Ne yapmam lazım böyle sevgiliye

O zaman ,memleketine gidince hedefleri ve istekleri değişmiş gibi duruyor.Şu andan sonra hiç adım atmayın, çekin kendinizi .Çok seviyor ve istiyorsa mutlaka gelir ,emin olun.
Memleketine gidince arkadaş çevresiyle ilgilenir oldu sürekli , bana göstermiş olduğu ilgi azaldı.
Telefonla hiç uğraşmaz hiç sevmez beni aradığında yazdığında alır eline.
Gorusmeyeli de bayagi oldu.
İzini halledemiyor ama ben bunun bahane olduğunu düşünüyorum demekki yeterince özlememiş.
Bunları düşününce bi soguyorum cidden buluşmak dahi istemiyorum ya.
Sürekli buluşunca e zaten buluşup hasret gideriyoruz evlenmeye ne gerek var kafasında herhalde

Mesela gündüz çalışıyor mesai bitince koşa koşa arkadaşlarının yanına gidiyor.
Eve gidip ben bu kızı arayayım konuşalım demiyor.
Gececi oluyor sabah eve gidip uyuyor uyanınca hemen yine koşarak arkadaşlarına gidiyor oyun oynuyorlar.
Telefonu eline almıyor.
Aşırı sıkıldım ya.
Canım çok sıkılıyor bu duruma.
Ne yapmam lazım bilemiyorum.Lafa gelince seviyorum.E hani ilgi nerde ?

Bence oğlanda maddiyat yok arkasında aile de yok

Yok olmaz öyle ,bunlar ciddi sıkıntılar, sessiz kalın, deneyin ,tavır yapmayın ama.Mesela aradığında açmayın, sonradan yazın,arkadaşlarimlaydim açamadım vs diye .sizi çok cepte bilmis o.Bakalim ne yapacak.Belli eder zaten kendini böyle durumlarda erkekler.

Bence oğlanda maddiyat yok arkasında aile de yok
Ailesi kendisinden daha istekli evlenmesi konusunda.
Ne derece doğru bilmiyorum ama ailesiyle samimiyim.Annesi arar beni konuşuruz.
Ama kendisi beni o kadar sıktı ki evlilik hayalimden de soğuttu diyebilirim.
İstiyorsan niye bekliyorsun ki ?
Hiç mi heyecanlı değilsin.
Ama onun arkadaş çevresi daha önemli benden buna eminim.
Galiba evlenince o çevreden kopacağını bildiği için ağırdan alıyor.

O zaman zorlama bence canım. Benim 4 yıllık ilişkim bitti oda biraz böyleydi arkadaş çevresi yoktu evde olsa bile 1-2 saat sonra görüyordu mesajları mı sözde oda seviyordu oda şehir dışına ablasının yanına çalışmaya gidinfe böyle olmuştu en son bitti

Annesine dediniz mi babam sizi bekliyor . Bu durumdan sizin haberınız varmı die

Pardon ,bu arada yaşlar kaç? Ve arkadaşları bekar mı?

Buluşmakta istemiyorum artık.
Buluşunca birbirimizi görüyoruz zaten kafasına giriyor bence.
Bayagi oldu gormeyeli birbirimizi.
İzin alicam gelicem yanına diyor hastaydım bende 2 haftadır falan hastalığın geçsin iyileş gelicem dedi.
Hala konusu açılmadı iyileşeli birkaç gün oldu.
Bende açmayacağım buluşma mevzusunu.
Ne ararım ne sorarım bende aynı şekilde.

Annesine dediniz mi babam sizi bekliyor . Bu durumdan sizin haberınız varmı die
Dedim annesiyle konuşurken babamla bu mevzuyu konuştuğumu annemle konuştuğumu söyledim.
Annem tanışalım diyor dedim.
Madem ciddi düşünüyorsunuz diyorlar dedim.
Biz hemen şimdi yine geliriz diyorlar ana oğullarında iş yok .
Ogullari karşılarına alıp anne baba istemeye gidelim dese yarın gelirler o derece istiyorlar.
Ay çok bunaldım gerçekten galiba cepte görüyor beni.
Ben ne zaman istersem kafasında gram heyecan istek yok.
Ayrılmak istemiyorum ama böyle devam etmekte iskence

Ohoooo sizde varya baştan şunu söyleseniz de Mıllet bi dünya soru sormak zorunda kalmasaydı keşke . Bi halt olmaz o çocuktan . Önüne bak daha adım atmadan piskolojikmen sizi tedirgin eden birinden size hayat olmasını beklemeyin . Ömrünüz işkence olur

Zaten bütün hevesimi sömürdü resmen bendeki heyecan istek onda yok adaminn hayati arkadaşları olmuş madem öyle onlarla mutlu olsun değil mi :)

Zaten bütün hevesimi sömürdü resmen bendeki heyecan istek onda yok adaminn hayati arkadaşları olmuş madem öyle onlarla mutlu olsun değil mi :)
Aynen öyle valla kesinlikle heryerden engelleyin gerçekten isteyen alır ailesini gelir adını koyar . Aile de arkasındaymış . Annesıde dahil olmak üzere sizi ulaşımını kapatın . Ne zaman ki anneden istemeye gelcez müsait misiniz mesaj ı geldi . Boşver ya yazmıcam gelmesin o mesaj da bunla ömür geçmez galesiz adam

26 yasindayiz ikimizde.
Bir tane çok sevdiği bi adam var abi diyor o adam bekar.Surekli onunla takılır.
Hatta kendisinden büyüklerle takılmayı çok sever kendisi.
Kadinlar erkeklere göre ,aynı yaşta da olsalar 5 yaş önde giderler olgunlukta.99 lu oluyorsunuz ve Z kuşağı bir erkekle karşı karşıyasiniz. Evlilik sorumluluğunu alacak olgunluğa sahip gözükmüyor ve nitekim o da belli etmiş davranışları ile bunu.Bu sizin anlattıklarınız karşı tarafın düşüncelerinin değişmiş oldugunu ve kendine evlilik konusunda henüz tam güvenemedigini anlatıyor.Hayirlisi olsun hakkınızda

Yaş kaç bilmiyorum bence onda alışkanlığa dönmüş bu ilişki.Hanî emin değil . Kopmak istiyor bence farkında değil .Sevgililik profiliniz umut vermedi evlilikte evde siz dışarda o takılacak görünen bu .Bide beni oyalama itici sizin babamgil annemgil diye böyle beklenti yapmanız itici.Yanlis anlamayın da insanlar kaçar bundan hemde farkına bile varmadan .Bunları söylemek zorunda olduğunuz ilişkide evlilik olsa bile siz bayildiniz benmi kapinizda yattım olacak

Annesiyle konuşmaya da güvenmeyin yarın oğlu memleketten bir kız bulur annesi ona okey der Belkide ailesi erken daha tanı ne bileyim gerek yok vs dedi evliliğe vs .Zaten annesi değil damat olacak olan .Bence erkek arkadaşınızın kesinlistirmek istediği birşey var kafasında nedir bilemem tabiki.Bosuna gözden uzak gönülden uzak demiyor atalar boşluğunuza alıştımı zor buna dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…