Ne yapmam lazım lütfen akıl verin :(

Sevgilin hic guven verici bir tip degil.. kizlarla mesajlasmalar, bulusmalar, ustune birde size kiskanc demesi.. ne kadar genis bir insan anlam veremedim ben.

Dengesiz hareketleri olduğunu herkes yazmış ben de öyle düşünüyorum. Buna sebep aramaktansa asıl problem sizden gizli başka bir kıza kahve içmeyi teklif etmesi, yani bildiğin "date". Benim erkek arkadaşımın başka bir kıza böyle içerikte bir mesaj attığını görsem ayrılırdım ben, aldatmak bu yani illa karşılığının olması gerekmiyor.

Ya aldatılmak üzeresin ya da aldatılıyorsun. Henüz başka kızlarla takılmaya gezmeye tozmaya doymamış bir erkek. İki ilgiye tav olmuş seni unutmuş. Ayrıl ve kurtul yoksa çok çekersin

yaşlar kaç ?
Adam aldatacağının sinyalini verip yakalanıyor !
Bir de biz ayrılamıyoruz diye bir şey olmaz .Eğer ki ayrılmayacaksan yorma kimseyi Bir Kore Dizisi vardı . Siz gibi ayrılamıyorlar ama karşılıklı aldatmayı kabullenmişler .

Ayrıl bu çocuktan. Böyle tuhaf erkeklerden hayır gelmez. Harcadığın zamana yanarsın

açıkçası ben olsaydım önce patavatsızca şakalar yapacak sonra mesajlaşacak, ben görünce de telefonu gizleyecek ve üstelik aradığımda da o kızla ve onun arkadaşıyla olduğunu söyleyecek bununla mı uğraşacağım, diyerek ayrılırdım, hiç de pişman olmazdım.

Siz onu kendi haline bırakın.
Ya da onun size davrandığı gibi davranın. Az ara az ilgilen önemseme arkadaşlarınla otur.
Aynı duyguları yaşatın erkeklere laftan anlamazlar.
Geçmiş olsun

Sizi üzmek istemem fakat o kıza ilgi duyuyor olabilir. Sizin haberiniz olmadan buluşmalar, kahve içelim diye teklifte bulunmalar hiç de masum gelmedi bana. Tedbirinizi almazsanız aldatmaya kadar gidebilir.

normlde burda kıskanç kadınlara ateş püskürtürüm ama bu konuda sen haklısın. ne demek gizli mesajlaşmak, habersiz buluşmak... ya kıza yol yapıyor ya seni kıskandırmak için çirkin bi oyun. iki türlü de olsa prim verme. kendini geri çek. hiç umursamıyomuş gibi davran. sen de git başkaları ile plan yap. dişe diş.!

Kızlarla ayrıldım seninle de bişeyler yapalım demek ne demek?
Nasıl önceliği onlar olur ki?
Valla okurken sinir oldum.
Ve nasıl hala birliktesiniz ki?

Sizden habersiz buluşmaya gitmiş.
Ayrılık sebebi bence.
Çok bile sabretmişsiniz, sizi geç oldu diye eve bırakacak Ayşeyi kahve içmeye çağıracak.

Benim eşim iki tane kız arkadaşı ile yemeğe gitti biz sevgili iken. Bana bir gün önce haber verdi biz akşam çıkacağız diye. Kızlardan ikisini de tanıyordum ismen ve ikisi de iş arkadaşlarıydı. Ben farklı şehirde olmasam benim de katılmam için ısrar ederdi. Yani erkek arkadaşının hareketleri çok acayip. Sana haber vermeden gidip istersen sen de gel demeler. Sen yarın iki erkek arkadaşınla git kafeye aradığında istersen gel de.

Adam resmen arkadaş diye diye ama seni de kıskandıra kıskandıra kızlarla takılmış bir de üste çıkmış. Ego tatmini işte baksana onu arkadaş olarak bile görmemiş ki seni kıskandırmış benden hoşlanıyor falan diye abuk subuk laflarla. Bence sil at çünkü bildiğin aldatmaya gidiyor işin sonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…