Ne yapmam lazım artık şaşırdım sevgi mi bu eş mi ben mi sıkıntılıyım ?

Aynen öyle yanlış tercihlerimin kurbanı oldum iyice

Ödeteyim ödeyebilirse ama. Nerde ? Asla dokunmaz

Uçar gelirse bizim evimize gelecek bunu anlamak bu kdr zor olmamalı. Eşim mesela ben öğrenim kredisi aldım öder mısın yoksa çalışıp ben ödeyeceğim dedim babam ödeyemez dedim oda dedi ben öderim ondan sonra bir daha konuyu açmadım ödeniyor şuanda bir kere söyledim vergi dairesiyle uğraştırma beni diye toplu ödeyeceğim yada yapılandırma yapacağım dedi

Müşterek bir hayat kuruyoruz bunu anlamak neden bu kdr zor anlamıyorum ya

Ben boşanmak için gitmişim sonra gelmişim eşyalardan memnun değilsen umrunda değilmiş ona göre her şey normalmiş bir evde masanın halının olmaması normalmiş Yani 4 dairesi olan adam diyor bana bunu

hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz ve iş için hayat mücadelesi için 'sizin tabirinizle' dolu insanı yalıyoruz.

kolay iş yok malesef

İşte o noktada kavga çıkarıyor bana

Parayı nereye yatirdiniz bu kdr yükselebilir mi

Kafasına göre bir iş yapmaz heralde eşim mesela bir yatırım için birşey yapacaksa su şu var böyle riski var diye önce bana anlatır son anlattığı şeye diyor arkadaşı düşsün diye 100 dolar yatiricam dedi dedim onu yaparsan beni karşında bulursun ben millet düşsün diye 100 dolar veremem dedim kimseye
Ki ben çalışmıyorum hani buradaki bazı insanlar para ayrımcılığı yapıyor ya ben çatır çatır da harcadığı paraya karışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…