• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmaya çalışıyor???

Şu hayatta ne kötü insanlar var..Allah kolaylık versin ..hakkınızı yedirmeyin..
Amin, inşaAllah. Hakkımı yedirmemek îçin uğraşıcam ama okadar kötülerki okadar kolay yalan söylüyorlarki gözüm korkuyor. Alışık değilim böyle kötülüklere, hayatımda tanıdığım en kötü en iğrenç insanlar bunlar. Rabbim hiç birimizi karşılaştrmasın böyle kötülerle.

Aynen ilk davada sonuçlanırmış, tıpkı anlaşmalı dava gibi ama pürüz çıktı kuzum. Şerefsizler 34binlik altın yok, harcadık 21bin kaldı altınlar diyorlarmış. Yine yalan yine dolan. Altınları harcamadıkki biz.

Yarın onun avukatı benim avukatımın yanına gelecek, görüşeceklermiş. Hayırlısı olsun bakalım. Bi pislik çıkartacaklarını tahmin ediyordum şaşırmıştım bu kadar kolay kabul etmelerine.
hiç şaşırmadım bekliyordum bu tarz bir şey .. Belliydi birşey çıkardıkları.

Herşeyi avukatına bırakma, sanırım avukatın anlaşma çabasında. Bunlarla anlaşılmaz.

yarın başka birşey derler. Jessey Jessey de dediği gibi sattık araba aldık olur.

güvenme sakınnn

hiç şaşırmadım bekliyordum bu tarz bir şey .. Belliydi birşey çıkardıkları.

Herşeyi avukatına bırakma, sanırım avukatın anlaşma çabasında. Bunlarla anlaşılmaz.

yarın başka birşey derler. Jessey Jessey de dediği gibi sattık araba aldık olur.

güvenme sakınnn
Güvenmiyorum kuzum, altınları getirecek olurlarsa kuyumcuya göstermeden kabul etmeyeceğim diyordum, o derece güvenmiyorum yani...

Zaten bu kadar yalanın dolanın, hırsızlığın, düzenbazlığın içinde nasıl güvenilebilirki bu ucuz insanlara?

Nefret ediyorum hepsinden, iğreniyorum yaa..

Güvenmiyorum kuzum, altınları getirecek olurlarsa kuyumcuya göstermeden kabul etmeyeceğim diyordum, o derece güvenmiyorum yani...

Zaten bu kadar yalanın dolanın, hırsızlığın, düzenbazlığın içinde nasıl güvenilebilirki bu ucuz insanlara?

Nefret ediyorum hepsinden, iğreniyorum yaa..
ay ne lanet insanlarmış ya.

En kötüsü de ne iyi rol yapmışlar değil mi ?

sen anlatınca eskiyi bildiğim için ben bile inanamıyorum:KK57:

Dediğin gibi altınları kuyumcuya göster. Bu senin suçun değil onların karaktersizliği seni bu hale getirdi tatlım.

ay ne lanet insanlarmış ya.

En kötüsü de ne iyi rol yapmışlar değil mi ?

sen anlatınca eskiyi bildiğim için ben bile inanamıyorum:KK57:

Dediğin gibi altınları kuyumcuya göster. Bu senin suçun değil onların karaktersizliği seni bu hale getirdi tatlım.
2 gündür çok kötüyüm başak yaaa.. Aklım almıyor benimde, bu kadar kötülük bu kadar yalan olmaz, olmamalı yaaa..

Lanet insanlar, aşağılık insanlar...

Nasıl yastığa vicdanları rahat başlarını koyuyolar, nasıl hayatlarına devam edebiliyorlar?

Sana yemin ediyorum aynı durumda ben olsam, borç onda olsa mal bende olsa, 1 dakika dahi düşünmem yaa o borcu üstlenirim yada o malı paylaşırım...

Bunlara baksan sözde haramdan korkarlar, hak yemezler, helal kazanırlar... Bu mu hak yememek? Bu mu haramdan korkmak? Bu mu helal kazanmak? Kendime kızıyorum nasıl bu kadar güvenebilmişim diye...

2 gündür çok kötüyüm başak yaaa.. Aklım almıyor benimde, bu kadar kötülük bu kadar yalan olmaz, olmamalı yaaa..

Nasıl yastığa vicdanları rahat başlarını koyuyolar, nasıl hayatlarına devam edebiliyorlar?

Sana yemin ediyorum aynı durumda ben olsam, borç onda olsa mal bende olsa, 1 dakika dahi düşünmem yaa o borcu üstlenirim yada o malı paylaşırım...

