- 7 Ocak 2018
- 1.074
- 1.392
- 48
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Sizce de böyle değil mi ortada para yoksa nerde acabayapma ya bak şimdi evde savaş çıkmaz inşallah
Daha neler var YÖK artık dersinYok artık ya 50 100 lira arasında değişiyor yolluklar harbiden yuh yani
Ya of kurt düştü akşam savaş da çıksa soracağımSizce de böyle değil mi ortada para yoksa nerde acaba
Daha neler var YÖK artık dersin
Ya of kurt düştü akşam savaş da çıksa soracağım
Akşam savaş var o zamanBana da öyle geldi bir insan neden saklasın ki eşinden parasını çok saçma
TeşekkürlerAğzın ne kadar bozuk oyle. Tabi kimseyle gecinemezsin bu uslupla
Savaş çıkarmadan sorun düzgünce ben paramı görmek istiyorum diyinAkşam savaş var o zaman
Akşam savaş var o zaman
Ona küfğr etmem mesele o değil bana söylesin ben de bileyim işimi gücümüYine de üslubuna dikkat et canım ne olursa olsun çocuğunun babası
Kibledim konu bu değil işteyim ve zamanım kısıtlıNoktalama isareti kullanamayan birisi nasil calisiyor, nasil is hayatinda olabiliyor şaşiriyorum dogrusu.
Üslubunuza dikkat edin ve konumdan çıkın lütfenNoktalama isareti kullanamayan birisi nasil calisiyor, nasil is hayatinda olabiliyor şaşiriyorum dogrusu.
Ona küfğr etmem mesele o değil bana söylesin ben de bileyim işimi gücümü
Onca zaman ne zorluklarla oğlumdan uzak çalışarak ödedim ben o evde yatarken o parayıHaklısın canım sonuna kdr sonuçta ortada para yok
Onca zaman ne zorluklarla oğlumdan uzak çalışarak ödedim ben o evde yatarken o parayı
Güya kardeşiyle ticaret yapıyor nakit alıp veresiye satıyor o arada nakit kısım da kiralardan karşılanıyorEşin calismiyor mu birde 4 dairenin kirasi nereye gidiyor
Kible kible de, konuna yorum yapmak icin once konuyu anlamak gerekiyor. E nokta yok virgul yok nasil anlayacagiz konuyu? Haliyle konu noktalama isaretleri oluyor.Kibledim konu bu değil işteyim ve zamanım kısıtlı
Uslubuma dikkat mi edeyim?Üslubunuza dikkat edin ve konumdan çıkın lütfen
Güya kardeşiyle ticaret yapıyor nakit alıp veresiye satıyor o arada nakit kısım da kiralardan karşılanıyor
konu başlığınız ve dünkü konunuz hatırladığım kadarıyla negatif birisiniz sorun bence biraz sizin herşeyin kötü tarafına bakmanızdan kaynaklı gibi ben sizden böyle bir elektirk aldım fazla abartıyo gibisinizOnca zaman ne zorluklarla oğlumdan uzak çalışarak ödedim ben o evde yatarken o parayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?