- 4 Şubat 2025
- 14
- 8
- 1
- 25
- Konu Sahibi cicekkiznn
-
Memleketine gidince arkadaş çevresiyle ilgilenir oldu sürekli , bana göstermiş olduğu ilgi azaldı.O zaman ,memleketine gidince hedefleri ve istekleri değişmiş gibi duruyor.Şu andan sonra hiç adım atmayın, çekin kendinizi .Çok seviyor ve istiyorsa mutlaka gelir ,emin olun.
Sevgilimle 1.5 yıldır sevgiliyiz.
Benimle sevgili olduğu dönem farklı bir şehirde çalışıyordu ve sürekli konuşurduk işi gereği müsaitti buna.
Neyse birkaç ay sonra memlekete dönüp orada iş buldu kendisine,arkadaş çevresi falan da vardı dogup buyudugu yer doğal olarak.
Biz eskisi gibi mesajlaşamaz konuşamaz olduk e tabiki arar mesaj atar falan ama öyle saatlerce değil 5 dakika 10 dakika.
Böyle böyle ilerledik buluşuyoruz da.
Kendisi geliyor yanıma.
Mesafe var biraz.
Evlenmeyi düşünüyoruz aileler biliyor babama falan anlattım.
Babamda madem niyeti ciddi gelsin tanışalım dedi 3 ay oldu bunu diyeli.
Daha gelmedi.
Eee ne zaman geleceksin diyorum ayarlayacağım izin falan geleceğim ailemle konuşacağım diyor daha tik yok beyefendide.
Herseyi ağırdan alıyor.
İstemiyorsan söyle ben önüme bakıcam beni oyalama dedim.
Böyle söyleyince de kızıyor.
İstiyorum diyor daha evlenme teklifi dahi etmedi.
Yazin evlenecekmişiz güya.
Babamgil çağıralı 3 ay oldu ya.
Ne yapmam gerek bilmiyorum.
Tavsiye bekliyorum.
Ben beni arayıp dinlemesini istiyorum.
Ya sürekli iş çıkışı arkadaş ortamına giriyor oyunlar oynuyor.
Ben demiyorum ki 7/24 konuşalım ama çok bunaldım bu durumdan.
Sevmiyor desem yalan olur sevdiğini hissedip biliyorum zaten.
Tek derdim ilgi.
İlgi göremiyorum çok.
O telefonla oynamaya uğraşmayı sevmiyor.
Ama ben seviyorum.
Bana ilgi göstersin istiyorum.
O aramadıkça bende aramıyorum birkaç gündür.
O yazmadıkça yazmıyorum.
Onun bunları düşünmesini bekliyorum.
Bu evlilik meselesi de canımı çok sıkıyor ayrıca babamgilin onu beklemesi ama onun ağırdan alması , iş yerinden izin alicam gelicem diyor.
Annem istemeye gelsinler o halde dedi.
Ailemle konuşup gün ayarlayacağım diyor.
İcraat yok ama.
Mesela gündüz çalışıyor mesai bitince koşa koşa arkadaşlarının yanına gidiyor.Çalışma saatleri nedir. Gündüz çalışıyor akşam gelebilir akşam çalışıyorsa gündüz gelebilir 24 saat çalışmadığına göre ayrıca hiçmi izin günü yok. Arkadaş ortamına bir şey diyemcm çünkü benim sözlüm de öyle arkadaş ortamına girince tlfnu almıyorlar ellerine bu yüzden bende çok trip atıyorum
Bence oğlanda maddiyat yok arkasında aile de yokZaten her ay buluşuyoruz özlem gideriyoruz evlenmeye ne gerek var kafasında galiba bu.
Aşırı sinir oldum ciddi bi adım göremedim daha sadece sözde bu yaz evlenicez demekle olmuyor.
Ailem kendisini bekliyor bunu o da biliyor.
Ama hala bekliyor izin almak zor değil ya gunubirlik dahi olur yani tanıyıp gitmek zor değil ki ailem annem , direkt istemeye gelsinler dediği halde.
Beni kendisinden uzaklaştırıyor.
Artık bende ilgi gostermeyecegim.
Buluşmayacağım da.
Yok olmaz öyle ,bunlar ciddi sıkıntılar, sessiz kalın, deneyin ,tavır yapmayın ama.Mesela aradığında açmayın, sonradan yazın,arkadaşlarimlaydim açamadım vs diye .sizi çok cepte bilmis o.Bakalim ne yapacak.Belli eder zaten kendini böyle durumlarda erkekler.Mesela gündüz çalışıyor mesai bitince koşa koşa arkadaşlarının yanına gidiyor.
Eve gidip ben bu kızı arayayım konuşalım demiyor.
Gececi oluyor sabah eve gidip uyuyor uyanınca hemen yine koşarak arkadaşlarına gidiyor oyun oynuyorlar.
Telefonu eline almıyor.
Aşırı sıkıldım ya.
Canım çok sıkılıyor bu duruma.
Ne yapmam lazım bilemiyorum.Lafa gelince seviyorum.E hani ilgi nerde ?
Ailesi kendisinden daha istekli evlenmesi konusunda.Bence oğlanda maddiyat yok arkasında aile de yok
O zaman zorlama bence canım. Benim 4 yıllık ilişkim bitti oda biraz böyleydi arkadaş çevresi yoktu evde olsa bile 1-2 saat sonra görüyordu mesajları mı sözde oda seviyordu oda şehir dışına ablasının yanına çalışmaya gidinfe böyle olmuştu en son bittiMesela gündüz çalışıyor mesai bitince koşa koşa arkadaşlarının yanına gidiyor.
