Ne yapmam lazım sizce?

hayat15

Guru
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
806
781
333
Eskişehir
Kızlar sürekli başınızı şişiriyorum ama bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim... Sabahtan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum çünkü...

Eski konularımı okuyanlar bilir.Ailem ankara da yaşıyor. Cuma akşamı bende onların yanına gidiyorum. Eşim iş dolayısıyla hafta sonu yalnız kalacak. Cumartesi akşamı gece klübünde iş yerindekilerle eğlecesi varmış. Eşli olarak katılacaklar. Bunu sabah bana telefonda söyledi. ne yapacaksın dedim. Gider bi kaç saat kalır dönerim dedi.

Bana sen de gel gibi hiç bişey söylemedi.Ama önceliğimin o olduğunu gerekirse biletimi değiştirip haftaya gidebileceğimi çok iyi biliyor. Ama sormadı bile.

Şu an işteyim. Akşam gidince tepkim nasıl olmalı sizce? Gerçekten içim içimi yiyorum sabahtan beri midem bulanıyor sinirden :(

Kızlar sürekli başınızı şişiriyorum ama bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim... Sabahtan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum çünkü...

Eski konularımı okuyanlar bilir.Ailem ankara da yaşıyor. Cuma akşamı bende onların yanına gidiyorum. Eşim iş dolayısıyla hafta sonu yalnız kalacak. Cumartesi akşamı gece klübünde iş yerindekilerle eğlecesi varmış. Eşli olarak katılacaklar. Bunu sabah bana telefonda söyledi. ne yapacaksın dedim. Gider bi kaç saat kalır dönerim dedi.

Bana sen de gel gibi hiç bişey söylemedi.Ama önceliğimin o olduğunu gerekirse biletimi değiştirip haftaya gidebileceğimi çok iyi biliyor. Ama sormadı bile.

Şu an işteyim. Akşam gidince tepkim nasıl olmalı sizce? Gerçekten içim içimi yiyorum sabahtan beri midem bulanıyor sinirden :(

aklına gelmemiştir, senin kadar ince ayrıntı düşünemiyor olabilir, eşinden davet mi bekliyosun bekleme bence, bende geliyorum de emrivaki, nasılsa eşli

aklına gelmemiştir, senin kadar ince ayrıntı düşünemiyor olabilir, eşinden davet mi bekliyosun bekleme bence, bende geliyorum de emrivaki, nasılsa eşli

Ama sürekli böyle onun hayatına kendimi dahil etmek istemiyorum daha mutsuz oluyorum. Davet beklemiyorum ama bana haftaya gitsende beraber gitsek demesini beklerdim açıkçası...

Bana tamamen seni düşünüyor gibi geldi sonuçta ailenin yanına gidiyosun bunun için seni engellemek istememiştir bence
yada teklifi senden bekliyordur istersen biletimi erteletip senle geliyim diyebilirsiniz

biletinizi değiştirmeyin. gün gelir ne bileyim (kv sorunu yaşıyor musunuz haberim yok ama) kv tarafıyla ilgili bir durum olur, siz yine ailenizin yanına gidecek dönemde olursunuz, sonra tutar "eğlence oldu mu biletini değiştirirsin ama annemlerle ilgili bir şeyde döner arkanı gidersin" tarzında bir laf demesin sonra? 2 adım sonrasını düşünerek adımınızı atın derim ben. üstelik, ailenizin daha önemli olduğunu düşündüğü için teklif etmemiştir.

Yılda 2-3 kez bu tarzeğlenceleri oluyor. Ve her seferinde bana teklifi yok yada planlara ben dahil değilim. Bilmiyorum o kadar kafam karışık ki. Ama o geceye onu bekar gibi tek başına göndermek istemiyorum. Kendim de teklif etmek istemiyorum. Sen ne istiyorsun diyebilirsiniz ama ben bi şekilde tepkimi göstermek istiyorum eşime...

Gün geçmiyor gerçekten bugün. Ellerim buz kesti :(

Erkekler bizim gibi değiller. "Biliyordu, söylemedi, anlaması lazımdı, söylemesi gerekirdi" cümleleri onlar için kifyatesiz kalır.

Ailenizin yanına gideceğinizi biliyor, bir iki saat kalır dönerim demiş, ne desin adam? Madem içinize sinmiyor; "ben haftaya gitmeye karar verdim, seni yalnız bırakmaya gönlüm elvermedi" deyiverin.

Yerde miyim gökte miyim deyince

Çok feci olaylar bekledim

Allah başka dert vermesin

Gitmek istiyorsanız gidin, davetiye basmasına gerek yok eşiniz o sizin.. Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin..

