• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor ki

Bu görümceyle iyi olmak şart mı?
Niye ciddiye alıyorsunuz ki?

Can sıkıntısı + korona+ işsizlik= gelinle uğraşmaca :KK70:
Vakit dolduruyor aklınca.

Oturup görümcen eşinin ve senin paylaşımlarına bakıyor mu diye takip mi ediyorsun?

Kendi kendine küsüp barışan görümceyle işim olmazdı, mecburi durumlarda meraba meraba. Sen her zamanki gibi gereğinden fazla önemsiyorsun eşinin aile üyelerini.

Uğraşıp canınızı sıkmaya gerek yok. Kendi hallerinde takılsın boşverin

Oturup görümcen eşinin ve senin paylaşımlarına bakıyor mu diye takip mi ediyorsun?

Kendi kendine küsüp barışan görümceyle işim olmazdı, mecburi durumlarda meraba meraba. Sen her zamanki gibi gereğinden fazla önemsiyorsun eşinin aile üyelerini.
Yaptığı dengesizlik beni şaşırtıyor bir insanla ya iyi olursun ya mesafeli bu ne yapıyor çözemiyorum

Çok haklısınız gerçekten bir öyle bir böyle beş senedir bir dengede durmadı ne yapmaya çalışıyor sanki Bi kalmışlığı var bana
Belliki seni kıskanıyor yada gıcık olmuş, hiç tınlama derim 😅 iyice kudurur

Kızlar hemen konuya giricem evlendim evleneli görümcem var aynı yaşıtız evli yıldızımız falan barışmadı en son kendi küstü tekrar aradı falan barıştı onun için sadece büyük yengesi var beni kendince dışlıyor en son küstüğümnde kendi kendine engellemiştir beni sonra eşim ağzının payını verdi onuda engellemişti daha sonra kendisi aradı barılştı numaramı tekrar eklemiş ben hiç silmemiştim çocukça çünkü benim durumlarıma bakmıyor eşimin de sadece birine bakmış girmiş ben olgun davranmak istiyorum ama kendi bakmıyor falan ne yapmaya çalışıyor maden konuşuyorsun tekrar neden saçmalamaya başladın çözemedim gitti size aynısı yapılsa ne yapardınız
Esini yada seni kiskaniyordur belki hiç umursama en iyisi mesafeli olursun

bırakın kendi kendine küsüp barışsın. fakat şu sosyal medya çıktı çıkalı "o benim durumuma bakmıyor, şu yanıt vermiyor, bu şunu paylaşmıyor" sıkıntıları yürüdü gitti. bence bu tarz platformlarda yapılanları çok ciddiye almayın derim

Yaşım 35 çok mu yaşlandım bilmiyorum ama siz gençlerin bu boş işlerini hiç anlamıyorum
Üç görümcem var, ikisi evli, 11yıldır abileriyle evliyim, ne onların abidik gubidik hesaplarına girip baktım ne onlar benim
Görüşesimiz gelirse bir araya geliyoruz yemek yiyoruz çay içiyoruz sohbet gır gır yapıyoruz, bir hastalık ölüm ihtiyaç durumunda imkan dahilinde hepimiz birlikte hareket ediyoruz, sorunlarımızda oluyor çözmek istersek yüzyüze hallediyoruz yada efendi gibi görüşmüyoruz
Bir de yengem var abimin eşi onunla durumumuz daha da mesafeli, sosyal medya kullanıyormu onu bile bilmem
Neden hayatlarınızı ilişkilerinizi reelde uaşamıyorsunuz? O takip etmiş, bu eklemiş, öteki engellemiş, beriki beğenmiş….böyle ilişki mi kurulur?
Hiç mi işiniz gücünüz bir meşgaleniz yok kim bakmış kim bakmamış diye takip ediyorsunuz, millet mecbur mu?
Onun yaptığına çocukça saçma diyorsunuz sizin bunu konu açacak kadar takmanız nedir peki?

Hepsi aynı demekki
Farklı olanı görmedim canım anlatsam neler neler sennki yunmuş yıkanmış hamileydim evlerine gittik yemk koymadı önüme aç açına oturdum dedim ne salakmışım söyle yemk ye sen işte amann ben onu Allah'a havale ediyorum sende öyle yap

Amaaan, durumuma bakmis bakmamis, konuşmuş konuşmamış hic umursamam. Onu mu kafama takmaya calisicam.

Durumuma bakmıyor 🤣🤣 Saçma sapan şeyleri nasıl dert diye Tasa ediyorsunuz kendinize anlamıyorum.. Allah başka dert bela vermesin...

Back