Eve gidip ben bu kızı arayayım konuşalım demiyor.
Gececi oluyor sabah eve gidip uyuyor uyanınca hemen yine koşarak arkadaşlarına gidiyor oyun oynuyorlar.
Telefonu eline almıyor.
Aşırı sıkıldım ya.
Canım çok sıkılıyor bu duruma.
Ne yapmam lazım bilemiyorum.Lafa gelince seviyorum.E hani ilgi nerde ?
Annesine dediniz mi babam sizi bekliyor . Bu durumdan sizin haberınız varmı dieAilesi kendisinden daha istekli evlenmesi konusunda.
Ne derece doğru bilmiyorum ama ailesiyle samimiyim.Annesi arar beni konuşuruz.
Ama kendisi beni o kadar sıktı ki evlilik hayalimden de soğuttu diyebilirim.
İstiyorsan niye bekliyorsun ki ?
Hiç mi heyecanlı değilsin.
Ama onun arkadaş çevresi daha önemli benden buna eminim.
Galiba evlenince o çevreden kopacağını bildiği için ağırdan alıyor.
Pardon ,bu arada yaşlar kaç? Ve arkadaşları bekar mı?Ailesi kendisinden daha istekli evlenmesi konusunda.
Ne derece doğru bilmiyorum ama ailesiyle samimiyim.Annesi arar beni konuşuruz.
Ama kendisi beni o kadar sıktı ki evlilik hayalimden de soğuttu diyebilirim.
İstiyorsan niye bekliyorsun ki ?
Hiç mi heyecanlı değilsin.
Ama onun arkadaş çevresi daha önemli benden buna eminim.
Galiba evlenince o çevreden kopacağını bildiği için ağırdan alıyor.
Buluşmakta istemiyorum artık.Yok olmaz öyle ,bunlar ciddi sıkıntılar, sessiz kalın, deneyin ,tavır yapmayın ama.Mesela aradığında açmayın, sonradan yazın,arkadaşlarimlaydim açamadım vs diye .sizi çok cepte bilmis o.Bakalim ne yapacak.Belli eder zaten kendini böyle durumlarda erkekler.
Dedim annesiyle konuşurken babamla bu mevzuyu konuştuğumu annemle konuştuğumu söyledim.Annesine dediniz mi babam sizi bekliyor . Bu durumdan sizin haberınız varmı die
Ohoooo sizde varya baştan şunu söyleseniz de Mıllet bi dünya soru sormak zorunda kalmasaydı keşke . Bi halt olmaz o çocuktan . Önüne bak daha adım atmadan piskolojikmen sizi tedirgin eden birinden size hayat olmasını beklemeyin . Ömrünüz işkence olurDedim annesiyle konuşurken babamla bu mevzuyu konuştuğumu annemle konuştuğumu söyledim.
Annem tanışalım diyor dedim.
Madem ciddi düşünüyorsunuz diyorlar dedim.
Biz hemen şimdi yine geliriz diyorlar ana oğullarında iş yok .
Ogullari karşılarına alıp anne baba istemeye gidelim dese yarın gelirler o derece istiyorlar.
Ay çok bunaldım gerçekten galiba cepte görüyor beni.
Ben ne zaman istersem kafasında gram heyecan istek yok.
Ayrılmak istemiyorum ama böyle devam etmekte iskence
26 yasindayiz ikimizde.Pardon ,bu arada yaşlar kaç? Ve arkadaşları bekar mı?
Zaten bütün hevesimi sömürdü resmen bendeki heyecan istek onda yok adaminn hayati arkadaşları olmuş madem öyle onlarla mutlu olsun değil mi :)Ohoooo sizde varya baştan şunu söyleseniz de Mıllet bi dünya soru sormak zorunda kalmasaydı keşke . Bi halt olmaz o çocuktan . Önüne bak daha adım atmadan piskolojikmen sizi tedirgin eden birinden size hayat olmasını beklemeyin . Ömrünüz işkence olur
Aynen öyle valla kesinlikle heryerden engelleyin gerçekten isteyen alır ailesini gelir adını koyar . Aile de arkasındaymış . Annesıde dahil olmak üzere sizi ulaşımını kapatın . Ne zaman ki anneden istemeye gelcez müsait misiniz mesaj ı geldi . Boşver ya yazmıcam gelmesin o mesaj da bunla ömür geçmez galesiz adamZaten bütün hevesimi sömürdü resmen bendeki heyecan istek onda yok adaminn hayati arkadaşları olmuş madem öyle onlarla mutlu olsun değil mi :)
Kadinlar erkeklere göre ,aynı yaşta da olsalar 5 yaş önde giderler olgunlukta.99 lu oluyorsunuz ve Z kuşağı bir erkekle karşı karşıyasiniz. Evlilik sorumluluğunu alacak olgunluğa sahip gözükmüyor ve nitekim o da belli etmiş davranışları ile bunu.Bu sizin anlattıklarınız karşı tarafın düşüncelerinin değişmiş oldugunu ve kendine evlilik konusunda henüz tam güvenemedigini anlatıyor.Hayirlisi olsun hakkınızda26 yasindayiz ikimizde.
Bir tane çok sevdiği bi adam var abi diyor o adam bekar.Surekli onunla takılır.
Hatta kendisinden büyüklerle takılmayı çok sever kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?