ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. ..

Zorla istemiyorum ki canım sözü istiyorum hakareti oyaliyorum. Ben sadece dürüst olsun niyetini söylesin ona göre hareket etsin istiyorum. Gerçekten benimle evlenmek isteyip gerçek nedenleri varsa beklerim. Sadece dürüstlük istiyorum. Evlenmek istemiyorum dese o zaman eyvallah, devam etmem ya da ayrılma kararı benim sorumlu da benim. Ama söz evlenmeye niyeti var, hareket oyaliyor üzülüyorum bende.

O zaman bunları onada aynen söyleyin ve net olmazsa sadece sözlerinin size yetmediğinden ayrılma kararı alıcağınızı iletin.Zaten gerçekten sizi seviyorsa kaybetmekten korkar ve icraata geçmek zorunda kalır.

sevgilinizin evlenmeye niyeti var ancak şartların değişmesini bekliyor sanırım. ancak ben sizin sözünüze takıldım üç sene sonra evlenmek istemiyorum derse siz neden evlenemiyorsunuz? 30'ü geçtiniz diye hayatınız sona ermeyecek. kendinize değer verin biraz. aslında siz de evlenmek istemiyorsunuz bence sadece toplum baskısı yaşım geçiyor kaygısı sizinki..

Sorun zaten o da bilmiyor. Benim gibi gelecekte yaşamıyor. Ben seninle evlenmeye niyet ettim Allah yoluna koyar kafasında. Hayatındaki her seyde böyle bir plani vardir ama son ana gelmeden uygulamaz. Iyi de son an neresi, onunla evlenmek en çok bana sorumluluk getirecek ben hallederim diyorum o neyin derdinde. Konuşmaz öyle her şeyi de anlatmaz içinde yaşar.
Sen sanki karsı tarafa tam olarak ne istediğin aktaramamısın. Buda ona olan sevginden kaynaklanıyor. Neyse ya olur gider diye yola çıkılmış, adamda bunun rahatlığı var! Hersey nasip kısmet zaten ama oturduğun yerden ayağına nasip gelmez, bi adım atacaksın, isteyeceksin. Sonrasında nasip dersin o ayrı. Sert bi konusma yapman gerekiyor belkide, sınırlarını net olarak çizmen ve tam olarak ne istediğin karşıya yansıtman gerekiyor.

Gozunuzun onundekini gormuyorsunuz ya ilginc...adam sizi oyaliyor..yapacaginiz sey de cok basit yani..kendinizi geri cekin veya ayrilin..geri gelir evlenme teklif ederse evlenin yoksa yola devam...unutmak cok basit..sadece 1 2 ay uzuluyosun bu yaslarda..18 yasinda degilsiniz sonucta..

Ne olur beklesen ben 7 sene sevgililikten sonra evlendim 32 yaşında hiçte bişey olmadı geç evlendiğim için :KK66: ha dersenki evlenicekmi evlenmicekmi ona göre beklim direk konuş evlilik düşünmüyorsan oyalama de

yaşlarınız küçük değil...açıkça konuş ciddiyse en azından nişan söz falan yapılır..1 sene sonra falanda düğün...
hiç evlenmeye niyeti yoksada ayrıl gitsin..

X