Kızlar sürekli başınızı şişiriyorum ama bu konuda da yardımcı olursanız çok sevinirim... Sabahtan beri yerde miyim gökte miyim bilmiyorum çünkü...
Eski konularımı okuyanlar bilir.Ailem ankara da yaşıyor. Cuma akşamı bende onların yanına gidiyorum. Eşim iş dolayısıyla hafta sonu yalnız kalacak. Cumartesi akşamı gece klübünde iş yerindekilerle eğlecesi varmış. Eşli olarak katılacaklar. Bunu sabah bana telefonda söyledi. ne yapacaksın dedim. Gider bi kaç saat kalır dönerim dedi.
Bana sen de gel gibi hiç bişey söylemedi.Ama önceliğimin o olduğunu gerekirse biletimi değiştirip haftaya gidebileceğimi çok iyi biliyor. Ama sormadı bile.
Şu an işteyim. Akşam gidince tepkim nasıl olmalı sizce? Gerçekten içim içimi yiyorum sabahtan beri midem bulanıyor sinirden![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Eski konularımı okuyanlar bilir.Ailem ankara da yaşıyor. Cuma akşamı bende onların yanına gidiyorum. Eşim iş dolayısıyla hafta sonu yalnız kalacak. Cumartesi akşamı gece klübünde iş yerindekilerle eğlecesi varmış. Eşli olarak katılacaklar. Bunu sabah bana telefonda söyledi. ne yapacaksın dedim. Gider bi kaç saat kalır dönerim dedi.
Bana sen de gel gibi hiç bişey söylemedi.Ama önceliğimin o olduğunu gerekirse biletimi değiştirip haftaya gidebileceğimi çok iyi biliyor. Ama sormadı bile.
Şu an işteyim. Akşam gidince tepkim nasıl olmalı sizce? Gerçekten içim içimi yiyorum sabahtan beri midem bulanıyor sinirden
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)