Ne yapmam lazım lütfen akıl verin :(

O şaka yaptım olayı ne biliyor musun.Sana zarf atmış.Denemiş bakalım tepkin ne olacak diye.Çünkü yolu açmış kızla görüşmek için.
Zaten uyuşmuyormuşsunuz ne diye devam ediyorsun.Ben çok kıskanç bir insan değilim.Fakat benle buluşması araması gerekirken kızla buluşup,ben arayınca sen de gel diyen adama kapı orada derdim.Aynı günün akşamı onunla çıkman bile hata olmuş.

Sevgiliniz tam bir egoist. Kıskanılmayı çok seviyor sonra da yalandan triplere giriyor. Siz normalde kıskanç biri değilsiniz anladığım kadarıyla ve gayet mantıklı hareket eden naif bir yapınız var. Adamda sizin onu zorla kıskanmanıza neden olmuş sonra da sizi suçlayıp bana karışamazsın demiş. Var mı ya böyle bir şey? Uzak durun bu adamdan çünkü psikolojisi iyi değil, sizinkini de bozmasın.

evet ben ilk başlarda kıskanmıyordum gayet normaldi herşey ama konuşmalari ve tavırları kıskanmama sebep oldu. sonrada sorun çıkaran kişi ben oldum. ve bugün beni aramış. yaptıgın yanlışın farkına varmışsındir umarım.boşu boşuna sorun çıkarıyosun dedi. artık ben de dayanamıyorum bu duruma.

Bence sizde sorunların var sanırım ama ben öyle kıskanç ve yaygaracı bir tip değilim beni böyle ucuz numaralarla kendine benzetemezsin, egonu ben tatmin edemem diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…