Yani kimsenin evlenmek icin garantisi yok ama anladıgım kadarıyla erkek arkadaşınız pek oralı değil, yani sizi kaybetmek istemiyor ama evliligide cok düsünmüyor gibime geldi. Önünüzde bi engel varmı? Askerlik, diploma vs
Sana göre bahane oldugunu düşünüyorsan ya resti çekip ciddi bi adım atmasını bekleyeceksin, atmazsada ayrılacaksın, yada 2-3 seneyi riske atıp bekleyeceksin. Sorun maddiyatsa sadece ben olsam beklerdim ki bende aynı durumdayım suanda.Hayır sadece biraz para biriktirmek ev alarak evlenmek istiyor. Bir de sorunlu bir kardeşi var önce o evlenir diyor ailesi o da biraz daha bekleyelim diyor ama bence bahane bunlar.
Sana göre bahane oldugunu düşünüyorsan ya resti çekip ciddi bi adım atmasını bekleyeceksin, atmazsada ayrılacaksın, yada 2-3 seneyi riske atıp bekleyeceksin. Sorun maddiyatsa sadece ben olsam beklerdim ki bende aynı durumdayım suanda.
Adam belli ki evlenmek istemiyor.
Evlilik zor iş, hak veriyorum ben.
Zorlamak sizin değerinizi düşürür sadece.
adam istemiyor belli ki zorla güzellik olmaz.
oyalıyor o zaman seni hem evlenmek istemiyor hem seninle devam etmek istiyorİstemiyorum desin canım o zaman, kı ilk başta demişti 3 sen e den önce evlenme m diye şimdi de sadece böyle diyor zamanı gelince olurmuş da ne zaman.
Neden desin ki?Zorlamiyorum sadece net fikrini söylesin. Evlenmek istemiyorum desin, tabi ki evleneceği m, nasıpse seninle olacak diyor.
Ay niye bunları konuşuyorsun ki?Irk, dil, Kültür her şey ayrı. Onu sevdiğim için hep yanında oldum Memleketimden uzakta. Ya niyetini söyleme ama evlilik değilse niyetin ayrıl Allah aşkına bile dedim.
Irk, dil, Kültür her şey ayrı. Onu sevdiğim için hep yanında oldum Memleketimden uzakta. Ya niyetini söyleme ama evlilik değilse niyetin ayrıl Allah aşkına bile dedim.
oyalıyor o zaman seni hem evlenmek istemiyor hem seninle devam etmek istiyor
Ee ne dedi bunca lafın üstüne
E zaten hersey Allah'ın takdiri değilmi? Dügün günü bile ayrılanları duyunca gelin ata binmiş ya nasip Demiş Hesabı, hicbir şeyin garantisi yok. Özel olacak ama cinsel anlamda yakınlaşmanız oldumu? Hersey istedigi gibiyse aman neden evleneyimde basım ağrısın diyede düşünebilirİşte bu noktada karar veremiyorum. Ondan ayrilsam evlenir miyim bilemiyorum, cok seviyorum çünkü. Ve tambu benim evlenecegim adam diyorum. Maddi olarak birikim yapıp ev almak istiyor beraber gelecek planı da yapıyor ama ben seninle evlenmek istiyorum gerisi Allah in takdiri diyor. Bir ara işte, önümüzdeki yaz evlenelim aileler onay verirse d e di. Zaten kapalı kutu öyle her şeyi de anlatmak.
sende haklısın kendince açık açık konuş o vakit hissetiklerini söyleBenim hakkima girmiyor mu şimdi, ben ayrılıp gitsem bu sefer hep aklımda kalacak ayrılmayı p bekleseydim evlenecek miydik diye. Üzülüyorum artık çok.
Ay niye bunları konuşuyorsun ki?
Sen o kadar fedakarlık yapmışsın bir de niyet sorgusu.
Arkadaşım ciddi olan adam zaten senden önce düşünür tek taşını, nişanını...