Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne yapmaya çalışıyor ki
- Konu Sahibi Mlscm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.680
- 548
- 29 Mayıs 2021
- 13.507
- 87.600
- 548
- 36
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Yaptığı dengesizlik beni şaşırtıyor bir insanla ya iyi olursun ya mesafeli bu ne yapıyor çözemiyorumOturup görümcen eşinin ve senin paylaşımlarına bakıyor mu diye takip mi ediyorsun?
Kendi kendine küsüp barışan görümceyle işim olmazdı, mecburi durumlarda meraba meraba. Sen her zamanki gibi gereğinden fazla önemsiyorsun eşinin aile üyelerini.
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Ortada bişey yokken hep aynı işteUğraşıp canınızı sıkmaya gerek yok. Kendi hallerinde takılsın boşverin
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
İyi olmak değilde hep aynı çözemiyorumBu görümceyle iyi olmak şart mı?
Niye ciddiye alıyorsunuz ki?
- 24 Ocak 2021
- 11.449
- 25.797
- 548
Belliki seni kıskanıyor yada gıcık olmuş, hiç tınlama derim iyice kudururÇok haklısınız gerçekten bir öyle bir böyle beş senedir bir dengede durmadı ne yapmaya çalışıyor sanki Bi kalmışlığı var bana
Esini yada seni kiskaniyordur belki hiç umursama en iyisi mesafeli olursunKızlar hemen konuya giricem evlendim evleneli görümcem var aynı yaşıtız evli yıldızımız falan barışmadı en son kendi küstü tekrar aradı falan barıştı onun için sadece büyük yengesi var beni kendince dışlıyor en son küstüğümnde kendi kendine engellemiştir beni sonra eşim ağzının payını verdi onuda engellemişti daha sonra kendisi aradı barılştı numaramı tekrar eklemiş ben hiç silmemiştim çocukça çünkü benim durumlarıma bakmıyor eşimin de sadece birine bakmış girmiş ben olgun davranmak istiyorum ama kendi bakmıyor falan ne yapmaya çalışıyor maden konuşuyorsun tekrar neden saçmalamaya başladın çözemedim gitti size aynısı yapılsa ne yapardınız
- 16 Aralık 2020
- 3.907
- 7.839
- 108
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Belkide öyleBelliki seni kıskanıyor yada gıcık olmuş, hiç tınlama derim iyice kudurur
- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 547
- 53
Doğru söylüyorsunuzEsini yada seni kiskaniyordur belki hiç umursama en iyisi mesafeli olursun
- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Yaşım 35 çok mu yaşlandım bilmiyorum ama siz gençlerin bu boş işlerini hiç anlamıyorum
Üç görümcem var, ikisi evli, 11yıldır abileriyle evliyim, ne onların abidik gubidik hesaplarına girip baktım ne onlar benim
Görüşesimiz gelirse bir araya geliyoruz yemek yiyoruz çay içiyoruz sohbet gır gır yapıyoruz, bir hastalık ölüm ihtiyaç durumunda imkan dahilinde hepimiz birlikte hareket ediyoruz, sorunlarımızda oluyor çözmek istersek yüzyüze hallediyoruz yada efendi gibi görüşmüyoruz
Bir de yengem var abimin eşi onunla durumumuz daha da mesafeli, sosyal medya kullanıyormu onu bile bilmem
Neden hayatlarınızı ilişkilerinizi reelde uaşamıyorsunuz? O takip etmiş, bu eklemiş, öteki engellemiş, beriki beğenmiş….böyle ilişki mi kurulur?
Hiç mi işiniz gücünüz bir meşgaleniz yok kim bakmış kim bakmamış diye takip ediyorsunuz, millet mecbur mu?
Onun yaptığına çocukça saçma diyorsunuz sizin bunu konu açacak kadar takmanız nedir peki?
Üç görümcem var, ikisi evli, 11yıldır abileriyle evliyim, ne onların abidik gubidik hesaplarına girip baktım ne onlar benim
Görüşesimiz gelirse bir araya geliyoruz yemek yiyoruz çay içiyoruz sohbet gır gır yapıyoruz, bir hastalık ölüm ihtiyaç durumunda imkan dahilinde hepimiz birlikte hareket ediyoruz, sorunlarımızda oluyor çözmek istersek yüzyüze hallediyoruz yada efendi gibi görüşmüyoruz
Bir de yengem var abimin eşi onunla durumumuz daha da mesafeli, sosyal medya kullanıyormu onu bile bilmem
Neden hayatlarınızı ilişkilerinizi reelde uaşamıyorsunuz? O takip etmiş, bu eklemiş, öteki engellemiş, beriki beğenmiş….böyle ilişki mi kurulur?
Hiç mi işiniz gücünüz bir meşgaleniz yok kim bakmış kim bakmamış diye takip ediyorsunuz, millet mecbur mu?
Onun yaptığına çocukça saçma diyorsunuz sizin bunu konu açacak kadar takmanız nedir peki?
- 20 Ekim 2018
- 2.327
- 3.699
- 133
Farklı olanı görmedim canım anlatsam neler neler sennki yunmuş yıkanmış hamileydim evlerine gittik yemk koymadı önüme aç açına oturdum dedim ne salakmışım söyle yemk ye sen işte amann ben onu Allah'a havale ediyorum sende öyle yapHepsi aynı demekki
- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.256
- 798
- 27 Nisan 2019
- 5.131
- 13.288
- 198
anlamak zorunda değilsiniz, onun hayatıyla ilgilenmeyin.Ne yapmaya çalışıyor saçma sapan valla bıktım
eşinizi de onu çözmek,savunmak zorunda bırakmayın . boşverin