- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Dün olan durumu konumu biliyorlarAnladiysam arap olayim
Nasıl düzenlerim bulamadımNoktalama işareti kullansan da kim ne dese anlasak? Hiçbir şey anlamadım. Düzenleme yap istersen.
Aynen öyle ve dahası konularımda var malesefBaya ağır yazmışsın mesajı ama tam olarak problem şu mu sen bir para çektin o parayı eşin bir yere yatırdı şimdi işten çıkacaksın o parayı kullanacaksınız buna mı takmış eşin kafayı
Saygı bitmiş aranızda bide iş arkadaşınıza öyle yazmanız hoş olmamış öyle olsa dahi yakışmamış sizeAz önce aradı nasılsın diye iş yerinde sıkıntılı kafadan çatlak olan patronun yalaması bir kadın yüzünden iş sıkıntım var garantim YÖK yanı e ben de eşime barışırken ne olur Olmaz diye bir para çekip vermiştim ben harcamayayım o harcamaz diye güvendim , o da oğlumuz adına işleteceğim bu parayı dedi tamam dedim şimdi telefonda dedim bir kavga oldu güvencem YÖK paramın bir kısmıyla ben şu borcu kapatayım bir kaç ay kalan ufak tefek evkur vs peşin peşin kapatır eve çıkarım adamın ödü kopuyor aman allahım sesi değişiyor. Başladı beni dinlemedin borca girdin suçlu sensin almasaydın bilmem ne dedim ne aldımsa eve aldım ben evimi süslemek adam gibi ev kurmak istedim evlenirken durum yok yaş 18 okuldan çıkıp gelip evlenmişim yapamamıştım hiç bir şey içimde idi hepsi senden istemiyorum bir şey para üstünden yaptığın kar senin olsun eve girmemden mi korkuyorsun , açıkça söyle diye başladı adam her zamanki gibi sen yapıyorsun sen kavga ediyorsun sen beni dinlemiyorsun, vs vs diyorum ki dinlenmeye ihtiyacım var kafam kaldırmıyor artık zorluğu beni eleştirme eş ol derdime tasama sen benim eleştirmenim misin adam sürekli sen sen sen dinlemiyor bile beni allahım yarabbim en sonunda mesaj attım kapattı yüzüme şimdi yüklüyorum
İnan’ın bildiğiniz gibi bir varlık değil anlatsam roman olur tiksinirsiniz o derece bilinenlerin çok dışındaSaygı bitmiş aranızda bide iş arkadaşınıza öyle yazmanız hoş olmamış öyle olsa dahi yakışmamış size
Nasıl düzenlerim bulamadım
Aynen öyle ve dahası konularımda var malesef
Fiziken söylemese de rahatsızlığı ile belirtiyor bunu KuZumFena coşmuşsun.sorun eşinin senin işten çıkmanı istememesi sanırım.sen yoruldum bıktım diyorsun o ille çalış diyor dogrumu anladım
Süre doldu diyor malesefİlk mesajının altında düzenle var, oraya tıklasan düzenleyenilirsin. :)
Ben aylardır kendim öderim o ben sana alma dedim diyor ihtiyaç değil bana göre diyor bende ödüyorumYa ne güzel parayı vermişsin zaten hanım benim param moduna girmemissin çok güzel bir hareket ama bu şekilde esin ne yapmaya çalışıyor orası çok ayrı bir durum evine aldığın şeyi birlikte ödeyeceksiniz eve alınıyor eve değil kendine bile alsan tabiki de alacaksınız çünkü ailesiniz siz
Süre doldu diyor malesef
Ben aylardır kendim öderim o ben sana alma dedim diyor ihtiyaç değil bana göre diyor bende ödüyorum
DeniyorumBen 2015te açtığım konuyu düzenleyebiliyorum ama? Sonraki mesajları değil, onların süresi 10 dk. Ama konuyu açtığın mesajı düzenleyebilmen lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?