Bunlara baksan sözde haramdan korkarlar, hak yemezler, helal kazanırlar... Bu mu hak yememek? Bu mu haramdan korkmak? Bu mu helal kazanmak? Kendime kızıyorum nasıl bu kadar güvenebilmişim diye...
Sen düzgün insansın da ondan canım..bende kimsenin hakkına girmek istemem ..param olsam yeterki borcum olmasın..bu insanlarin gözünü para bürümüş..Allah korusun ya böyle insanlara muhtaç olsaydın?

bu teklifi onların yapması gerekiyor ya. Seni karsılarına alıp kızım anlaşamamış olabilirsiniz . Kimsenin hakkı bizde kalmaz merak etme diyip paylaşıma açık olmalılar ama nerdeeee.

kayınvalıdene çok şaşırıyorum ya sana gelirdi alışveriş falan yapardınız hatta birgün yolda düşmüştü ne gülmüştük:KK48:

O kdr sevimli duruyordu inanamıyorum ya insanları tanımak cok zor hatta aynı aileye girmeden imkansız.

Allah'ım bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın canım seni..

Bu kdr kısa kurtulduguna şükret bu insanlara daha fazla zaman harcayabilir ve bir cocuk ( torun) verebilirdin, ömür boyu bir bağın olmak zorunda olabilirdi.

İyi düşün şu süreci atlattın mı birdaha asla görmiceksin. Bağlantın kalmıcak ..

Bitip gidicek:KK36:

o zaman arabayı da sana versinler kullanılan altının yerine.
adi herif.

Sen düzgün insansın da ondan canım..bende kimsenin hakkına girmek istemem ..param olsam yeterki borcum olmasın..bu insanlarin gözünü para bürümüş..Allah korusun ya böyle insanlara muhtaç olsaydın?
Aynen canım çok şükür rabbime.. Şükür sebeplerim çok...

Çalışıyorum, ayaklarımın üzerinde duruyorum. Hiç bir muhtaçlığım yok. Çocuğum yok, arada bir bağ yok(en büyük şansım da bu)

Bunların gözünü para hırsı bürümüş. Sırf dünyalık yaa... Allah ıslah etsin. Başlarına ne gelirse bu para hırslarından gelecek. Çok güveniyorlar mallarına mülklerine ama bir kibrit yeter derler... Ne sağlığına, ne parana, ne güzelliğine güvenmeyeceksin!!! Ne garantin var yaa? Canın bile emanetken neyine güveniyorsun değil mi?...

bu teklifi onların yapması gerekiyor ya. Seni karsılarına alıp kızım anlaşamamış olabilirsiniz . Kimsenin hakkı bizde kalmaz merak etme diyip paylaşıma açık olmalılar ama nerdeeee.

kayınvalıdene çok şaşırıyorum ya sana gelirdi alışveriş falan yapardınız hatta birgün yolda düşmüştü ne gülmüştük:KK48:

O kdr sevimli duruyordu inanamıyorum ya insanları tanımak cok zor hatta aynı aileye girmeden imkansız.

Allah'ım bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın canım seni..

Bu kdr kısa kurtulduguna şükret bu insanlara daha fazla zaman harcayabilir ve bir cocuk ( torun) verebilirdin, ömür boyu bir bağın olmak zorunda olabilirdi.

İyi düşün şu süreci atlattın mı birdaha asla görmiceksin. Bağlantın kalmıcak ..

Bitip gidicek:KK36:
İnşaAllah bitanemm inşaAllah.. Tek tesellim o zaten. Ucuz kurtuluyorum, hamdolsun rabbime daha geç olmadan bitiyor. Ortada bir çocuk olmadan. (Halbuki en büyük hayalimdi anne olmak)

Düştüğü günü hatırlıyorum bende kuzum... Yine düşsün, sakatlansın, bakanı olmasın inşaAllah!!! Benim ameliyat olduğu zaman hastanede baktığım günler gözünün önüne gelsin inşaAllah...

Biz evlendikten 3 ay sonra ameliyat olmuştu kayınvalide, hastanede ben bakmıştım, saçını bile taramıştım pisliğin yaaa.. Iyyyy hiç bir hakkım helal değillllll hiç birine...

o zaman arabayı da sana versinler kullanılan altının yerine.
adi herif.
Adiii, aşağılık herif... Benim ödediğim arabayla millete hava atıyor. Adamım diye ortalıkta dolaşıyor. Belki o arabayla kız bile tavlarım diye düşünüyordur o pislik... Erkekliğine, adamlığına, insanlığına tüküreyim...

İnan okadar sinirleniyorumki... İğreniyorum hepsinden... Beni bile bu denli kötü konuşturuyorlar.. Bu araba ve altın muhabbetini öğrenmeden önce aptal gibi Allah gönlünüze göre bir kız çıkarsın karşınıza diye dua ediyordum ben...

Adiii, aşağılık herif... Benim ödediğim arabayla millete hava atıyor. Adamım diye ortalıkta dolaşıyor. Belki o arabayla kız bile tavlarım diye düşünüyordur o pislik... Erkekliğine, adamlığına, insanlığına tüküreyim...

