- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
Ödeteyim ödeyebilirse ama. Nerde ? Asla dokunmazEvin ihtiyacını daha çok kadın bilir sacmalamasin tabi ki de ödeyecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödeteyim ödeyebilirse ama. Nerde ? Asla dokunmazEvin ihtiyacını daha çok kadın bilir sacmalamasin tabi ki de ödeyecek
Aynen öyle yanlış tercihlerimin kurbanı oldum iyiceBir erkeğin kadından beklentisi olmasını hiç sevmiyorum tiksindirici geliyor evet elinden geleni yapıyordur ama yetmiyordur kadin da katkı da bulunmak ister amenna ama bu şekilde zorlamak adam değilsen neden evleniyorsunuz demekten kendimi alıkoyamıyorum
Ödeteyim ödeyebilirse ama. Nerde ? Asla dokunmaz
Ben boşanmak için gitmişim sonra gelmişim eşyalardan memnun değilsen umrunda değilmiş ona göre her şey normalmiş bir evde masanın halının olmaması normalmiş Yani 4 dairesi olan adam diyor bana bunuUçar gelirse bizim evimize gelecek bunu anlamak bu kdr zor olmamalı. Eşim mesela ben öğrenim kredisi aldım öder mısın yoksa çalışıp ben ödeyeceğim dedim babam ödeyemez dedim oda dedi ben öderim ondan sonra bir daha konuyu açmadım ödeniyor şuanda bir kere söyledim vergi dairesiyle uğraştırma beni diye toplu ödeyeceğim yada yapılandırma yapacağım dedi
Müşterek bir hayat kuruyoruz bunu anlamak neden bu kdr zor anlamıyorum ya
Ben boşanmak için gitmişim sonra gelmişim eşyalardan memnun değilsen umrunda değilmiş ona göre her şey normalmiş bir evde masanın halının olmaması normalmiş Yani 4 dairesi olan adam diyor bana bunu
Pintiliğin babası var eşimde kardeşi de etrafı da söyler bunı hepPintilik bu bende eşime cimri derdim yok değilmiş
İnşallah öyle bir yanlış yapmamıştır kondurmadım birdenPara olmayabilir eşinizde harcamış olabilir aklıma ilk bu geldi
Bu kadar vermemesinin sebebi bu bence sonuçta kendime bişey alayım değil ki derdiniz eve alayım borcumu kapayayım nerde tutuyor parayıİnşallah öyle bir yanlış yapmamıştır kondurmadım birden
Güya çek yapmış işletmiş 13 bini 22 bin yapmış dün soruyoeum 20 civarı diyorBu kadar vermemesinin sebebi bu bence sonuçta kendime bişey alayım değil ki derdiniz eve alayım borcumu kapayayım nerde tutuyor parayı
hepimiz zor şartlarda çalışıyoruz ve iş için hayat mücadelesi için 'sizin tabirinizle' dolu insanı yalıyoruz.Az önce aradı nasılsın diye, iş yerinde sıkıntılı kafadan çatlak olan patronun yalaması bir kadın yüzünden iş sıkıntım var.garantim yok yanı .
e ben de eşime barışırken ne olur Olmaz diye bir para çekip vermiştim, ben harcamayayım o harcamaz diye güvendim , o da ‘oğlumuz adına işleteceğim bu parayı dedi’ tamam dedim. şimdi telefonda dedim : -bir kavga oldu. güvencem yok .paramın bir kısmıyla ben şu borcu kapatayım, bir kaç ay kalan ufak tefek evkur vs peşin peşin kapatır, eve çıkarım. adamın ödü kopuyor, aman allahım sesi değişiyor. Başladı beni dinlemedin, borca girdin ,suçlu sensin almasaydın bilmem ne... dedim ne aldımsa eve aldım. ben evimi süslemek, adam gibi ev kurmak istedim. evlenirken durum yoktu, yaş 18di,okuldan çıkıp gelip evlenmişim, yapamamıştım hiç bir şey içimde idi hepsi...
senden istemiyorum bir şey para üstünden yaptığın kar senin olsun eve girmemden mi korkuyorsun , açıkça söyle diye...
başladı adam her zamanki gibi sen yapıyorsun sen kavga ediyorsun sen beni dinlemiyorsun, vs vs
diyorum ki dinlenmeye ihtiyacım var kafam kaldırmıyor artık zorluğu beni eleştirme eş ol derdime tasama sen benim eleştirmenim misin
adam sürekli sen sen sen dinlemiyor bile beni allahım yarabbim en sonunda mesaj attım kapattı yüzüme şimdi yüklüyorum
Para nerde peki çekse çeki göstersinGüya çek yapmış işletmiş 13 bini 22 bin yapmış dün soruyoeum 20 civarı diyor
Pintiliğin babası var eşimde kardeşi de etrafı da söyler bunı hep
İşte o noktada kavga çıkarıyor banaPara nerde peki çekse çeki göstersin
6 senelik yırtılmış jel yolluk vardı onları bana diyor vardı ya diktirirdik kenarını mesela en basitiAma bunu aşması gerekiyor evet zaruri harcamaya bende karşı bir insanım ama abartmasin halı niye almiyorsunuz çocuk var o evde ne münasebet
İşte o noktada kavga çıkarıyor bana
Bence o parayı eşiniz ya harcadı ya ailesine verdi Bence o para yok geçmiş olsunİşte o noktada kavga çıkarıyor bana
6 senelik yırtılmış jel yolluk vardı onları bana diyor vardı ya diktirirdik kenarını mesela en basiti
yapma ya bak şimdi evde savaş çıkmaz inşallahBence o parayı eşiniz ya harcadı ya ailesine verdi Bence o para yok geçmiş olsun
yapma ya bak şimdi evde savaş çıkmaz inşallah