- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi kurabiyesrt
Sevgilin hic guven verici bir tip degil.. kizlarla mesajlasmalar, bulusmalar, ustune birde size kiskanc demesi.. ne kadar genis bir insan anlam veremedim ben.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi üzmek istemem fakat o kıza ilgi duyuyor olabilir. Sizin haberiniz olmadan buluşmalar, kahve içelim diye teklifte bulunmalar hiç de masum gelmedi bana. Tedbirinizi almazsanız aldatmaya kadar gidebilir.Benim yakında 1 yıl olacak bir ilişkim var. Biz birbiriyle çok uyumlu olmayan ama birbirinden de ayrılamayan bir çiftiz. Olay şöyle oldu. Sevgilim ve ben bir arkadaşına oturmaya gittiğimizde arkadasının evinde bizden başka misafir bir kaç kişi daha vardı ve tanıştık muhabbet ettik ve sevgilimle aynı meslekte olan bu kızlarla bizlerde arkadaş olduk. Bir iki kere topluca buluşmalarımız bile oldu. Bundan birkaç hafta sonra sevgilim tanıştığımız kızlardan Merve adlı olan kızın onların iş yerine geldiğini falan söyledi. Bende hiç bişey demedim çünkü kızla ortak meslekteler ve orda işi olmuş olabilir. Ben sesimi çıkartmadıkça sevgilim beni kıskandırmak için ayşe benden hoşlanıyo falan demeye başladı. Ben de haliyle kıskandım tabi. ama bu sefer ben kıskanınca sevgilim tepki göstermeye başladı "yok şaka yaptım ben. benim kız arkadasım olamaz mı hiç" fln demeye. Neye ben de sesimi çıkartmadım. Bu arada sevgilim kızla mesajlaşmaya başlamış arkadaşça şeyler ama benim yanımda kıza mesaj atarken telefonu benden gizleyerek mesajlaşmaya başladı. bende haliyle merak edince bana sen kıskançsın sinirlenme diye saklıyorum dedi. Kıskançta oldum onun gözünde. Aradan birkaç hafta geçti. Bugün hergün beni 3 te aramaya başlayan akşam ne yemek yiyeceğimizi nerde yiyeceğimizi soran svgilim bütün gün sessiz kaldı. ne aradı ne mesaj attı. Bende akşam iş çıkısı eve geldim ve onu aradım. Sesi kalabalık biryerden geliyordu. Sorduğumda ayşe ve onun bir arkadşıyla dışarda kafedeyiz istersen sende gel dedi. Bende daha önce aklına gelmedim şimdi çıkıp gelmeme değmez dedim ve kapattım. Arkadasıma gittim oturdum beni aradı kızlardan ayrıldım senle de bişeyler yapalım falan dedi. İyi dedim. 9.30 gibi geldi beni aldı. baktım eve gidiyoruz. Dışarda takılmıcak mıyız deyince geç oldu seni eve bırakayım falan dedi. İyice sinirlendim ve kavga ettik. Bana sen suçlusun, sen hep yanlış anlıyosun. Kıskançsın. Ben sana gel dedim sen istemedin.benim hiç bir suçum yok dedi ve gitti. Sizce bu kıza karşı bi ilgisi var mıdır. Ben çok mu abartıyorum böyle düşünmekle. Bu arada bu kızla benim bildiğim buluşması. Daha nce teleonunu gizlice karıştırdığımda kıza kahve içelim biyerde diye mesaj atmış ben tartışınca gitmedim falan dedi ama güvenemiyorum. Lütfen akıl verin.
ikimizde 27 yaşındayız.yaşlar kaç ?
Adam aldatacağının sinyalini verip yakalanıyor !
Bir de biz ayrılamıyoruz diye bir şey olmaz .Eğer ki ayrılmayacaksan yorma kimseyi Bir Kore Dizisi vardı . Siz gibi ayrılamıyorlar ama karşılıklı aldatmayı kabullenmişler .
Benim yakında 1 yıl olacak bir ilişkim var. Biz birbiriyle çok uyumlu olmayan ama birbirinden de ayrılamayan bir çiftiz. Olay şöyle oldu. Sevgilim ve ben bir arkadaşına oturmaya gittiğimizde arkadasının evinde bizden başka misafir bir kaç kişi daha vardı ve tanıştık muhabbet ettik ve sevgilimle aynı meslekte olan bu kızlarla bizlerde arkadaş olduk. Bir iki kere topluca buluşmalarımız bile oldu. Bundan birkaç hafta sonra sevgilim tanıştığımız kızlardan Merve adlı olan kızın onların iş yerine geldiğini falan söyledi. Bende hiç bişey demedim çünkü kızla ortak meslekteler ve orda işi olmuş olabilir. Ben sesimi çıkartmadıkça sevgilim beni kıskandırmak için ayşe benden hoşlanıyo falan demeye başladı. Ben de haliyle kıskandım tabi. ama bu sefer ben kıskanınca sevgilim tepki göstermeye başladı "yok şaka yaptım ben. benim kız arkadasım olamaz mı hiç" fln demeye. Neye ben de sesimi çıkartmadım. Bu arada sevgilim kızla mesajlaşmaya başlamış arkadaşça şeyler ama benim yanımda kıza mesaj atarken telefonu benden gizleyerek mesajlaşmaya başladı. bende haliyle merak edince bana sen kıskançsın sinirlenme diye saklıyorum dedi. Kıskançta oldum onun gözünde. Aradan birkaç hafta geçti. Bugün hergün beni 3 te aramaya başlayan akşam ne yemek yiyeceğimizi nerde yiyeceğimizi soran svgilim bütün gün sessiz kaldı. ne aradı ne mesaj attı. Bende akşam iş çıkısı eve geldim ve onu aradım. Sesi kalabalık biryerden geliyordu. Sorduğumda ayşe ve onun bir arkadşıyla dışarda kafedeyiz istersen sende gel dedi. Bende daha önce aklına gelmedim şimdi çıkıp gelmeme değmez dedim ve kapattım. Arkadasıma gittim oturdum beni aradı kızlardan ayrıldım senle de bişeyler yapalım falan dedi. İyi dedim. 9.30 gibi geldi beni aldı. baktım eve gidiyoruz. Dışarda takılmıcak mıyız deyince geç oldu seni eve bırakayım falan dedi. İyice sinirlendim ve kavga ettik. Bana sen suçlusun, sen hep yanlış anlıyosun. Kıskançsın. Ben sana gel dedim sen istemedin.benim hiç bir suçum yok dedi ve gitti. Sizce bu kıza karşı bi ilgisi var mıdır. Ben çok mu abartıyorum böyle düşünmekle. Bu arada bu kızla benim bildiğim buluşması. Daha nce teleonunu gizlice karıştırdığımda kıza kahve içelim biyerde diye mesaj atmış ben tartışınca gitmedim falan dedi ama güvenemiyorum. Lütfen akıl verin.