İnan okadar sinirleniyorumki... İğreniyorum hepsinden... Beni bile bu denli kötü konuşturuyorlar.. Bu araba ve altın muhabbetini öğrenmeden önce aptal gibi Allah gönlünüze göre bir kız çıkarsın karşınıza diye dua ediyordum ben...
canını sıkmamaya çalış.
çok şükür ki erkenden ortaya çıktı gerçek yüzleri.
ömrün paran sömürülmeden kurtuldun onlardan.

canını sıkmamaya çalış.
çok şükür ki erkenden ortaya çıktı gerçek yüzleri.
ömrün paran sömürülmeden kurtuldun onlardan.
Çoook şükür... Dediğin gibi geriye kalan ömrüm benim, daha gencim, önümde uzun yıllar var Allah sağlık verirse...

Bundan sonra çok çok dikkatli davranıcam, bana birşey katmayan boş insanları almayacağım hayatıma!

İnşaAllah bitanemm inşaAllah.. Tek tesellim o zaten. Ucuz kurtuluyorum, hamdolsun rabbime daha geç olmadan bitiyor. Ortada bir çocuk olmadan. (Halbuki en büyük hayalimdi anne olmak)

Düştüğü günü hatırlıyorum bende kuzum... Yine düşsün, sakatlansın, bakanı olmasın inşaAllah!!! Benim ameliyat olduğu zaman hastanede baktığım günler gözünün önüne gelsin inşaAllah...

Biz evlendikten 3 ay sonra ameliyat olmuştu kayınvalide, hastanede ben bakmıştım, saçını bile taramıştım pisliğin yaaa.. Iyyyy hiç bir hakkım helal değillllll hiç birine...
balımm sen yine de beddua etme boşver.

Allah;'a havale et. Kimsenin yaptıgı yanına kalmıyor ama bur da ama diğer tarafta .. Böyle düşün.

Anne olmak yine hayalin olsun kuzucum daha genceciksin. doğru insanı buldugun da anne de olacaksın inşallah.

Çocugunun babası bir karaktersiz olsun istemezdin değil mi ?

Zararın neresinden dönersen kardır.

gelişme var mı merak ettim
çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hakkınızı alarak kurtulursunuz inşallah

gelişme var mı merak ettim
çok geçmiş olsun, en kısa zamanda hakkınızı alarak kurtulursunuz inşallah
Merhaba:)

En son 34binlik altının bir kısmını harcadık 21bin kaldı demişlerdi. Bu tekliflerinin üzerinden bir kaç gün sonra avukatımı aramışlar, 25bin lira teklif etmişler!!! "Hani harcamıştııııkkk? Noolduuu?" dedim avukatıma:)

Tabiiki kabul etmedik bu teklifi de. Uzayacak belki ama mahkeme kanalıyla alacağım hakkımı. Onların yanına kâr kalmasın yeterki!

Şimdilik beklemedeyiz... Bu süre zarfında bol bol iftar yemeklerine katıldım, geziyorum, kafamı dinliyorum. Ramazandan sonra daha çok gezerim büyük ihtimalle:) koca bir yük kalkmış gibi üzerimden. Özgürlüğü özlemişim.

Güzel temenniniz için çok teşekkür ederim.:KK200:

En son 34binlik altının bir kısmını harcadık 21bin kaldı demişlerdi. Bu tekliflerinin üzerinden bir kaç gün sonra avukatımı aramışlar, 25bin lira teklif etmişler!!! "Hani harcamıştııııkkk? Noolduuu?" dedim avukatıma:)

Tabiiki kabul etmedik bu teklifi de. Uzayacak belki ama mahkeme kanalıyla alacağım hakkımı. Onların yanına kâr kalmasın yeterki!

Şimdilik beklemedeyiz... Bu süre zarfında bol bol iftar yemeklerine katıldım, geziyorum, kafamı dinliyorum. Ramazandan sonra daha çok gezerim büyük ihtimalle:) koca bir yük kalkmış gibi üzerimden. Özgürlüğü özlemişim.

Güzel temenniniz için çok teşekkür ederim.:KK200:
Ne yaptınız, gelişme var mı?

Ne yaptınız, gelişme var mı?

Ziynet eşyaları için davamı da açtım geçtiğimiz ay. Herşeyi mahkeme kanalıyla geri alacağım. Hiç önemli değil 3 sene sürsün 5 sene sürsün. Karşı taraf anlaşmaya yanaşmadı. Sadece boşanma davası en kısa sürede sonuçlansın, benim için önemli olan o. Bir kaç aya araba kaçırdığı içinde dava açacağım.

Ziynet eşyaları için davamı da açtım geçtiğimiz ay. Herşeyi mahkeme kanalıyla geri alacağım. Hiç önemli değil 3 sene sürsün 5 sene sürsün. Karşı taraf anlaşmaya yanaşmadı. Sadece boşanma davası en kısa sürede sonuçlansın, benim için önemli olan o. Bir kaç aya araba kaçırdığı içinde dava açacağım.
:KK71::KK71::KK71:
:KK49::KK73::KK73::KK73::KK6::KK6:

Back
X