buraya

Çok uzun okumadım. İş yerinde iş arkadaşlığı olur. İş yerinde aşk yaşamaya çalışmayı nasıl beceriyorsunuz anlamıyorum.

Hoşlanan ve ilişki istiyen erkek bir ay numarası varken bir mesaj bile atmadan nasıl durabilir bence o adamda bir sıkıntı var ayy bide sevmem ben nazlanan erkeği yaa sonuçta kafeye gitmissiniz bakisiyorsunuz falan sizdende ışık var yani böyle boş durmasında bir problem var bence tersleyin bence artık onu bosverin gitsin

haklısınız sanırım isteseydi şimdiye kadar bir şeyler olurdu.

haklısınız sanırım olacak olsaydı olurdu şimdiye kadar

Bence sen herşeyi fazla kendine çekmişsin.
Flörtöz biri olabilir.
Gerçekten hoşlansa böyle yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…