Yerde miyim gökte miyim deyince

Çok feci olaylar bekledim

Allah başka dert vermesin

Gitmek istiyorsanız gidin, davetiye basmasına gerek yok eşiniz o sizin.. Gitmek istemiyorsanız da gitmeyin..

İnsan duyunca gerçekten çok sinirleniyor bir de biraz panik bi tip olduğumdan dolayı :)

"Yılda 2-3 kez bu tarzeğlenceleri oluyor. Ve her seferinde bana teklifi yok yada planlara ben dahil değilim" demişsiniz..
peki önceki seneler ne tepki vermiştiniz?
yani bu sefer gitme olayınız var..o zamn ne olmuştu?
eğer hiç gitmediyseniz ve içiniz içinizi yiyorsa (çok normal bende olsam ayını olurdum) "bu sefer seni yanlız bırakmasam mı diye düşündüm,annemlere haftayada giderim, benim içinde değişiklik olur" diyeblirsiniz..
anladığım kadaryla baya içinize oturacak ve anenlerde olmaktanda çok keyif alamayacaksn gibi..bence sevimli bi şeklide söyleyin

haklı olarak davet bekliyo zorla kendisini davet ettirmek bana da tuhaf geliyo. insanın eşide olsa sende gel demesini bekler. Eğer ailenizin yanına gitmeyi gerekirse bi bahaneyle ertele, senin evde kaldığını görünce seni davet edecektir. diye düşünüyorum

"Yılda 2-3 kez bu tarzeğlenceleri oluyor. Ve her seferinde bana teklifi yok yada planlara ben dahil değilim" demişsiniz..
peki önceki seneler ne tepki vermiştiniz?
yani bu sefer gitme olayınız var..o zamn ne olmuştu?
eğer hiç gitmediyseniz ve içiniz içinizi yiyorsa (çok normal bende olsam ayını olurdum) "bu sefer seni yanlız bırakmasam mı diye düşündüm,annemlere haftayada giderim, benim içinde değişiklik olur" diyeblirsiniz..
anladığım kadaryla baya içinize oturacak ve anenlerde olmaktanda çok keyif alamayacaksn gibi..bence sevimli bi şeklide söyleyin

Hep bende geliyorum deyip dahil oldum :(

Eve gidince biletimi değiştirip bende geliyorum demeye karar verdim.Bekar gibi onu oraya tek başına gönderemem diye düşünüyorum...

Eve gidince biletimi değiştirip bende geliyorum demeye karar verdim.Bekar gibi onu oraya tek başına gönderemem diye düşünüyorum...

bence seni yalnız bırakmayayım diye erteledim deme. bu seferde bana güvenmiyomusun tartışması olmasın. eşiniz ne tepki verir bilemem tabi

ailenin yanına gidip aklın eşinde kalacağına bencede hemen biletini değiştir ve eşinle o eğlenceye katıl
gerçi eğlence eşli olacakmış, bu nedenle ortam laubali olmaz diye düşünüyorum

ailenin yanına gidip aklın eşinde kalacağına bencede hemen biletini değiştir ve eşinle o eğlenceye katıl
gerçi eğlence eşli olacakmış, bu nedenle ortam laubali olmaz diye düşünüyorum

Kesinlikle o bakımdan söylemedim arkadaşları ve eşleriyle tanışıyoruz zaten... Benim aklıma takılan gece klübüne yalnız gitmesi

İnsan duyunca gerçekten çok sinirleniyor bir de biraz panik bi tip olduğumdan dolayı :)

Ooo herşeyi bu kadar takarsan erken yaşlanırsın :27:

Ne bileyim, belki de eşin hemen kalkıp gelme gtmişken kalmak istersin diye birşey dememiştir

Öyle düşünüyorsan , iyi o zaman ben erken döneyim beraber gidelim herkes eşi ile giderken sen tek gitme filan de

İçine atıp niye sinir oluyorsun ki :26: davetiye basmaz zaten erkekler gelmen için

Ooo herşeyi bu kadar takarsan erken yaşlanırsın :27:

Ne bileyim, belki de eşin hemen kalkıp gelme gtmişken kalmak istersin diye birşey dememiştir

Öyle düşünüyorsan , iyi o zaman ben erken döneyim beraber gidelim herkes eşi ile giderken sen tek gitme filan de

İçine atıp niye sinir oluyorsun ki :26: davetiye basmaz zaten erkekler gelmen için

Erken dönmem haftaya gider yine hafta sonumu geçiririm...

Back