Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendı adıma soyluyorum. eşim davet etmezze sende gel demezse ben gıtmem.,
kırılırım ama genede bende gelıyorum demem. gıtsın tek başına
Ama benim şimdi şehir dışına çıkma işim var ya ondan dememiş olabilir bu sefer... Yoksa benimki teselli mi ?
Hep bende geliyorum deyip dahil oldum
Kızlar sürekli başınızı şişiriyorum ama bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim... Sabahtan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum çünkü...
Eski konularımı okuyanlar bilir.Ailem ankara da yaşıyor. Cuma akşamı bende onların yanına gidiyorum. Eşim iş dolayısıyla hafta sonu yalnız kalacak. Cumartesi akşamı gece klübünde iş yerindekilerle eğlecesi varmış. Eşli olarak katılacaklar. Bunu sabah bana telefonda söyledi. ne yapacaksın dedim. Gider bi kaç saat kalır dönerim dedi.
Bana sen de gel gibi hiç bişey söylemedi.Ama önceliğimin o olduğunu gerekirse biletimi değiştirip haftaya gidebileceğimi çok iyi biliyor. Ama sormadı bile.
Şu an işteyim. Akşam gidince tepkim nasıl olmalı sizce? Gerçekten içim içimi yiyorum sabahtan beri midem bulanıyor sinirden
Arkadaşlar kendi adıma konuşmam gerekirse başıma ne geliyorsa anlayıp dinlemeden iş yapmamdan geliyor.
Bu seferki eğlence eşli olmayacakmış şehir dışından üst müdürleri geliyormuş. Sadece çalışanlarla olacakmış. Planlarımı ertelememe gerek kalmadı. Annemlerin yanına gidebilirim. ama yinede içim rahat değil.
Arkadaşlar kendi adıma konuşmam gerekirse başıma ne geliyorsa anlayıp dinlemeden iş yapmamdan geliyor.
Bu seferki eğlence eşli olmayacakmış şehir dışından üst müdürleri geliyormuş. Sadece çalışanlarla olacakmış. Planlarımı ertelememe gerek kalmadı. Annemlerin yanına gidebilirim. ama yinede içim rahat değil.
kaç senelik evlisiniz diğer konularınızı okumadım?bazı erkekler eşleri olmadan rahat nefes almak isterler kendilerini bekar gibi hissetmek isterler,bir çok evli erkek arkadaşım eşleri bir yere gittiğinde bir bayram havasına bürünür hanım yok iyiyim hadi tarzında..erkek arkadaşlarla toplaşılır bir bara falan gidilip içip eğlenilir,acaba bu tarz bir isteğimi var kendisininde demeden edemeyeceğim,gereçkten böyle bir gece düzenlendimi acaba yoksa size öyle bir bahane mi söylüyor?önce bunu iyi analiz etmelisiniz benim erkek arkadaşım bu tarz yerlere hayatta bensiz gitmez ama tabi evlilik ve kişinin sosyal hayatına göre bu istekler değişebiliyor..ama ne olursa olsun kadın erkeğin yanında olmalı böyle bir durumda tabi eğer rahat bir kadınsanız eğlensin baksın keyfine gitmiyim diyebilirsiniz..ama bende olsam giderdim
İçiniz neden rahat değil? Daha önce bir güven problemi mi yaşadınız?
Yanlis alarm demek ki :)))
Ama sürekli böyle onun hayatına kendimi dahil etmek istemiyorum daha mutsuz oluyorum. Davet beklemiyorum ama bana haftaya gitsende beraber gitsek demesini beklerdim açıkçası...
siz geliyim deniniz mi konuştunuzmu da söledi? neden içinizin rahat olmadığını çok ii anlıyorum..
böyle geceleri ne diye çıkarrlar kiii :44:
Hayır eşime sormadım. arkadaşıma sordum durumu çaktırmadan